Pergola zonwering

Met pergola zonwering geniet je van je terras, ongeacht het weer. Het is de ideale combi tussen een zonnescherm en een overkapping.

Maximale breedte: 6 meter

Maximale uitval: 5 meter

 • Windbestendig dankzij zip-technologie
 • Mogelijk met handmatige volant
 • 200+ standaard systeemkleuren
 • Met Somfy IO besturing

vanaf

4881,-

Maximale breedte: 6 meter

Maximale uitval: 5 meter

 • Windbestendig dankzij zip-technologie
 • Geïntegreerd afwateringssysteem
 • Systeem in RAL kleuren mogelijk
 • Met Somfy IO besturing

vanaf

5598,-

Maximale breedte: 6 meter

Maximale uitval: 5 meter

 • Windbestendig dankzij zip-technologie
 • Geïntegreerd afwateringssysteem
 • Mogelijk met volant op zonne-energie
 • Met Somfy IO besturing

vanaf

4610,-

Gratis kleurstalen 
aanvragen
Gratis meetverzekering 
past altijd!
Trustpilot score: 4.8 / 5 uit 1.776 reviews
Vakkundige meet-
en montageservice
https://images.inhuisplaza.nl/2021/04/Tumba-overkapping-Verano.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=9a052161e1f4df8abdda5f560252e330&w=450

Pergola zonwering op maat

Pergola zonwering bestaat uit een pergola met doek. Pergola zonwering kun je naast haar functie als zonwering goed gebruiken als terrasoverkapping of voor jouw serre. Je kiest dan niet voor een houten maar metalen pergola met schaduwdoek van Weinor, Brustor of Verano. 

Een pergola in je tuin brengt de sfeer en het niveau van je tuin naar een hoger niveau. Wil je genieten van de zon? Met één druk op de knop rolt of vouwt het doek zich op. Wordt het weer slechter? Sluit het doek dan gewoon weer, zodat je lekker op het terras kunt blijven zitten.  

https://images.inhuisplaza.nl/2022/03/Pergola-zonwering.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-3.3.0&s=95d73c16c89fdcb4737b5f18d6e4ffaa&w=450

Pergola overkapping van Weinor

De pergola zonwering van Weinor is uitgerust met palen aan het einde van het doek. De hoogte van de pergola is flexibel, omdat je de cassette tegen de muur bevestigd. Hierdoor kun je zelf de hoogte van de pergola bepalen. Met de aluminium pergola palen kies je zelf de hoek van het doek. De palen stel je in verschillende systeemkleuren samen.
Het zonneschermdoek - ook wel schaduwdoek - van de pergola beschermt je tegen UV-stralen en warmte, waardoor jij geniet van een koele schaduw tijdens warme zomerdagen. Door de uitgebreide collectie doeken past het pergola doek altijd bij jouw woning en terras.

Ben je op zoek naar zonwering voor buiten? Naast de pergola zonwering bieden wij ook screens op maat aan!

Liever eerst advies van een INHUIS specialist?

Vertel je woonwensen aan onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten of bespreken de mogelijkheden met je in één van onze winkels.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/08/EGP_044-Huis-3.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=3b5af400f615b98b8cd5e89e91254092&w=450

Pergola: een dak dat oprolt of opvouwt

De pergola zonwering is samen te stellen met een schuifdak dat zich opvouwt of een zonweringsdoek dat automatisch oprolt. Ben je op zoek naar een pergola met schuifdak die waterdicht is? Dan is de pergola zonwering van Weinor uitermate geschikt, want het scherm is goed bestand tegen ieder weertype. De pergola met waterdicht doek kun je ook op regenachtige dagen met een gerust hart openlaten. 

Ben je op zoek naar pergola met een harmonicadoek? Met de weinor PergoTex II kies je voor hoogstaande kwaliteit. Het schaduwdoek van de pergola zonwering vouwt zich in en uit.

https://images.inhuisplaza.nl/2022/03/pergola-b128-brustor.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-3.3.0&s=e7f73b90e66db4521d48d4c57f2e1d3f&w=450

Pergola kopen: online of in de showroom?

Stel jouw pergola zonwering nu gemakkelijk online samen of kom langs in één van onze showrooms. Je vindt een voorbeeld van de pergola zonwering zowel in onze showroom in Barendrecht als Naarden. Het pergola zonnescherm wordt op maat gemaakt en vervolgens wordt de pergola kant en klaar geleverd op jouw adres. Natuurlijk kunnen we de pergola zonwering ook voor je monteren. De maximale afmetingen van de pergola zonwering is zes meter breed met een uitval van vijf meter.