Status van je bestelling

Status van je bestelling

Je wilt je raamdecoratie en/of zonwering natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. We houden je graag op de hoogte van de status van je bestelling.

 • 1. Bestelbevestiging
  Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een bestel- bevestiging op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

 • 2. In Productie
  Per e-mail krijg je van ons een bevestiging zodra jouw bestelling in productie wordt genomen. Wanneer de bestelling in productie is genomen, kun je de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.

 • 3.Verzending
  Jouw bestelling wordt direct vanuit de fabriek door onze vervoerder NE DistriService geleverd op je thuisadres. Je wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer de bestelling is verzonden vanuit de fabriek, zodat je weet wanneer je de bestelling ongeveer bij je thuis kunt verwachten.

 • 4. Onderweg!
  Wanneer de route van de vervoerder bekend is, krijg je een track en trace nummer van NE DistriService. Het track and trace nummer kun je de avond voor levering in jouw mailbox verwachten. In de e-mail zie je een tijdvak van twee uur verschijnen, zodat je weet hoe laat jouw bestelling ongeveer wordt geleverd.

Maak een klantaccount aan
Via jouw account kun je alle gegevens bekijken en vind je een overzicht van jouw bestelgeschiedenis. Als je inlogt op jouw account kun je de status inzien van het product dat je hebt besteld.

Bestelling inclusief montage

Heb je de keuze gemaakt om je raamdecoratie door ons te laten monteren? Dan ontvangen wij de raamdecoratie in ons magazijn in Barendrecht. De monteur neemt je bestelling mee tijdens de montageafspraak.

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt