Gordijnen

INHUIS Plaza heeft een breed assortiment gordijnen van hoge kwaliteit, in verschillende stoffen. Wil je sfeer in huis creëren met een transparant, lichtdoorlatend of juist een verduisterend gordijn? Onze collectie bestaat uit overgordijnen, verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen of vitrage. Deze kun je laten voorzien van een plooi, wave of inslagringen. Alle gordijnen van INHUIS worden voor jou op maat gemaakt.

Overgordijnen

Overgordijnen

Een normale gordijn - ookwel overgordijn genoemd - kun je samenstellen in zo'n +200 stoffen en kleuren. De overgordijnen worden gemaakt van hoogwaardige en sterke stoffen. Overgordijnen bepalen sfeer in je kamer, werken isolerend en zijn geluiddempend. Ideaal wanneer je een harde vloer in de kamer hebt liggen. Je kunt een overgordijn helemaal naar wens samenstellen. Kies voor een enkele, dubbele of wave plooi. Kies jij voor een gordijn in één deel die je vanaf links of rechts bediend of voor een stel?

  • Geluiddempend
  • Brede collectie stoffen: van velours tot trendy patroon
  • Tot 10 meter breed verkrijgbaar
Vitrage en Inbetween

Vitrage en Inbetween

Vitrage en Inbetween gordijnen hebben een luchtige uitstraling en zijn transparant tot lichtdoorlatend. Je kunt de vitrage en inbetween gordijnen bestellen in de stoffen polyester, katoen en linnen. We hebben een groot assortiment met stoffen in verschillende kleuren en dessins. Online vindt je gordijnen van het merk INHUIS. In onze showrooms hebben we een uitgebreidere collectie met gordijnen van Vadain en Jab. Stel jouw vitrage of inbetween gordijnen online samen!

  • Brede collectie kleuren en stoffen
  • Luchtige sfeer
  • Te combineren met andere raamdecoratie
Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

Je kunt een kamer goed verduisteren met verduisterende gordijnen. Verduisterende gordijnen hebben een extra verduisterende voering, waardoor er geen licht door de stof de kamer inkomt. Binnen de categorie verduisterende gordijnen vindt je ook semi-verduisterende en dim-out gordijnen. Deze verduisteren de kamer goed maar kunnen we minimaal licht doorlaten.
Verduisterende gordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer, kinderkamer of babykamer. Ze verduisteren de kamer niet alleen, maar isoleren de kamer ook.

  • Isolerend
  • Ideaal voor in de slaapkamer
  • Extra verduisterende voering mogelijk