Categorie horren banner

Horren

Maatwerk is onze standaard

4.8/5 | 2.270 reviews

Alle soorten horren op een rij

Op zoek naar goede horren voor jouw huis? Bekijk hier de verschillende soorten horren.

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis

Populaire horren

Bekijk de meest verkochte producten en kies jouw favoriete hor!

Onze merken horren

De mooiste merken voor de beste kwaliteit.

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Thumbnail hor voor schuifpui

Hor voor je schuifpui: welk type kies jij?

Tijdens zonnige lente- en zomerdagen wil je lekker de schuifpui openzetten voor frisse lucht. Alleen krijg je dan weer vliegjes en muggen in huis. Hoog tijd voor een hor! Wij vertellen je welke geschikt zijn en waar moet je op letten.

Lees meer
Hordeuren bij inhuis plaza

Horren op maat

Horren zijn een effectieve manier om insecten buiten je woning te houden en deze tegelijkertijd te ventileren. inhuis plaza biedt topkwaliteit horren van Luxaflex® en Unilux aan. Horren op maat zijn de ideale oplossing voor openslaande deuren, schuifpuien en ramen. Je hebt keuze uit diverse toepassingen en de maatvoering.

inhuis plaza laat alle horren speciaal voor jou op maat maken. Wil je horren kopen maar weet je nog niet goed welk type hor het beste in jouw situatie past? Bezoek één van onze showrooms en ontvang een persoonlijk advies van onze specialisten. Je kunt de goedkope horren ook samenstellen en bestellen via de website.

De horren kun je zelf plaatsen middels de handige meetinstructie op onze website. Besteed je het monteren van de rolhor of hordeur liever uit? Ons montageteam bestaat uit eigen gespecialiseerde monteurs die graag bij je langskomen om de horren te monteren.

Raamhorren

In de zomer wil je graag je ramen openzetten, zodat de warmte de woning kan verlaten. Daarbij wil je geen last hebben van ongedierte als insecten en muggen. De beste oplossing hiervoor is het plaatsen van horren voor je raam. 

Een raamhor kun je in diverse uitvoeringen samenstellen. Er zijn rolhorren en inzet horren. Een rolhor monteer je in of op het kozijn van je raam en kan het hele jaar door blijven hangen. De hor rolt netjes op en is uit het zicht.

Een inzethor kan blijven zitten, ook als het raam gesloten wordt en is ideaal voor draai-kiepramen die je naar binnen toe opent. Je plaatst de hor met frame in het raam zonder dat je hoeft te boren.

Dubbele hordeur schuifpui

Horren voor deuren

Bij zonnig weer loop je vaak geregeld in en uit je woning. De kinderen spelen buiten in de tuin en jij geniet van de zon in je gemakkelijke stoel onder je zonwering. De buitendeur of schuifpui blijft daardoor vaak openstaan met als gevolg dat insecten gemakkelijk je huis binnenkomen. Met horren voor je deur of schuifpui houd je ongedierte gemakkelijk buiten. De plisséhordeur op maat is geschikt voor (brede) deuren en schuifpuien. De hordeur blijft staan op de positie waar jij de bedieningslat loslaat. Door de plisséstof neemt de plissé hordeur – als deze open is – weinig ruimte in beslag.

Ben je naast horren op maat ook op zoek naar zonwering voor buiten zoals screens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Horren: vraag & antwoord

Wat zijn horren?

Horren zijn een effectieve manier om insecten buiten je woning te houden en deze tegelijkertijd te ventileren. Een hor of vliegenraam bestaat uit een stuk gaas dat voor een raam of deur wordt geplaatst. Voor een raam kun je kiezen voor een rolhor of inzethor. Voor een buitendeur of schuifpui kun je kiezen voor een plisséhordeur.

Wat zijn goede horren?

Bij inhuis plaza vind je alleen maatwerk horren van de beste kwaliteit. Je kunt bij ons zowel raam- als deurhorren vinden van de bekende merken Luxaflex en Unilux. Of je beter kunt gaan voor een inzethor of rolhor is afhankelijk van de situatie. Gelukkig is er voor elk raam en iedere deur een geschikte hor te vinden.

Wat kosten horren?

De prijzen van horren variëren afhankelijk van een raamhor of deurhor, maar ook het type hor, de afmetingen, het merk en de montage zijn van invloed op de prijs. Vraag gratis een offerte aan voor de exacte kosten of stel zelf je hor online samen en bereken direct je prijs.

Wanneer horren plaatsen?

Wil je graag ongedierte buiten houden als je ramen en deuren geopend zijn? Kies er dan voor om horren te plaatsen. Hoewel je het hele jaar door horren kunt plaatsen is de beste periode in het begin van het voorjaar. Zo kun je de hele zomer genieten van je nieuwe horren en houd je de insecten buiten.

Hoe maak ik horren schoon?

In de zomer maken we veel gebruik van horren. Maar hoe zorg je ervoor dat je hor mooi schoon blijft? Dat is zo gebeurd! Met een vochtige doek of vochtige zachte borstel met lauw water kun je het gaas eenvoudig reinigen. Let wel op dat je geen schoonmaakmiddelen gebruikt. Hierdoor kun je het gaas beschadigen. Bij plisséhordeuren kun je het horgaas eventueel ontdoen van pluisjes en vuil met een stofzuiger. Doe dit wel voorzichtig op een zachte gaas, zodat het gaas niet opgezogen wordt.

Scroll naar boven