Zakelijke markt

INHUIS Plaza levert raamdecoratie en zonwering voor kantoren, hotels, nieuwbouwprojecten en horeca.

INHUIS Plaza is de specialist op het gebied van raamdecoratie en zonwering op maat voor de zakelijke markt.

Of je nu op zoek bent naar jaloezieën voor je kantoor, gordijnen voor hotelkamers, screens voor een nieuwbouwproject of een mooi uitvalscherm of markies voor je winkel. We vinden altijd een passende oplossing!

Daarom INHUIS Plaza

Inclusief meten, monteren en storingdienst

Het meten en monteren nemen we je graag uit handen. Je kunt er 100% van op aan dat onze storingsdienst voor je klaarstaat.​

Persoonlijk contact met eigen Accountmanager​

Vragen? Onze accountmanager helpt je van begin tot eind.

Scherpe prijzen

Met onze aantrekkelijke inkoopvoordelen zijn we een goede partner in zowel raamdecoratie als zonwering. We stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op!

Compleet ontzorgt

We regelen alles voor je en zetten écht dat stapje extra.

Waarmee kunnen we 
jou helpen?

Laat een bericht achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. (tijdens werkdagen)

Handtekening Benny
Benny Meeusen

Advies van specialisten ook op locatie

Tot 5 jaar garantie op
producten & montage

Trustpilot score: 4.8 / 5 uit 1.335 reviews

Vakkundige meet-
en montageservice

Assortiment

Binnenzonwering op Maat

Raamdecoratie brengt de lichtinval en de filtering van het daglicht in een ruimte goed in balans. Of je nu op zoek bent naar raamdecoratie die vooral praktisch is of die de puntjes op de ï zet in het interieur; je kunt voor beiden bij ons terecht. 

INHUIS Plaza levert een groot assortiment aan raamdecoratie voor de zakelijke markt. Moet de raamdecoratie aan speciale eisen voldoen? Wij denken graag met je mee en zoeken altijd naar een passende oplossing. 

Buitenzonwering op Maat

Kwalitatieve buitenzonwering is belangrijk voor diverse branches. Met elektrische zonwering houd je de zon en ongewenst licht buiten. Goede zonwering kan tot 95% van de warmte weren. De binnentemperatuur blijft daardoor op warme dagen aangenaam.

INHUIS Plaza levert uitsluitend hoge kwaliteit zonwering van bekende A-merken als Luxaflex, Verano en Weinor. Onze zonwering kan uitgerust worden in de huisstijl van de organisatie.

Rolluiken

Rolluiken en rolhekken bieden veel voordelen en zijn multifunctioneel. Deze oerdegelijke beveiliging valt onder de hoogste klasse van beveiliging. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor inbraakgevoelige objecten, waaronder je winkel, bedrijfsgebouw of opslagruimte.

Je kunt kiezen voor diverse uitvoeringen. Met een open of gesloten karakter. Daarnaast kunnen we ze ook brandwerend leveren.

Onze collectie maatwerk rolluiken zijn van hoge kwaliteit en staan voor veiligheid en comfort. De rolluiken worden op maat gemaakt en zijn daardoor altijd perfect passend. 

Overkappingen

Maak slim gebruik van je buitenruimte door de inzet van terrasoverkappingen. Met een terrasoverkapping creeër je extra terrasruimte waardoor je meer gasten kunt ontvangen.

Onze overkappingen voldoen aan de strengste Europese normen. Ze zijn in diverse uitvoeringen samen te stellen met een polycarbonaat of glazen dak. Met gebruik van verlichting, schuifwanden of verwarming kun je de overkapping voor iedere doeleinde gebruiken. 

INHUIS Plaza levert overkappingen en bijbehorende verandazonwering van hoogstaande kwaliteit. 

Neem contact met ons op!

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw situatie. Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms of maak een adviesafspraak op het moment dat het voor jou uitkomt bij jou op locatie.

