Je kunt nog steeds online bij ons bestellen en de raamdecoratie/zonwering wordt ook gewoon bij je thuis bezorgd of gemonteerd. Onze showrooms zijn ook geopend.

Duo rolgordijnen op maat

Speel met de lichtinval in jouw woning door middel van duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen hebben het bedieningsgemak van een rolgordijn en de uitstraling van horizontale jaloezieën. Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën of zebrarolgordijnen genoemd. Kies jouw product en stel eenvoudig jouw eigen duo rolgordijn samen!

Assortiment Duo rolgordijnen
(2)

Maximale breedte: 260 cm

Maximale hoogte: 300 cm

 • Geschikt voor alle raamtypes
 • Leverbaar met of zonder cassette
 • Verschillende baanbreedtes
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 81.43

€ 57,00

Maximale breedte: 150 cm

Maximale hoogte: 230

 • Speciaal voor draai-kiepramen
 • Montage zonder boren (plakken)
 • Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 58.57

€ 41,00


Gratis en snelle verzending

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Eigen meet en montageservice

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

0180 - 555 900
info@inhuisplaza.nl
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Unieke meetverzekering*
Tijdelijk gratis!

Kies voor meten & monteren
Maak een afspraak

Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met twee banen stof die langs elkaar heen bewegen. Dat is de reden dat er aan het woord rolgordijnen 'duo' is toegevoegd. Doordat de twee banen achter elkaar langs bewegen kies je zelf of je wilt genieten van lichtinval of dat je meer privacy wilt. De rolgordijnen hebben een moderne uitstraling en veel gebruiksgemak. Alle duo rolgordijnen worden op maat gemaakt en samengesteld naar jouw smaak. 

Onze uitgebreide collectie van rolgordijnen duo op maat bestaat uit meer dan 30 verschillende stoffen en kleuren. De verschillen in de stof worden onder andere bepaald door de kleur en de baanbreedte.  Twijfel je nog over een kleur of over een stof van het duo rolgordijn? Je kunt gratis kleurstalen aanvragen via de website. Hierdoor kun jij thuis rustig de kleur bekijken en de stof ervaren.
 

Lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zorgen voor zowel licht als privacy in huis. Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen. Bij een verduisterende stof geniet je nog steeds van voldoende lichtinval, omdat de ene baan van het rolgordijn bestaat uit een verduisteringsstof en de andere baan uit een transparante stof. Schuif je de banen dicht? Dan werkt het duo rolgordijn verduisterend. Duo rolgordijnen vind je dan ook met regelmaat in de slaapkamer.  
 

Goedkope Duo rolgordijnen

De goedkope duo rolgordijnen van INHUIS hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding doordat ze in eigen fabriek worden gefabriceerd. Hoe wordt de prijs van een duo rolgordijn bepaald? De prijs is allereerst afhankelijk van de maatvoering. Hoe groter het duo rolgordijn, hoe meer stof er nodig is. Daarnaast zijn de stoffen in twee prijscategorieën onderverdeeld. Welke stof kies jij? Verder bepaald de afwerking van het duo rolgordijn de prijs. Denk bijvoorbeeld aan een duo rolgordijn met of zonder cassette. Kies je voor een duo rolgordijn met cassette? Dan wordt de rol stof aan de bovenkant mooi weggewerkt in een cassette. Ben je benieuwd naar de prijs van jouw duo rolgordijnen op maat? Zijn ze inderdaad goedkoop? Start de configurator op de website en bereken jouw prijs.

Op onze duo rolgordijnen op maat krijg je maar liefst 2 jaar garantie. Naast ons eigen INHUIS merk verkopen we ook duo rolgordijnen van Luxaflex® in de showroom.

Duo rolgordijn aanbieding 
Regelmatig hebben we een aanbieding voor duo rolgordijnen. Wil je hier graag van op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse e-mailing. Naast de leukste rolgordijn duo aanbieding geven we je ook veel inspiratie voor de inrichting van je interieur. 

Bestel je duo rolgordijnen op maat online

Goedkope duo rolgordijnen op maat kun je eenvoudig online bestellen. Om het plaatsen van een online bestelling te beginnen kies je jouw product en start je de configurator. Aan de hand van een aantal stappen stel je jouw duo rolgordijn samen. Het is daarbij belangrijk dat je de maten weet van je ramen. Gebruik onze meetinstructie op de website om de juiste maten in te vullen. Je kunt er ook voor kiezen om de globale maten in te vullen en je ramen te laten nameten door ons meet- en montageteam. 

Woon je in de buurt van onze showrooms? Dan kun je ook altijd even langskomen. In onze showroom hebben wij een uitgebreider assortiment aan kleuren en stoffen. Onze productadviseurs staan voor je klaar om alle opties van de duo rolgordijnen toe te lichten en persoonlijk advies te geven voor jouw situatie. Bekijk onze openingstijden via onze website.
 

Zorg goed voor je duo rolgordijn

Om zolang mogelijk plezier te hebben van je duo rolgordijnen is het verstandig om je duo rolgordijnen regelmatig schoon te maken. Hoe kun je je duo rolgordijnen schoonmaken? Je leest het in dit blog met de laatste schoonmaaktips.


DUO ROLGORDIJNEN IN ELKE RUIMTE

Doordat de duo rolgordijnen op maat volledig naar wens zijn samen te stellen, zorgt dit ervoor dat het ideaal is om te gebruiken in iedere ruimte. Daarnaast hebben wij een grote kleurencollectie beschikbaar, zelfs verduistrende stoffen! Op deze manier zijn duo rolgordijnen altijd aan te passen aan jouw stijl!

Badkamer
Zijn duo rolgordijnen geschikt voor een vochtige ruimte? Wij vertellen jou graag meer.

Lees snel verder

Kantoor
Op kantoor is het belangrijk om het licht goed te kunnen reguleren, zodat je beeldscherm goed zichtbaar blijft.

Lees snel verder

Keuken
Wil je een mooie toevoeging in je keuken? Kies dan voor duo rolgordijnen op maat!

Lees snel verder

Slaapkamer
De duo rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in een verduisterende stof, ideaal voor in jouw slaapkamer.

Lees snel verder

Woonkamer
Met duo rolgordijnen creeër je een strakke en moderne uitstraling in jouw woonkamer.

Lees snel verder

DUO ROLGORDIJNEN IN ELK INTERIEUR

Duo rolgordijnen op maat zijn geschikt voor ieder interieur. Door de banen creeër je een strakke en moderne look. Maar doordat er zoveel verschillende designs en kleurmogelijkheden zijn, kunnen de duo rolgordijnen ook erg mooi staan in een klassiek interieur. Naast de verschillende kleuren kun je ook de uitvoering zelf bepalen. Kies voor een cassette wanneer je de rol mooi wilt wegwerken en het aanzicht rustiger wilt houden!

Modern
Ga voor een moderne inrichting met strakke lijnen voor duo rolgordijnen.

Bekijk hier de mogelijkheden

Landelijk
Laat de warmte en gezelligheid van het platteland terugkomen in jouw inrichting.

Bekijk hier de mogelijkheden

Industrieel
Kies voor een stoer, industrieel geheel met duo rolgordijnen in donkere tinten.

Bekijk hier de mogelijkheden

Klassiek
Met onze brede collectie kun je eindeloos combineren zodat dit bij jouw klassieke interieur past.

Bekijk hier de mogelijkheden