Zakelijk project - jaloezieën

Zakelijk bestellen

Of je nu op zoek bent naar jaloezieën voor je kantoor, gordijnen voor hotelkamers of een markies voor je winkel, wij vinden altijd een passende oplossing!

Volledig ontzorgd

Het meten en monteren nemen we graag uit handen en we zetten écht dat stapje extra.

Persoonlijk met eigen accountmanager

Vragen? Onze accountmanager helpt je van begin tot eind.

Scherp tarief

Dankzij onze scherpe prijzen ben je verzekerd van raamdecoratie en zonwering met een gunstige prijs. We stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op!

100% maatwerk

Stel jouw zakelijke raamdecoratie of zonwering bij ons volledig naar wens samen.

Vraag een adviesafspraak aan

Laat een bericht achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 1 MB.

Gerealiseerde projecten

Zakelijk project Masterwatt - inhuis plaza

inhuis bij onze zakelijke klanten: Masterwatt

Masterwatt in Ridderkerk is specialist in elektrisch verwarmen. Het nieuwe bedrijfspand beschikt over grote raampartijen, wat op zonnige dagen voor een warm kantoor zorgt. Screens zijn in dit soort situaties de perfecte oplossing om de warmte en felle zon buiten te houden.

Lees meer
Zakelijk project Kamsteeg - inhuis plaza

inhuis bij onze zakelijke klanten: Kamsteeg

Bij Kamsteeg Aanneming & Onderhoud B.V. hebben we raamdecoratie op maat geleverd voor het schitterende nieuwe kantoor. Er is gekozen voor zwarte aluminium jaloezieën 50mm, met in de vergaderruimtes transparante gordijnen. Stijlvol én praktisch.

Lees meer
aluminium jaloezieën

inhuis bij onze klanten: Leadgency

Voor het kantoor van Leadgency mochten wij de raamdecoratie verzorgen. Sinds 10 jaar zit dit marketing bedrijf gevestigd in Alphen aan den Rijn. Vanwege de groei van het bedrijf werd een deel van het magazijn omgetoverd tot nieuwe werkplekken. Voor deze nieuwe hippe verdieping, met pool- en tafelvoetbaltafels, werd gekozen voor de raamdecoratie van inhuis. […]

Lees meer

Zakelijk project - jaloezieën en gordijnen

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie brengt de lichtinval en de filtering van het daglicht in een ruimte goed in balans. Of je nu op zoek bent naar raamdecoratie die vooral praktisch is of die de puntjes op de ï zet in het interieur; je kunt voor beiden bij ons terecht. 

inhuis plaza levert een groot assortiment aan raamdecoratie voor bedrijven, van kantoorpanden tot winkels en natuurlijk ook voor hotels en restaurants. Moet de raamdecoratie aan speciale eisen voldoen? Zoek je iets passends voor heel grote of juist heel kleine ramen? Of wil je iets in je huisstijl of passend bij het interieur?

Wij denken graag met je mee en zoeken altijd naar een passende oplossing. 

Bekijk onze raamdecoratie

Buitenzonwering op maat

Goede zonwering kan tot 95% van de warmte op kantoor weren. De binnentemperatuur blijft daardoor op warme dagen aangenaam, je houdt op deze manier ongewenst fel licht buiten én je kunt op energiekosten besparen.

inhuis plaza levert uitsluitend hoge kwaliteit zonwering van bekende A-merken als Luxaflex, Verano en Weinor. Onze zonwering op maat is uiteraard ook in elektrische opties verkrijgbaar, waardoor je deze gemakkelijk kunt bedienen en zelfs op afstand kun programmeren. 

Onze buitenzonwering op maat kan zelfs uitgerust worden in de huisstijl van de organisatie. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld screens met bedrijfslogo bestellen, of stijlvolle markiezen met bedrijfslogo voor een winkelpand. Daarnaast kun je bij veel van onze producten ook kiezen uit talloze kleuren. 

Bekijk onze zonwering

gordijnen zakelijk

Gordijnen op maat

Gordijnen maken een ruimte direct gezellig en warm, maar zorgen natuurlijk ook voor extra privacy, isolatie en demping van geluid. Bij inhuis plaza kun je kwalitatieve gordijnen op maat zakelijk bestellen. We hebben een ruime keuze in stoffen en kleuren.  

