Plissés op maat

Plissés bieden de ideale combinatie tussen privacy en de lichtinval in huis. Plissés bestaan namelijk uit een enkel geplooide stof en bevatten een zigzagstructuur. Dit zorgt voor een rustige en moderne uitstraling. De maximale afmetingen van de plissé is 240 cm breed bij een hoogte van 260 cm. Stel eenvoudig jouw ideale plissé samen met de configurator op de website.

De Plissés zijn verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende stofsoorten en worden op maat voor jouw gemaakt! Je hebt de keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.


Plissé | INHUIS
  • Breedte (in cm): 30-240
  • Hoogte (in cm): 30-260
  • Levertijd: 10 -12 werkdagen

124,20

100 x 100CM
Plissé shades | Luxaflex
  • Breedte (in cm): 15-295
  • Hoogte (in cm): 10-260
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

222,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Plissé gordijnen op maat


Plissé gordijnen op maat zijn zeer mooie, maar vooral ook tijdloze raamdecoratie. Ze hebben namelijk een moderne strakke uitstraling, waardoor het altijd mooi blijft. Het fijne ook aan deze raamdecoratie is dat deze op maat wordt gemaakt, hierdoor is het mooi afgewerkt. De stof kun je zelf kiezen, het assortiment bestaat uit verschillende kleuren en stofsoorten. Ga jij voor een transparante plissé gordijnen, lichtdoorlatende plissé gordijnen of verduisterende plissé gordijnen?


Merken plissé gordijnen


Plissé gordijnen van INHUIS

Plissé gordijnen van INHUIS hebben een zeer luxe en tijdloze uitstraling. In het assortiment is er geruime keuze uit verschillende stoffen. Er zijn verschillende diktes van stoffen, maar ook veel verschillende kleuren. De afwerking bepaal je ook helemaal zelf. Zo kun je kiezen of jij jouw plissé gordijn handmatig wilt bedienen met een handgreep of met een koordbediening. Ook zijn er verschillende uitvoeringen zoals top down bottom up plissé, hierdoor kun je jouw plissé zowel van boven als beneden bedienen. En wordt het bepalen van de lichtinval steeds eenvoudiger.

Plissé gordijnen van Luxaflex

Plissé shades van Luxaflex zijn zeer modern en mooi afwerkt. Je kunt ze zowel bedienen met de handgreep, trekkoord, vrij-hangend en elektrisch. Ook heb je bij Luxaflex de keuze voor een Smartcord, dit is een intrekbaar koord met een constante lengte. De collectie stoffen van Luxaflex bestaat uit veel moderne kleuren.

Stoffen plissé gordijnen


Met plissé gordijnen bepaal je heel eenvoudig hoeveel licht er binnen valt in de ruimte. Je kunt namelijk kiezen voor transparante plissé gordijnen, voor veel lichtinval in de kamer. Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende plissé gordijnen, deze zorgen voor lichtinval in de ruimte, maar wel met voldoende privacy. Als laatste kun je nog kiezen voor verduisterende plissé gordijnen, deze zorgen er namelijk voor dat je de kamer kunt verduisteren en dat je voldoende privacy hebt.


Plissé gordijnen online bestellen


Aan de hand van een aantal stappen kun jij jouw plissé gordijn eenvoudig online bestellen. Je kiest een product, vult de maten in van je raam en kiest de afwerking die past bij jou smaak. Mocht je de maten van je raam niet weten, de meetinstructies op onze website kunnen je helpen bij het meten. Het kiezen van de juiste kleur stof kan soms lastig zijn om online te kiezen, daarvoor hebben wij een eenvoudige oplossing. Je kunt namelijk online kleurstalen aanvragen, wij sturen de kleurstalen van jouw keuze dan gratis naar jou op. Als je thuis zeker bent van de kleur, kun je het product weer heel eenvoudig online bestellen.


Bezoek onze showroom

Bij INHUIS Plaza hebben wij drie showrooms, een in België en twee in Nederland. In onze showrooms hebben wij een uitgebreid assortiment raamdecoratie en zonwering. Wij kunnen jou hier alle producten laten zien en aangeven wat de mogelijkheden zijn voor jouw raam. Mocht je een keuze hebben gemaakt zullen wij aan de hand van onze website een offerte voor jou opmaken.


Laten meten en monteren

Weet jij niet zeker of je het meten en monteren zelf kunt en laat je het dus liever aan een professional over. Wij hebben een eigen meet- en montageservice. Mocht je hiervoor kiezen dan komen onze vak specialisten jou graag helpen!