Raamdecoratie

[[filter_text.title]]

INHUIS Plaza biedt voor iedere woonwens raamdecoratie op maat aan. Heeft u geen standaard afmetingen voor uw ramen of deuren? Dan bent u bij INHUIS Plaza aan het juiste adres. Wij leveren namelijk uitsluitend raamdecoratie op maat. Uniek bij INHUIS Plaza is dat u al uw raamdecoratie op maat eenvoudig online kunt samentellen. U hoeft slechts een aantal stappen te doorlopen en u heeft uw maatwerk producten na bestelling snel in huis.


Rolgordijnen

De rolgordijnen van INHUIS worden geheel naar uw wens op maat gemaakt. U heeft keuze uit standaard rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en transparante rolgordijnen op maat.

Alle rolgordijnen worden geproduceerd in eigen fabriek waar wij uitsluitend met de beste materialen en stoffen werken. Daarom bent u dan ook verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig maatwerkproduct tegen een scherpe prijs.

Alle maatwerk rolgordijnen worden binnen 10 tot 12 werkdagen gratis thuisbezorgd.


Duo rolgordijnen

Voor duorolgordijnen bent u bij INHUIS Plaza aan het juiste adres. Wij bieden duorolgordijnen aan van eigen merk INHUIS maar ook van het bekende merk Luxaflex®. De duorolgordijnen van Luxaflex bestaan uit het Twist® rolgordijn en de Silhoutte® Shade.

Een duorolgordijn wordt ook wel een roljaloezie of zebrarolgordijn genoemd. Duorolgordijnen onderscheiden zich door de twee lagen die over elkaar heen kunnen bewegen. Een doorschijnende baan en een gekleurde baan. Wij hebben een uitgebreide collectie maatwerk duorolgordijnen, waardoor u altijd een passende keuze kunt maken!Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn toepasbaar in vrijwel iedere ruimte in huis. U kunt uw aluminium jaloezie volledig samenstellen naar uw wensen. Bij INHUIS Plaza leveren wij aluminium jaloezieën van ons eigen merk INHUIS. Deze collectie is leverbaar in een ruim assortiment kleuren en in veel verschillende lamelbreedtes.

Naast ons eigen merk INHUIS bieden wij ook aluminium jaloezieën aan van de merken Verano® en Luxaflex® aan. U kunt al deze producten volledig zelf samenstellen en afwerken naar keuze.


Verticale jaloezieen

Verticale lamellen zijn weer helemaal terug! U vindt bij INHUIS Plaza een ruime collectie verticale lamellen in uiteenlopende maten, kleuren en materialen. U kunt kiezen uit verticale lamellen van aluminium, stof en kunststof. Onze collectie is leverbaar in een ruim assortiment kleuren en in verschillende lamelbreedtes.

Naast verticale lamellen van ons eigen merk INHUIS bieden wij ook verticale lamellen aan van het merk Verano®.Plissé en Duette

Plissegordijnen zijn perfect als raamdecoratie en zonwering. Plissegordijnen beschikken over een hoge isolatiewaarde en zijn daardoor aantoonbaar energiebesparend.

INHUIS Plaza levert plissegordijnen op maat van eigen merk INHUIS, en van de merken Luxaflex®, Verano® en Velux®. Onze uitgebreide collectie plissegordijnen is leverbaar in veel verschillende uitvoeringen en kleurstellingen. U kunt kiezen uit lichtdoorlatende of verduisterende plissegordijnen, in een ruim assortiment kleuren.


Paneelgordijnen

INHUIS paneelgordijnen zijn verticale banen die naast elkaar hangen. in een verduisterende of niet-verduisterende stof. Samen vormen deze banen een gordijn. Bovenin worden de paneelgordijnen vastgezet in een rails, zodat deze panelen gemakkelijk langs elkaar worden verschoven. Op deze manier kunt u de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt zelf bepalen.

De paneelgordijnen bevatten latten aan de onderkant, zodat de panelen netjes en strak naar beneden blijven hangen. Met de paneelgordijnen van INHUIS kiest u voor zonwering, isolatie en privacy.


Verschillende soorten raamdecoratie bij INHUIS Plaza

Voor iedere woonwens biedt INHUIS Plaza raamdecoratie op maat aan. U vindt bij ons online een zeer uitgebreid assortiment raamdecoratie op maat. Heeft uw raam een onmogelijke maat? Geen probleem.

Onze collectie maatwerk raamdecoratie bestaat uit houten jaloezieën, aluminium jaloezieën rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissés, duettes, vouwgordijnen, verticale jaloezieën, shutters en plissegordijnen. Gezien ons brede aanbod van raamdecoratie op maat, is het mogelijk voor iedere kamer passende raamdecoratie kiezen. Met het doorlopen van een aantal stappen kunt u eenvoudig uw raamdecoratie op maat online bestellen. INHUIS Plaza onderscheidt zich door uiterst snelle levering en service op maat.

Raamdecoratie op maat bij INHUIS Plaza

Met onze uitgebreide collectie raamdecoratie op maat hebben wij voor elke vraag een passende oplossing. Voor al onze producten bieden wij duidelijke meetinstructies die u vindt op de betreffende productpagina’s. Daarnaast leveren wij bij ieder product een duidelijke montage instructie. Deze montage instructie kunt u ook zelf downloaden of bekijken bij het betreffende product.

Het meten en monteren van uw raamdecoratie op maat

Door het stap voor stap volgen van onze meetinstructies weet u precies welke maat u bij ons dient te bestellen. Het is tevens mogelijk te kiezen voor onze INHUIS meetservice. Onze vakkundige collega’s komen dan bij u langs om de maten precies op te meten. 

Met de montage-instructies kunt u uw raamdecoratie op maat eenvoudig zelf monteren. Dit kunnen wij echter ook voor u uit handen nemen indien u kiest voor de “Full INHUIS service”. Onze monteurs zullen dan uw raamdecoratie op maat voor u monteren in de gewenste ruimte. Mocht u vragen hebben, staan wij u uiteraard graag te woord.

U kunt ons bereiken via de telefoon, de live-chat, per e-mail, of in een van onze showrooms in Barendrecht en Naarden. Onze medewerkers helpen u dan graag bij uw keuze en geven u advies over de verschillende producten in ons assortiment.