Status van je bestelling

Je wilt je raamdecoratie en/of zonwering natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. We houden je graag op de hoogte van de status van je bestelling.

Veelgestelde vragen

Tijdens het productieproces van jouw bestelling houden we je per mail op de hoogte van de status. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer je bestelling in productie is, wanneer de bestelling verzonden wordt vanuit de fabriek en wanneer we verwachten dat je bestelling bezorgd of gemonteerd wordt. 

Na akkoord op de offerte of voldoen van de (aan)betaling wordt de bestelling in productie genomen. Wijzigen of annuleren is dan niet meer mogelijk.

Mocht je onverwachts niet thuis zijn tijdens de montageafspraak. Dan zal er in overleg een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Wanneer je hebt gekozen voor laten meten en zelf monteren kun je achteraf nog gebruikmaken van onze montageservice. Neem hiervoor contact met ons op voor een offerte. Heb je gekozen voor zelf meten en monteren? Dan is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Met onze handige montage instructies en video’s leggen we dit stap voor stap uit, zodat je dit eenvoudig zelf kunt monteren.