Horren

Horren zijn een effectieve manier om insecten buiten jouw woning te houden en je woning toch te blijven ventileren. INHUIS Plaza biedt topkwaliteit horren van Luxaflex® en Unilux aan! Horren op maat zijn de ideale oplossing voor openstaande deuren en ramen. Bij INHUIS ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte rolhorren, inzetrolhorren, vaste horren, voorzethorren en plisséhorren of plissé hordeuren. Je heeft veel keuze uit toepassingen, kwaliteit, maatvoering en mogelijkheden.

Raamhorren

Raamhorren

In de zomer wil je graag je ramen openzetten, zodat de warmte de woning kan verlaten. Daarbij wil je natuurlijk geen last hebben van ongedierte waaronder insecten en muggen.
De beste oplossing hiervoor is het plaatsen van een raamhor. Een raamhor kun je in diverse uitvoeringen samenstellen. Er zijn rolhorren en inzethorren. Een rolhor wordt in of op het kozijn gemonteerd en kun je - zoals het woord het al zegt - met één hand uitrollen. Een inzethor is horgaas in een vast frame die je in het raam plaatst zonder te boren. Binnen onze collectie kun je kiezen voor raamhorren van het merk Luxaflex® en Unilux.

Deurhorren

Deurhorren

Je loopt regelmatig in en uit je woning tijdens de warme zomerdagen. De kinderen spelen buiten in de tuin en jij geniet van de zon in je gemakkelijke stoel. De buitendeur of schuifpui blijft daardoor vaak openstaan met als gevolg dat insecten gemakkelijk je huis binnenkomen. Met een hordeur houd je ongedierte gemakkelijk buiten. De hordeuren hebben een plisséstof waardoor de hordeur weinig ruimte in beslag neemt. Binnen onze collectie kun je kiezen voor hordeuren van het merk Luxaflex® en Unilux.