Alle gordijnen van inhuis worden op maat gemaakt waardoor er altijd een passende oplossing is voor jouw bedrijfsruimte. 

Geen tijd om alle opties te bekijken om jouw perfecte gordijn te vinden? Onze adviseurs komen graag bij je langs om je te adviseren en meten dan ook meteen de juiste maten voor je op.

Bekijk onze gordijnen

Geen tijd? Dan komen wij naar jou!

Ben je op zoek naar passende raamdecoratie of zonwering, maar heb je geen tijd om dit uit te zoeken? Maak dan een gratis adviesafspraak met onze specialist! We komen graag bij jou op locatie op een moment dat voor jou goed uitkomt. Deel je wensen met ons, dan nemen we meteen enkele voorbeelden en kleurstalen mee. 

› Bel 0180 500 900 of stuur een e-mail naar zakelijk@inhuisplaza.nl.

Zonweringspecialist Eddy

Eddy van Yren
Adviseur

Advies van specialisten
ook op locatie

Vakkundige meet-
en montageservice

Trustpilot score: 4.8/5
uit 2.367 reviews

Tot 5 jaar garantie op
producten & montage

monteurs inhuis plaza

Onderhoud en Service

Goede service is onmisbaar bij het afnemen van zakelijke raamdecoratie of zonwering. Als een onderdeel van het product defect is, begrijpen we dat dit zo snel mogelijk verholpen moet worden. inhuis plaza staat garant voor een hoog serviceniveau. Al onze zakelijke klanten hebben bij ons een vaste contactpersoon, die ook na de montage voor jullie klaarstaat.

Ons serviceteam streeft ernaar storingen binnen 3 werkdagen op te lossen. In een urgente situatie doen we ons best het probleem in kortere tijd te verhelpen. Soms zijn we hiervoor afhankelijk van de levering van onderdelen, maar we communiceren hier altijd duidelijk over en denken uiteraard ook mee over tijdelijke oplossingen.

Neem contact op met onze klantenservice

Elektrische raamdecoratie & zonwering

Je raamdecoratie of zonwering op kantoor automatisch en op afstand kunnen bedienen? Dat is mogelijk! 
Veel bedrijven zijn bewust bezig met energieverbruik en energiebesparing. Niet alleen gaat het daarbij om de energiekosten; we zijn ons er steeds meer van bewust dat efficiënt omgaan met energie belangrijk is voor het milieu.  

Ongeveer 40% van het totale energieverbruik wordt gebruikt in en door gebouwen. Met automatische zonwering kan dit percentage aanzienlijk dalen. Voorkom de opwarming van een gebouw en bespaar daarmee aanzienlijk op de energiekosten. De ruimtes in het gebouw hoeven namelijk minder gebruik te maken van het koelsysteem of een airconditioning.

Afhankelijk van je wensen kun je de zonwering en raamdecoratie automatiseren door verschillende vaste programma’s in te stellen of door wind- en regensensors. 

Lees erover op ons blog

automatische screens
markiezen zakelijk

Actief in alle branches

In een kantoor, winkel, hotel of restaurant wordt geleefd. Voor elk soort gebouw is een goede lichtregulatie en temperatuurbeheersing van groot belang. Het zorgt ervoor dat mensen kunnen genieten en ontspannen of juist goed kunnen werken.

inhuis plaza heeft veel ervaring in het leveren van raamdecoratie en zonwering voor klanten in de horeca, retail, het midden- en klein bedrijf, de zorg, het onderwijs en diverse vastgoedprojecten.

Benieuwd hoe we de kwaliteit van jouw ruimte of project naar een hoger niveau kunnen tillen met onze zonwering of raamdecoratie? We denken graag met je mee.

Bezoek een van onze showrooms

Reviews

“De jaloezieën passen goed bij de industriële look van de ruimte en het pand. Inhuis plaza heeft alles vooraf ingemeten en na bestelling gemonteerd. We zijn erg tevreden met het resultaat.”

Dirk van der Kruk
CEO

“We besparen flink op energiekosten met de screens van inhuis plaza en het is een stuk aangenamer werken op kantoor in de zomer.”

Edwin de lange
CEO

“De stijlvolle gordijnen en houten jaloezieën hebben na verbouwing van ons kantoor echt de puntjes op de ‘i’ gezet in ons nieuwe interieur.”

Brenda Vos
Office Manager

Mooie merken

De mooiste merken van de beste kwaliteit.

Scroll naar boven