Terug naar overzicht

Status van je bestelling

Je wil jouw nieuwe raamdecoratie en/of zonwering natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. We houden je graag op de hoogte van de status van je bestelling.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een orderbevestiging per mail. Heb je gekozen voor laten meten? Dan ontvang je de bevestiging na de meetafspraak.

Zodra jouw bestelling in productie wordt genomen ontvang je hier een bevestiging van per mail. Je kunt de bestelling niet meer wijzigen of annuleren wanneer deze in productie is genomen.

Jouw bestelling wordt direct vanuit de fabriek door onze vervoerder NE DistriService geleverd op je thuisadres. Je wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer de bestelling is verzonden vanuit de fabriek, zodat je weet wanneer je de bestelling ongeveer bij je thuis kunt verwachten. De avond vóór levering ontvang je van NE DistriService een track en trace nummer met een tijdvak per mail. 

Bestelling inclusief montage
Heb je de keuze gemaakt om je raamdecoratie of zonwering door ons te laten monteren? Dan ontvangen wij de producten in ons magazijn. Zodra je bestelling bij ons binnen is neemt de planner contact met je op voor het maken van een montageafspraak. De monteur neemt de producten mee tijdens de montageafspraak.

Veelgestelde vragen

Wat is de status van mijn bestelling?

Tijdens het productieproces van jouw bestelling houden we je per mail op de hoogte van de status. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer je bestelling in productie is, wanneer de bestelling verzonden wordt vanuit de fabriek en wanneer we verwachten dat je bestelling bezorgd of gemonteerd wordt. 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Na akkoord op de offerte of voldoen van de (aan)betaling wordt de bestelling in productie genomen. Wijzigen of annuleren is dan niet meer mogelijk.

Ik ben niet thuis tijdens de montageafspraak, wat nu?

Mocht je onverwachts niet thuis zijn tijdens de montageafspraak. Dan zal er in overleg een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Mijn bestelling is bezorgd, maar ik wil toch gebruikmaken van de montageservice. Kan dit?

Wanneer je hebt gekozen voor laten meten en zelf monteren kun je achteraf nog gebruikmaken van onze montageservice. Neem hiervoor contact met ons op voor een offerte. Heb je gekozen voor zelf meten en monteren? Dan is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Met onze handige montage instructies en video’s leggen we dit stap voor stap uit, zodat je dit eenvoudig zelf kunt monteren.

Terug naar overzicht

Scroll naar boven