Raamdecoratie voor openslaande deuren

Deuren met ramen zijn een bron van natuurlijk licht in je kamer. Tegelijk zorgen ze vaak ook voor meer inkijk en minder privacy. Bij het kiezen van raamdecoratie voor een deur kun je kiezen voor raamdecoratie die voor de deur hangt of op de deur zelf bevestigd wordt. Raamdecoratie die je voor een deur hangt schuif je opzij of trek je omhoog als je de deur wilt openen. Raamdecoratie die je op de deur monteert beweegt altijd netjes mee.

Snel naar Gordijnen  –  Houten jaloezieën  –  Aluminium jaloezieën   –  Shutters  

Deuren worden intensiever gebruikt dan een raam. Wil je raamdecoratie op de deur plaatsen? Dan kun je het beste kiezen voor raamdecoratie met staaldraad geleiding. Bij staaldraad geleiding wordt de raamdecoratie door middel van een oog verbonden met twee stalen spandraden op de deur. Ideaal, want de raamdecoratie klappert minimaal wanneer je de deur opent of wanneer er een windje waait. Welke raamdecoratie kun je gebruiken voor openslaande deuren?

Gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers en kunnen in elke situatie worden toegepast. Heb je openslaande deur waarvoor je het daglicht wilt filteren? Dan zijn gordijnen de ideale oplossing. Je kunt kiezen voor vitrage en inbetween gordijnen, overgordijnen of verduisterende gordijnen. De gordijnen wordt vaak op de muur of het plafond bevestigd middels een rails of roede.

Montage: op het kozijn, voor de deur

Voorbeelden gordijnen

Jaloezieën

Jaloezieën zijn tijdloos en prachtig in ieder interieur. Door je persoonlijke afwerking bepaal je of ze een stoere of robuuste uitstraling hebben of een rustige en klassieke uitstraling. De lamellen zijn namelijk in diverse breedtes en in tal van kleuren te bestellen. Kies je voor houten jaloezieën of aluminium jaloezieën?

Montage: op de deur of op het kozijn

Voorbeelden van houten jaloezieën voor de deur en jaloezieën met staaldraad geleiding

Bij deuren is het aan te raden om een jaloezie met de maximale lamelbreedte van 25 mm te kiezen. Lamellen met een breedte van 50 mm komen in de knel met de deurklink. Wil je de jaloezieën graag inspannen met een spandraad? Dit is alleen mogelijk bij jaloezieën met de afmetingen van 16mm of 25 mm.

Plissés

Plissés zijn luchtig en filteren het daglicht in je kamer. De plissés kun je samenstellen met zijgeleiding, waardoor de netjes tegen je deur hangen. Je kunt de plissés op de deur bedienen met een handgreep. Plissés met spandraad geleiding zijn de ideale oplossing. Door het spandraad kan de raamdecoratie niet klapperen door bijvoorbeeld tocht.

Montage: op de deur

Voorbeeld van plissés met draadgeleiding

Shutters

Shutters zijn geschikt voor alle type ramen en deuren. De shutters worden op het kozijn rondom de deur gemonteerd. De shutters klap je gemakkelijk opzij om de deur te kunnen openen. Bij meerdere deuren kunnen de shutters in een vouwrail worden geplaatst worden. Dit is vooral bij bredere shutters met meerdere luiken een ideale oplossing.

Montage: op het kozijn, voor de deur

Shutters stel je samen in meer dan 25 verschillende kleuren. Bekijk de kleurstalen van de shutters door te klikken op één van de onderstaande producten. 

(Duo) Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn tijdloos en de goedkoopste oplossing voor openslaande deuren. Je bestelt de (duo) rolgordijnen mét of zonder cassette. Bij rolgordijnen met een cassette is het rolgordijn netjes weggewerkt in een systeem, zodat je de rol niet ziet. 
Rolgordijnen kun je samenstellen met zowel staaldraad geleiding of zijgeleiding. Rolgordijnen met zijgeleiding zijn ideaal voor een ruimte die je wilt kunnen verduisteren, bijvoorbeeld de slaapkamer. Het rolgordijn zit aan de zijkant in geleiders, waardoor er geen lichtkieren meer kunnen ontstaan.

Montage: op de deur

Voorbeelden van rolgordijnen met staaldraad geleiding en een zijgeleidingsprofiel

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn eenvoudig en sfeervol. Je herkent ze door de ‘vouwen’ in het gordijn. Je kunt kiezen voor vouwgordijnen met of zonder baleinen. Door middel van baleinen in het gordijn blijft de stof netjes recht hangen. Met een grote collectie aan stoffen en kleuren is er altijd iets te vinden voor jouw deur.

Montage: op de deur of montage op het plafond

Voorbeeld van vouwgordijnen bij montage voor de deur

Heb jij nog een vraag over welke raamdecoratie geschikt is voor openslaande deuren? Bel ons, stuur ons een mailtje of chat met één van onze productspecialisten. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van de showrooms. 

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.