inhuis plaza - Luxaflex uitvalschermen

Uitvalschermen

Ideaal voor het balkon

100% op maat gemaakt

/ Zonwering / Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen om de zon tegen te houden

Met uitvalschermen creëer je schaduw en wordt de hitte buitengehouden terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Gaan jouw ramen naar buiten open en wordt de ruimte onder het raam niet gebruikt? Dan zijn uitvalschermen de oplossing. Bekijk de verschillende modellen in één van onze showrooms of maak een afspraak bij jou thuis voor persoonlijk advies.

Advies aan huis

Passend advies voor jouw situatie en 100% zekerheid van de juiste maten.

Bekijk onze 2555 reviews: 4.8/5
Carré 95 | Luxaflex®

Carré 95 | Luxaflex®

(1)

vanaf

€ 1431,-

Carré 95 | Luxaflex®

(1)
Max. breedte: 800cm
Max. uitval: 135cm
 • Semi-cassette uitvalscherm
 • Tot 450cm uit één stuk geleverd
 • 32+ standaard systeemkleuren
 • Standaard met Somfy IO motor
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd

vanaf

€ 1431,-

Clip venster | Luxaflex® Clip venster | Luxaflex®

Clip venster | Luxaflex®

(2)

vanaf

€ 1458,-

Clip venster | Luxaflex®

(2)
Max. breedte: 700cm
Max. uitval: 135cm
 • Semi-cassette uitvalscherm
 • Tot 700cm uit één stuk geleverd
 • 32+ standaard systeemkleuren
 • Standaard met Somfy IO motor
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd

vanaf

€ 1458,-

Uitvalscherm Mallorca | Verano Uitvalscherm Mallorca | Verano

Uitvalscherm Mallorca | Verano

(1)

vanaf

€ 1046,-

Uitvalscherm Mallorca | Verano

(1)
Max. breedte: 800cm
Max. uitval: 150cm
 • Semi-cassette uitvalscherm
 • Wind- en stormvaste armen
 • 180 verschillende doekkleuren
 • Standaard met Somfy IO motor
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd

vanaf

€ 1046,-

Uitvalscherm Florence | Verano Uitvalscherm Florence | Verano

Uitvalscherm Florence | Verano

(1)

vanaf

€ 1251,-

Uitvalscherm Florence | Verano

(1)
Max. breedte: 750cm
Max. uitval: 150cm
 • Volledig gesloten cassettescherm
 • Wind- en stormvaste armen
 • 180 verschillende doekkleuren
 • Standaard met Somfy IO motor
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd

vanaf

€ 1251,-

Liever laten meten en monteren?

Kies dan voor een adviesafspraak en wij garanderen dat het vakkundig wordt gemonteerd.

Luxaflex uitvalschermen bij inhuis plaza

Tot 5 jaar garantie op al onze zonwering

Vijf showrooms in Nederland

Eigen meet- en montage specialisten met 10+ jaar ervaring

De voordelen van uitvalschermen

Op zoek naar een slimme oplossing om je huis koel te houden en tegelijkertijd je interieur te beschermen? Een elektrisch uitvalscherm is precies wat je nodig hebt! Deze handige oplossing biedt niet alleen schaduw, maar behoudt ook het vrije zicht naar buiten. Uitvalschermen zie je vaak boven ramen (én deuren) waar je niet tot nauwelijks loopt, ze bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Van het beschermen van je interieur tegen schadelijke UV-stralen tot het verbeteren van de energie-efficiëntie van je huis.

Op maat gemaakt voor de ideale zonwering

Ons assortiment bevat uitvalschermen met een semi-cassette en een gesloten cassette. Een semi-cassette beschermt het doek alleen aan de voor- en zijkant, waardoor er vuil in de cassette kan komen via de onder- en achterzijde. Voor optimale bescherming van het doek kies je voor een gesloten cassette. Hierbij wordt het doek van alle zijden beschermd tegen vuil en regen. Stel zelf je uitvalscherm tot wel 8 meter breed samen, met een doek- en framekleur naar keuze en profiteer niet alleen van de functionaliteit, maar ook van de esthetiek.

