Pergola zonwering op maat

Wil jij zomers graag genieten op jouw terras of pergola? Pergola zonwering is een oplossing die ervoor zorgt dat je de ruimte op jouw terras optimaal kunt benutten. Het zorgt er niet alleen voor dat jij op een zonnige dag in de schaduw kunt zitten, maar op een regenachtige dag zit je ook droog.

Pergola zonwering is de ideale combinatie tussen een zonnescherm en een terrasoverkapping. Bezoek een van onze showrooms voor persoonlijk advies!

Plaza Viva | Weinor

Maximale breedte: 600 cm

Maximale uitval: 500 cm

  • Bescherming tegen zon, wind en regen
  • Windbescherming: getest tot windkracht 6
  • 140+ doekdessins en 40+ framekleuren
  • Draadloze BiConnect besturing

Vanaf:

€ 3.873,00

Pergola zonwering 100% op maat

De zonwering van Malmö Verano is van zeer hoge kwaliteit. Het kan niet alleen worden gebruikt als pergola zonwering, je kunt het ook gebruiken als terrasoverkapping of voor jouw serre. De pergola zonwering is uitgerust met palen aan het einde van het doek, deze dienen aan een muur bevestigd te worden. De zonnescherm doeken beschermen je ook tegen UV-stralen en warmte, waardoor jij geniet van de koelte tijdens de zomerdagen.

Uiteraard wordt de Malmo speciaal voor jou op maat gemaakt. De maximale afmetingen van de pergola zonwering is vijf meter breed met een uitval van vijf meter. Dankzij deze uitval van vijf meter is de pergola zonwering zeer stevig en windvast.

Diverse kleurmogelijkheden

Stel uw pergola zonwering nu volledig samen, precies zoals u dit wenst! Je kiest uit de vele doekkleuren en dessins. Bovendien kun je ook zelf de kleur van het systeem bepalen. Op deze manier laat je de pergola zonwering precies op jouw wensen aansluiten en voldoet het product altijd aan je eisen.