Horren

[[filter_text.title]]

Horren zijn een effectieve manier om insecten buiten uw woning te houden en uw woning toch te blijven ventileren. INHUIS Plaza biedt topkwaliteit horren van Luxaflex en Unilux aan! Horren op maat zijn de ideale oplossing voor openstaande deuren en ramen. Bij INHUIS bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte rolhorren, inzetrolhorren, vaste horren, voorzethorren en plisséhorren of plissé hordeuren. U heeft veel keuze uit toepassingen, kwaliteit, maatvoering en mogelijkheden.


Rolhorren

INHUIS Plaza biedt een ruim assortiment rolhorren op maat. Rolhorren zijn een zeer effectieve oplossing om insecten het hele jaar buiten te houden omdat de rolhorren wind en tochtvast zijn. Rolhorren zijn geschikt voor draairamen, draaikiepramen, dakramen en schuiframen. Een rolhor kan zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden, horizontaal en verticaal.

Wij bieden een assortiment rolhorren aan van de merken INHUIS, Unilux® en Luxaflex®.


Inzethorren

Omdat een inzethor zonder schroeven of boren geplaatst wordt, zijn deze in vrijwel ieder type kunststof, aluminium of houten draaikiepraam te plaatsen. Een inzethor wordt ook wel inklemhor genoemd. Een inzethor kan op verschillende manieren geplaatst worden, zowel aan de binnenkant als buitenkant van het raam.

Bij INHUIS Plaza bent u aan het juiste adres voor inzethorren van Luxaflex® en Unilux®. Wij bieden inzethorren, inklemhorren en plissehorren waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken.


Voorzethorren

Een voorzethor plaats u altijd op het kozijn, oftewel op de dag. U kunt deze eenvoudig monteren en ook weer eenvoudig demonteren dankzij een slim klemsysteem met montageclips. Voorzethorren bieden wij aan van ons eigen merk INHUIS® en van de merken Unilux® en Luxaflex®.

Als u de voordelen van een voorzethor en een plisséhor in één wilt, kies dan voor een plissé voorzethor. U kunt dan eenvoudig het gaas gedeelte openschuiven om bijvoorbeeld uw beddengoed te luchten!Horren op maat

Met het gebruik van horren op maat houdt u de insecten buiten, maar geniet u wel van heerlijke frisse lucht binnen. Wij bieden horren op maat aan van de merken Luxaflex® en Unilux®. Door uit verschillende kleuren gaas en frames te kiezen stelt u uw hor volledig naar eigen smaak samen. U kunt keuze maken uit vele kleuren en materialen.

De collectie horren op maat van INHUIS Plaza

Bij INHUIS Plaza bent u aan het juiste adres voor rolhoren, inzethorren, voorzethorren en plissé hordeuren op maat. Door ons ruime aanbod kunt u altijd een oplossing vinden passend bij uw raam of deur. U kiest met de horren op maat voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze horren op maat zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Horren voor ramen en deuren

Horren op maat zijn ideaal om te plaatsen in ramen, voor ramen, in deurkozijnen of hordeuren voor openslaande deuren of de schuifpui. Niet alleen wat u mooi vindt bepaalt uw keuze maar ook de wijze van gebruik. Loopt u bijvoorbeeld vaak door een deur? Neem dan een deur hor, waarbij dat gemakkelijk gaat. Het is belangrijk erop te letten dat de deur of het raam waar de hor voor komt, goed wordt afgesloten. Het is daarom belangrijk om te weten of uw raam of deur naar binnen of buiten opengaat. Zo weet u namelijk aan welke kant de hor moet komen.