Je kunt nog steeds online bij ons bestellen en de raamdecoratie/zonwering wordt ook gewoon bij je thuis bezorgd of gemonteerd. Onze showrooms zijn ook geopend.

Plissés op maat

Plissés bieden de ideale combinatie tussen privacy en de lichtinval in huis. Je kunt het gord... lees meer

Assortiment Plissé gordijnen
(5)

Maximale breedte: 230 cm

Maximale hoogte: 260 cm

 • Voor standaard ramen
 • Bediening met koorden
 • Klein systeem
 • Top down bottom up mogelijk

Vanaf: 94.29

€ 66,00

Maximale breedte: 240 cm

Maximale hoogte: 260 cm

 • Voor grotere ramen
 • Bediening met ketting of Lite rise
 • Groot systeem
 • Top down bottom up mogelijk

Vanaf: 88.57

€ 62,00

Maximale breedte: 150 cm

Maximale hoogte: 220 cm

 • Ideaal voor draai-kiepramen
 • Bediening met handgreep
 • Monteren zonder boren
 • Top down bottom up mogelijk

Vanaf: 57.14

€ 40,00

Maximale breedte: 295 cm

Maximale hoogte: 260 cm

 • Voor alle raamtypes
 • Verschillende bedieningsopties
 • Brede collectie stoffen en kleuren
 • Top down bottom up mogelijk

Vanaf:

€ 167,00

Maximale breedte: 200 cm

Maximale hoogte: 240 cm

 • Ideaal voor draai-kiepramen
 • Bediening met handgreep
 • Monteren zonder boren
 • Standaard top down bottom up

Vanaf:

€ 217,00


Gratis en snelle verzending

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Eigen meet- en montageservice

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

0180 - 555 900
info@inhuisplaza.nl
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Kies voor meten & monteren
Maak een afspraak

Inspiratie in 4 showrooms
Bezoek onze showrooms

Plissé gordijnen op maat

Plissés bestaan uit een enkel geplooide stof en bevatten een zigzagstructuur. Bij een plissé gordijn zie je de koordjes doordat de stof heenlopen omdat er één laag geplisseerde stof wordt gebruikt. Bij een dupli plissé worden de koordjes in het systeem weggewerkt. Wanneer je de kamer volledig wilt verduisteren is het dan ook beter om een dupli gordijn te kiezen, zodat er geen licht door de gaatjes de kamer in kan schijnen. 

Voordelen van plissé gordijnen:
- Het stofgewicht van plisse gordijnen is licht waardoor je ze gemakkelijk bediend
- Plissé gordijnen zijn goedkoper in aanschaf, omdat er minder stof op het gordijn wordt gebruikt


  Dubbele plissé gordijnen

  Dubbele plissés - ook wel Duette® Shades genoemd - bestaan uit een dubbele geplooide stof. Zie je bij een plissé gordijn de gaatjes van de koordjes die door de stof heenloopt, bij een dubbele plissé zijn de koorden nauwelijks tot niet zichtbaar. De raamdecoratie heeft daardoor een strakkere uitstraling. Tussen de dubbele stoflaag van de dupli plissés wordt de lucht vastgehouden. In de winter blijft je woning  daardoor lekker warm en in de zomer koel.

  Voordelen van dupli plissé gordijnen:
  - ​De achterzijde van het plisségordijn heeft een witte stof, waardoor de dupli plissé een betere kleurvastheid heeft
  - Dupli plissés werken isolerend waardoor je bespaart op je energierekening
  - Dupli plissés zorgen voor een betere akoestiek in de kamer
   

  Welke stof kies jij voor je plissé?

  Plissé gordijnen maken we voor jouw ramen op maat, zodat ze perfect passen. In onze uitgebreide collectie vind je verschillende kleuren en stofsoorten. Ga jij voor transparante plissé gordijnen, lichtdoorlatende plissé gordijnen of verduisterende plissé gordijnen? Dat heeft alles te maken met de hoeveelheid licht die je binnen wilt laten in de ruimte. 

  Transparante plissé gordijnen zorgen voor veel lichtinval in de kamer. Je kiest voor lichtdoorlatende plissé gordijnen voor lichtinval in de ruimte met voldoende privacy. Als laatste kun je kiezen voor verduisterende plissé gordijnen.

  Verduisterende plissé gordijnen

  Plissé gordijnen kun je in een verduisterende stof bestellen. Wil je plissé gordijnen verduisterend voor je slaapkamer bestellen? Dan kun je beter kiezen voor een dupli plissé. Door de dubbele stof schijnt er geen daglicht door de gaatjes van het gordijn, waardoor de kamer beter verduisterd wordt. 

  Het kiezen van de juiste kleur stof kan soms lastig zijn. Twijfel je over de kleur of stof? Vraag online kleurstalen aan. Wij sturen ze dezelfde dag nog gratis naar jou op. Als je thuis zeker bent van de kleur, kun je het product eenvoudig online bestellen.
   

  Plissé gordijnen goedkoop aanschaffen?

  De collectie plissé gordijnen van INHUIS heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wil je gordijnen plissé goedkoop op de kop tikken? Doordat onze plissé gordijnen in eigen fabriek worden ontwikkeld kunnen we de plissés tegen een scherpe prijs aanbieden. Wanneer je een verduisterende plissé nodig hebt voor de slaapkamer kun je kiezen voor Duette® Shades van Luxaflex®, maar ook voor dupli plissés van INHUIS. Onze dupli plissés werken op eenzelfde manier als de Duette® Shades van Luxaflex®, maar zijn goedkoper in de aanschaf. 
   

  Plissé gordijnen online bestellen of in de showroom

  Aan de hand van een aantal stappen bestel jij jouw plissé gordijn eenvoudig online. Je kiest een product, vult de maten in van je raam en kiest de afwerking die bij je past. Mocht je de maten van je raam niet weten, gebruik dan de meetinstructies op onze website. 

  INHUIS Plaza heeft drie showrooms met een uitgebreid assortiment raamdecoratie en zonwering. Je kunt hier alle producten bekijken. Onze productadviseurs kunnen je van alle informatie en advies voorzien. Benieuwd wat de kosten zijn voor jouw plissé gordijn? We maken graag vrijblijvend een offerte voor je op. 
    

  Plissé gordijnen ophangen

  Je kunt de plissé gordijnen zelf ophangen met behulp van de montageinstructies. Besteed je het ophangen van de plissé gordijnen liever uit? INHUIS Plaza heeft een eigen meet- en montageservice. Onze collega van de planning belt je op voor het maken van een afspraak. Onze gespecialiseerde monteurs komen bij jou thuis om de raamdecoratie te monteren. 
   

  Plissé gordijnen reinigen

  Om zo lang mogelijk te genieten van je plissé gordijnen is het belangrijk dat je ze regelmatig reinigt. Hoe kun je jouw plissé gordijnen wassen? Je leest het in dit blog met de laatste schoonmaaktips.