Luxaflex®

Maatwerk is onze standaard

4.8 / 5 | 2408 reviews

Liever eerst advies van een INHUIS specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passen bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetafspraak inplannen

Populaire Luxaflex® producten

Bekijk de meest verkochte producten en kies jouw favoriete Luxaflex® raamdecoratie of zonwering!

Inspiratieblog

De mooiste binnenkijkers, leukste inspiratie en tips op het gebied van raamdecoratie.

blog-33736
Rolgordijnen voor dakramen: Een stijlvolle en praktische keuze
Wanneer we denken aan het inrichten van de zolder vergeten we vaak het belang van raamdecoratie of vinden we het lastig om de juiste raambekleding te
Lees verder
blog-33544
INHUIS bij onze klanten: Familie de Jonge
2023 stond voor familie de Jonge in het teken van de verbouwing van hun woning in Heinenoord. De woning is een ware transformatie ondergaan. Om het
Lees verder
blog-33402
Tips & inspiratie voor een kleine vierkante badkamer
Kleine vierkante badkamers zorgen regelmatig voor een ware ontwerpuitdaging. Maar wees niet bang, met deze tips en inspiratie voor een kleine
Lees verder
https://images.inhuisplaza.nl/2019/06/Aluminium-jaloezieen-op-maat-wit.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=8cc2ff520dd7125ac6277855c034f89e&w=450

Luxaflex® raamdecoratie

Luxaflex® is in Nederland marktleider op het gebied van raamdecoratie. Ze staat bekend om haar kwaliteit en vooral ook om de uitgebreide kleurencollectie die ze aanbieden. Dankzij het inspirerende ontwerp, innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet je dat je de perfecte keuze hebt gemaakt voor jouw huis.

Kindveiligheid heeft bij Luxaflex® de hoogste prioriteit. Om te voorkomen dat jonge kinderen verstrikt kunnen raken in de touwtjes van de raambekleding voldoet de raamdecoratie van Luxaflex® altijd aan de Europese norm. Het brede aanbod van innovatieve hefsystemen zorgen voor eenvoudige bediening en een betere kindveiligheid. Van de bekroonde SmartCord® en LiteRise® tot elektrische bediening.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/06/Luxaflex-zonwering-kopen.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=4d38cef1f85f588018b52a8eaa22d774&w=450

Luxaflex® zonwering

Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. In onze Luxaflex® outdoor collectie vind je de ideale zonwering die je beschermd tegen warmte en licht, zowel op je terras als in je woning. Van Luxaflex® zonneschermen en uitvalschermen tot Luxaflex® screens.  

Bij Luxaflex® begint zonwering met een goed ontwerp, het gemak van gemotoriseerde bediening, op maat gemaakt en met 5 jaar garantie. Kies jouw eigen stijl uit de uitgebreide outdoor collectie van Luxaflex® en creëer harmonie, zowel binnen en buiten, door voor zonwering te kiezen die perfect aansluit bij jouw interieur. Kortom, sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Ben jij al klaar voor het buitenseizoen?   

https://images.inhuisplaza.nl/2021/06/houten-jaloezie-badkamer-luxaflex.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=c4ba15d487e02aeb3988cb04009f5fa8&w=450

Stel je eigen Luxaflex® product samen

INHUIS Plaza heeft als Luxaflex® dealer een breed assortiment aan Luxaflex® raamdecoratie. Kies je voor de designklassieker horizontale jaloezieën, een perfecte regeling van warmte en licht met Duette® Shades of een natuurlijke warme sfeer met houten jaloezieën? Voor iedere ruimte in huis is er een geschikte oplossing. Zo kun je Luxaflex® ophangen in de badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer.

Wil je een product van Luxaflex® kopen? Stel je product online samen en bereken jouw Luxaflex® prijzen. Kom voor persoonlijk advies langs in één van onze showrooms en laat je adviseren door een specialist, blader door de designboeken en voel het stalenmateriaal uit het complete aanbod van kleuren en opties.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/06/aluminium-jaloezie-luxaflex-inhuis-2.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=3d0d86291dcf21ee9c39f5775a4ef766&w=450

Luxaflex® op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd

Welk product van Luxaflex® je ook kiest, elk product wordt afzonderlijk met de hand op maat gemaakt. Je kunt zelf de producten van Luxaflex® ophangen of laten monteren door een ervaren monteur. Onze vakkundige monteurs meten en plaatsen jouw Luxaflex® op maat graag. Zo wordt jij totaal ontzorgt en zijn de veranderingen in huis pas écht leuk. Bekijk de mogelijkheden! 

Wil je nog meer luxe en comfort? Met Luxaflex® PowerView Motorisation wordt jouw mooiste raambekleding ook de intelligentste. Met dit innovatieve systeem kun je al je Luxaflex® producten bewegen volgens een programma dat je zelf instelt. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een Luxaflex® aanbieding? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse e-mailing.

Vragen over luxaflex®

Hoe breed kan luxaflex® zijn?

Luxaflex® biedt de keuze uit lamelbreedtes van 16 tot 70 mm in zowel aluminium als hout. Je kunt de Luxaflex® jaloezieën bestellen tot wel 5 meter breed. De breedte is afhankelijk van de lamelbreedte en het materiaal.

Luxaflex® welke kant opdraaien tegen inkijk?

Wanneer je de Luxaflex® jaloezieën schuin naar boven opendraait, beperk je de inkijk van buitenaf. Je kunt hierdoor zelf nog wel naar buiten kijken en er komt nog voldoende licht naar binnen.

Wat kost luxaflex®?

Je hebt al een Luxaflex® jaloezie vanaf € 155,-. Het formaat, type materiaal en opties bepalen de uiteindelijke prijs. Ook vind je bij ons jaloezieën van ons eigen voordelige huismerk INHUIS. Deze stel je al samen vanaf € 25,-. Stel jouw Luxaflex® raamdecoratie online samen en bereken direct je prijs.

Luxaflex® welke kant opdraaien?

Je kunt je Luxaflex® jaloezieën in verschillende standen draaien. Door de lamellen schuin naar boven te draaien, komt er voldoende licht naar binnen, maar beperk je de inkijk vanuit buiten. Door ze schuin naar beneden te draaien werken de jaloezieën als zonwering. Wanneer je de lamellen helemaal sluit, creëer je volledige privacy en houd je het (zon)licht buiten.

Hoe maak je luxaflex® schoon?

De makkelijkste manier om je Luxaflex® jaloezieën, rolgordijnen Plissé Shades weer stofvrij te maken, is met een swiffer, plumeau of een zachte borstel van je stofzuiger. Bij lichte vervuiling kun je de raamdecoratie ook afnemen met een schone, vochtige doek. Gebruik hiervoor geen agressieve schoonmaakmiddelen en laat de raambekleding goed drogen. Meer tips? Lees het in onze blog.