Terug naar overzicht

Over ons

Specialist in raamdecoratie en zonwering op maat

inhuis plaza is dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat. Voor elk raam en iedere ruimte hebben wij de perfecte oplossing. Van raamdecoratie voor in huis, zoals shutters en houten jaloezieën tot buitenzonwering, zoals zonneschermen en screens. Onze collectie bestaat uit een groot aantal A-merken, zoals Luxaflex, Verano, Inside en Weinor en het eigen scherp geprijsde inhuis merk.

advies zonwering

Goede service en kwaliteit

Bij inhuis plaza vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook persoonlijk voor dat jouw order een succes wordt. Je vindt deze kernwaarden terug vanaf het moment dat je onze showroom binnenstapt of onze website bezoekt tot aan de bezorging en montage van de producten. Met meer dan 10 jaar ervaring in productie en verkoop ben je bij ons aan het goede adres voor raamdecoratie en zonwering op maat.

We zijn er voor jou

Naast onze uitgebreide webshop ben je van harte welkom in onze vijf showrooms voor uitgebreid advies van onze specialisten of komen wij voor het beste advies bij jou thuis. inhuis plaza is in Nederland gevestigd in Barendrecht, Woerden, Waalwijk, Voorschoten en Naarden. Heb je een vraag? Start gerust de chat, bel ons of stuurs ons een mail. Wij zijn er voor jou!

zonwering showroom

Zie jij ook een toekomst bij Inhuis Plaza? Bekijk dan onze vacatures!

Terug naar overzicht

Scroll naar boven