› Bel 0180 500 900 of stuur een e-mail naar zakelijk@inhuisplaza.nl.

Eddy INHUIS

Productspecialist
Eddy

Wat zeggen onze klanten?

Zij gingen je voor

Gerealiseerde projecten

Services

Onderhoud en Service

Een goede service is onmisbaar bij het afnemen van zakelijke raamdecoratie of zonwering. Als een onderdeel van het product defect is moet dit snel verholpen worden. INHUIS Plaza staat garant voor een hoog serviceniveau. Doordat ieder project een eigen adviseur toegewezen krijgt, kan er snel geschakeld worden.

Ons serviceteam streeft ernaar storingen binnen 3 werkdagen op te lossen. In een situatie van grote urgentie gaan we verder en doen we ons best het probleem in kortere tijd te verhelpen. We communiceren hier altijd duidelijk over.

Automatisering voor projecten

Elektrisch bestuurbare zonwering is de perfecte oplossing voor het buitenhouden van warmte tijdens zonnige dagen. Met behulp van een sensor wordt de zonwering automatisch geactiveerd wanneer de zon de ingestelde lichtintensiteit heeft bereikt.

Ons energieverbruik verlagen is vandaag de dag een belangrijke doestelling bij het regelen van licht, lucht en warmte in iedere omgeving. Niet alleen gaat het daarbij om de energiekosten; we zijn ons er steeds meer van bewust dat efficiënt omgaan met energie belangrijk is voor het milieu. 

Ongeveer 40% van het totale energieverbruik wordt gebruikt in en door gebouwen. Door de inzet van automatische zonwering kan dit percentage aanzienlijk dalen. Voorkom de opwarming van een gebouw en bespaar daarmee aanzienlijk op de energiekosten. De ruimtes in het gebouw hoeven namelijk minder gebruik te maken van het koelsysteem of een airconditioning.

Actief in alle branches

In een gebouw, winkel, hotel of restaurant wordt geleefd. Voor ieder gebouw is een goede lichtregulatie en temperatuurbeheersing van groot belang. Het zorgt ervoor dat mensen kunnen genieten, ontspannen of effectief werken.

INHUIS Plaza heeft veel ervaring in het leveren van raamdecoratie en zonwering voor klanten in de horeca, retail, het midden- en klein bedrijf, de zorg, het onderwijs en diverse vastgoed projecten.

Benieuwd hoe we de kwaliteit van jouw ruimte of project naar een hoger niveau kunnen tillen middels zonwering of raamdecoratie? We denken graag met je mee.

Actief in alle branches

Horeca

Een prettige klimaat is een belangrijke factor in het succes van een restaurant, terras of hotel. Een goede sfeer en voldoende schaduw zijn onmisbaar.

Retail

Creeër een herkenbaar straatbeeld door zonwering met je logo die tegelijkertijd zorgt voor een prettig klimaat in je winkel.

Midden- en klein bedrijf

Zorg voor een fijn werkklimaat voor je werknemers en een goede werkomgeving waar de zon niet het zicht op beeldschermen verslechterd.

Zorg

Geef patiënten, cliënten en het personeel een fijne plek om te verblijven door raamdecoratie die voldoende privacy biedt en zonwering voor het koel houden van ruimtes.

Onderwijs

Voor leerlingen en personeel is een aangenaam klimaat belangrijk voor een goede productiviteit en concentratie.

Vastgoed

Lever als een nieuwbouwproject op met buitenzonwering zoals rolluiken, uitvalschermen of screens.

Ons assortiment raamdecoratie

Houten jaloezieën
Aluminium jaloezieën
Aluminium jaloezieën
Shutters
Plissés
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Duo rolgordijnen
Zonneschermen
uitvalscherm luxaflex
Uitvalschermen
Rolluiken
Verandazonwering
markiezen op maat
Markiezen
Pergola zonwering
Screens