Status van je bestelling

Je wilt je raamdecoratie en/of zonwering natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. We houden je graag op de hoogte van de status van je bestelling.

 • 1. Bestelbevestiging
  Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een bestel- bevestiging op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.
 • 2. In Productie
  Per e-mail krijg je van ons een bevestiging zodra jouw bestelling in productie wordt genomen. Wanneer de bestelling in productie is genomen, kun je de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.
 • 3.Verzending
  Jouw bestelling wordt direct vanuit de fabriek door onze vervoerder NE DistriService geleverd op je thuisadres. Je wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer de bestelling is verzonden vanuit de fabriek, zodat je weet wanneer je de bestelling ongeveer bij je thuis kunt verwachten.
 • 4. Onderweg!
  Wanneer de route van de vervoerder bekend is, krijg je een track en trace nummer van NE DistriService. Het track and trace nummer kun je de avond voor levering in jouw mailbox verwachten. In de e-mail zie je een tijdvak van twee uur verschijnen, zodat je weet hoe laat jouw bestelling ongeveer wordt geleverd.

Bestelling inclusief montage

Heb je de keuze gemaakt om je raamdecoratie door ons te laten monteren? Dan ontvangen wij de raamdecoratie of zonwering in ons magazijn in Barendrecht. Zodra je bestelling bij ons binnen is neemt de planner contact met je op voor het maken van een montageafspraak. De monteur neemt de producten mee tijdens de montageafspraak.

Niet thuis tijdens de montageafspraak?
Mocht je onverwachts niet thuis zijn tijdens de montageafspraak. Dan zal er in overleg een nieuwe afspraak gemaakt worden.