Zonwering

[[filter_text.title]]

INHUIS Plaza is specialist in zonwering op maat en biedt een ruim assortiment zonneschermen, rolluiken, screens, uitvalschermen en markiezen aan van eigen merk, tegen zeer scherpe prijzen! Ook voor zonwering op maat van Luxaflex en Verano bent u aan het juiste adres. Zonwering zorgt ervoor dat zonlicht en warmte tegengehouden worden. Het voordeel van buitenzonwering is dat de zonwering de warmte van de zonnestralen al blokkeert voordat deze uw raam bereikt, waardoor uw kamer niet opwarmt. Wel kunt u nog steeds genieten van uw uitzicht omdat het lichtdoorlatend is.


Zonneschermen

Met een zonnescherm oftewel knikarmscherm investeert u in optimaal wooncomfort en een hogere woningwaarde. INHUIS Plaza levert knikarmschermen tot maximaal 12 meter breed.

Een zonnescherm houdt felle zonnestralen tegen voordat ze de ramen van uw woning bereiken. Hierdoor heeft u een koel terras, en de temperatuur in uw woning blijft ook aangenaam. U kunt uw zonnescherm op maat samenstellen in een kleur naar keuze!


Rolluiken

Rolluiken bieden veel voordelen. Rolluiken hebben namelijk een hoge isolatiewaarde, een zonwerende functie en zorgen daarbij ook nog eens voor verduistering en bescherming. Rolluiken zijn zeker aan te raden voor mensen die ’s nachts werken en overdag willen slapen. U kunt uw rolluiken samenstellen naar uw behoeften. U heeft keuze uit handmatige en elektrische bediening voor uw rolluik. Ook kunt u uw rolluiken laten voorzien van een anti-optil beveiliging.

De rolluiken bij INHUIS Plaza zijn leverbaar tot 370 cm breed.


Screens

Screens zijn praktische en effectieve zonwering voor jouw woning. Je kunt met screens de binnentempratuur van jou woning aangenaam houden. Een screen is een zonnescherm dat strak langs jouw raam naar boven en beneden beweegt. Het doek van de screen is in veel verschillende kleuren leverbaar. Je kunt deze dus naadloos laten aansluiten bij de rest van jouw woning. INHUIS Plaza biedt een ruim assortiment screens aan van het merk Verano.


Markiezen

Markiezen zijn zonwerend en een decoratieve aanwinst voor uw woning. Waar andere soorten zonwering vooral functionele eigenschappen hebben, dragen markiezen bij aan de uitstraling van uw woning. Naast de zonwerende eigenschap geven markiezen een charmante en karakteristieke uitstraling aan uw woning.

Stel uw markies samen door te kiezen uit een kleur en dessin. Kies een gestreepte variant voor een nostalgische uitstraling of een effen doek voor een moderne uitstraling.


Uitvalschermen

Met een uitvalscherm zorgt u voor een aangename binnen temperatuur tijdens warme dagen. Een uitvalscherm is de meest bekende en meest toegepaste vorm van buitenzonwering.

Uitvalschermen zijn zonneschermen met twee vaste armen, die omlaag gaan als het scherm wordt uitgezet. Uitvalschermen zijn vergeleken met andere buiten zonwering erg voordelig in aanschaf en ook nog eens bijzonder effectief.


Verandazonwering

Veranda zonwering zorgt voor een verhoging van uw comfort op de veranda of in de serre. Veranda zonwering houdt de warmte tegen en zorgt ervoor dat de spullen in uw woning niet kunnen verkleuren door UV stralen. U kunt veranda zonwering plaatsen aan zowel de bovenzijde als onderzijde. Met keuze uit diverse oplossingen behoren tropische temperaturen in uw veranda/serre tot het verleden. Bij INHUIS Plaza bent u aan het juiste adres voor serre zonwering en veranda zonwering van de merken Verano® en Luxaflex®.


Pergola zonwering

Met pergola zonwering investeert u in optimaal comfort op uw terras. U hebt met deze zonwering geen last meer van de verschillende elementen omdat u uw terras kunt afschermen van zowel regen als wind.

INHUIS Plaza levert op maat gemaakte pergola zonwering van Verano®. Stel samen in een kleur naar keuze tot maar liefst 600cm breed met een uitval van maximaal 400cm.


Zonweringsdoek

Na een aantal jaar gebruik van uw zonnescherm, markies of uitvalscherm kan het zijn dat uw zonweringsdoek niet meer geheel in de juiste status is. Door diverse slechte weersinvloeden komt het vaak voor dat het doek scheurt of verkleurt.

INHUIS Plaza biedt hier de oplossing voor! U kunt namelijk heel eenvoudig uw zonweringsdoek vervangen. Het is mogelijk dezelfde of een geheel nieuwe kleur of dessin uit te kiezen die precies op uw wensen aansluit. Op deze manier is uw zonnescherm, markies of uitvalscherm weer zo goed als nieuw!


Zonwering zorgt ervoor dat zonlicht en buitentemperatuur tegengehouden worden.Het voordeel van buitenzonwering is dat de zonwering de warmte van de zonnestralen al blokkeert voordat deze uw raam bereikt, waardoor uw kamer niet opwarmt. Wel kunt u nog steeds genieten van uw uitzicht omdat het lichtdoorlatend is.

Buitenzonwering oplossingen

Wij bieden op het gebied van buitenzonwering voor iedere situatie een passende oplossing. Onze buiten zonwering oplossingen bestaan uit: zonneschermen, screens, rolluiken, markiezen, uitvalschermen en verandazonwering. Dit bieden wij aan van ons eigen huismerk INHUIS en van de merken Luxaflex en Verano. Zonwering zorgt voor optimale bescherming tegen de zon, creëert schaduwrijke plekken en geeft u optimaal comfort. Buitenzonwering is een investering die u veel gemak en comfort zal bieden tijdens zonnige dagen.

Zonwering op maat van INHUIS Plaza

Al onze producten bestelt u bij INHUIS Plaza op maat. U krijgt de keuze uit veel verschillende producten, kleuren en designs. U kunt ook kiezen uit allerlei opties zoals handbediening of elektrische bediening voor meer comfort. Door online de maten van uw zonwering voor buiten in te vullen, weet u direct de prijs.

Uw bestelling wordt altijd gratis thuis bij u afgeleverd. Wij hebben alle buitenzonwering in de showrooms in Barendrecht en Naarden hangen dus kom gerust langs als u deze eerst wilt bekijken of advies wilt.

Meet en montageservice zonwering voor buiten

Wilt u dat wij u het meten uit handen nemen? Maak gebruik van onze ‘meetservice en montageservice’. Onze professionals komen dan de maten opmeten en plaatsen hierna vakkundig de zonwering voor u. Twijfelt u nog over de kleur of de stof? Vraag bij ons eerst gratis kleurstalen aan. Aan de hand van deze kleurstalen kunt u de juiste keuze te maken.