Raamdecoratie voor openslaande deuren

Deuren met ramen zijn een bron van natuurlijk licht in je kamer. Tegelijk zorgen ze vaak ook voor meer inkijk en minder privacy. Bij het kiezen van raamdecoratie voor een deur kun je kiezen voor raamdecoratie die voor de deur hangt of op de deur zelf bevestigd wordt. Raamdecoratie die je voor een deur hangt schuif je opzij of trek je omhoog als je de deur wilt openen. Raamdecoratie die je op de deur monteert beweegt altijd netjes mee.

Populair voor openslaande deuren

Gordijnen
Jaloezieën
Shutters
Plissés
Gordijnen
Jaloezieën
Shutters
Plissés
Rolgordijnen
Vouwgordijnen

Deuren worden intensiever gebruikt dan een raam. Wil je raamdecoratie op de deur plaatsen? Dan kun je het beste kiezen voor raamdecoratie met staaldraad geleiding. Bij staaldraad geleiding wordt de raamdecoratie door middel van een oog verbonden met twee stalen spandraden op de deur. Ideaal, want de raamdecoratie klappert minimaal wanneer je de deur opent of wanneer er een windje waait. Welke raamdecoratie kun je gebruiken voor openslaande deuren?

gordijnen op maat

// Gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers en kunnen in elke situatie worden toegepast. Heb je openslaande deur waarvoor je het daglicht wilt filteren? Dan zijn gordijnen de ideale oplossing.

Je kunt kiezen voor vitrage en inbetween gordijnen, overgordijnen of verduisterende gordijnen. De gordijnen wordt vaak op de muur of het plafond bevestigd middels een rails of roede.

Montage: op het kozijn of voor de deur

gordijnen op maat

// Jaloezieën

Jaloezieën zijn tijdloos en prachtig in ieder interieur. Door je persoonlijke afwerking bepaal je of ze een stoere of robuuste uitstraling hebben of een rustige en klassieke uitstraling. De lamellen zijn namelijk in diverse breedtes en in tal van kleuren te bestellen. Kies je voor houten jaloezieën of aluminium jaloezieën?

Montage: op de deur of op de muur / in het kozijn

Voorbeelden van houten jaloezieën voor de deur en jaloezieën met staaldraad geleiding

Wil je de jaloezie op de deur zelf plaatsen met spandraad zijgeleiding? Dan raden we je aan om een jaloezie met de maximale lamelbreedte van 25 mm te kiezen. Lamellen met een breedte van 50 mm komen in de knel met de deurklink.

Liever advies van een specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms of maak een gratis adviesafspraak op het moment dat het voor jou uitkomt.

Raamdecoratie specialist

Raamdecoratie specialist
Annemiek

// Plissés

Plissés zijn luchtig en filteren het daglicht in je kamer. De plissés ingespannen kun je samenstellen met spandraadgeleiding en klemsteunen of met een gemakkelijke plakstrip. 

Je kunt de plissé op de deur bedienen met een handgreep. Plissés met spandraad geleiding zijn de ideale oplossing. Door het spandraad kan de raamdecoratie niet klapperen door bijvoorbeeld tocht.

Montage: op de deur

Stel direct je plissé voor je deur samen

// Shutters

Shutters zijn geschikt voor alle type ramen en deuren. De shutters worden op het kozijn rondom de deur gemonteerd. De shutters klap je gemakkelijk opzij om de deur te kunnen openen. 

Bij meerdere deuren kunnen de shutters in een vouwrail worden geplaatst worden. Dit is vooral bij bredere shutters met meerdere luiken een ideale oplossing.

Montage: op het kozijn of muur, voor de deur

Shutters stel je samen in meer dan 25 verschillende kleuren. Bekijk de kleurstalen van de shutters door te klikken op één van de onderstaande producten. 

Stel direct je shutter in vouwrail samen

// (Duo) Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn tijdloos en de goedkoopste oplossing voor openslaande deuren. Je bestelt de (duo) rolgordijnen mét of zonder cassette. Bij rolgordijnen met een cassette is het rolgordijn netjes weggewerkt in een systeem, zodat je de rol niet ziet. 

Rolgordijnen kun je samenstellen met zowel staaldraad geleiding of zijgeleiding. Rolgordijnen met zijgeleiding in een mini-cassette zijn ideaal voor een openslaande deur. Wanneer er tocht staat, kan het gordijn niet klapperen. 

Montage: op de muur of op de deur

Je kunt het duo rolgordijn op de muur bevestigen, zodat het gordijn voor de openslaande deur hangt of met de mini-cassette op het kozijn van de deur plakken. 

// Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn eenvoudig en sfeervol. Je herkent ze door de ‘vouwen’ in het gordijn. Je kunt kiezen voor vouwgordijnen met of zonder baleinen. Door middel van baleinen in het gordijn blijft de stof netjes recht hangen. Met een grote collectie aan stoffen en kleuren is er altijd iets te vinden voor jouw deur.

Montage: op de deur of montage op het plafond

Vouwgordijn met baleinen aan de achterzijde

Stel direct je vouwgordijn samen

Heb jij nog een vraag over welke raamdecoratie geschikt is voor openslaande deuren? Bel ons, stuur ons een mailtje of chat met één van onze productspecialisten. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van de showrooms. 

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2020 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.8 / 5 | 1459 reviews