Schaduw en temperatuurregulatie in huis

Maatwerk uitvalschermen zijn een fijne oplossing voor het creëren van een aangename temperatuur in huis. De uitvalarmen van een uitvalscherm zorgen voor een smalle uitval waardoor ze direct zonlicht blokkeren en zo de hitte die je huis binnenkomt verminderen. Dankzij deze smalle uitval houdt een uitvalscherm, in tegenstelling tot een zonnescherm, de laagstaande zon al vanaf zonsopkomst tegen. Dit resulteert niet alleen in een fijne leefomgeving, maar ook in lagere energiekosten doordat de noodzaak voor airconditioning afneemt. Door het weren van de zon, beschermt een uitvalscherm bovendien je interieur tegen verkleuring.

Geschikt voor iedere etage

Een uitvalscherm biedt voldoende privacy voor ramen op de begane grond, dicht bij passerende voetgangers of appartementencomplexen. Je ziet een uitvalscherm dan ook regelmatig terug in voortuinen, op de eerste verdieping, balkons én ramen van hoge gebouwen. Vooral op plaatsen waar de ruimte onder de zonwering niet wordt gebruikt, bieden uitvalschermen de ideale oplossing. Dankzij de windvaste armen die stevig aan de gevel worden bevestigd, blijft het doek zelfs wanneer het waait strak gespannen. Wanneer de locatie een hogere windbelasting heeft, hebben we de optie voor stormvaste armen. In dit soort situaties is een screen ook een functionele en stijlvolle oplossing.

Welke opties zijn mogelijk voor jouw uitvalscherm

Je kunt jouw uitvalscherm volledig naar wens aanpassen met verschillende populaire opties.

Het meten en monteren van uitvalschermen

Voor zekerheid en kwaliteit bieden wij onze eigen meet- en montageservice aan. Met deze service komt een specialist bij jou thuis langs om de situatie op te nemen en de correcte maatvoering te noteren. Hierna wordt het uitvalscherm op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs. Daarnaast profiteer je met onze montageservice van 2 jaar garantie op de montage.

Wil jij jouw nieuwe uitvalscherm zelf meten en monteren? Maak dan gebruik van de meet- en montage instructies die bij het gewenste uitvalscherm horen. Op deze manier weet je zeker dat je het uitvalscherm op de juiste wijze bestelt en monteert.

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Advies aan huis - inhuis plaza
inhuis plaza - Luxaflex uitvalschermen

Kies voor een uitvalscherm bij inhuis plaza

Bij inhuis plaza zorgen wij niet alleen voor een assortiment met hoogwaardige uitvalschermen op maat, maar ook voor service die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Online bestel je een uitvalscherm van Luxaflex of Verano gemakkelijk middels de configurator, maar naast onze uitgebreide webshop staan onze specialisten klaar in een van onze vijf showrooms verspreid over het land.

Woon je in de buurt van Barendrecht, Naarden, Voorschoten, Waalwijk of Woerden? Kom dan langs in een showroom voor persoonlijk advies en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Neem de tijd om ons assortiment rustig te bekijken en te testen, zodat je gegarandeerd de juiste keuze maakt.

Zonwering: vraag & antwoord

Wat is zonwering?

Zonwering is een verzamelnaam voor verschillende constructies die de overlast van zonlicht en warmte tegengaan. Zonwering maakt het een stuk aangenamer om tijdens warme zomerdagen buiten te zitten en houdt de temperatuur in huis aangenaam. Wanneer de zonwering aan de buitenzijde van een gebouw is geplaatst, gaat het over buitenzonwering. De kunst is om zonwering functioneel te laten zijn en tegelijkertijd ook goed aan te laten sluiten op de stijl en sfeer van het gebouw. Onder zonwering vallen zonneschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, markiezen en verandazonwering.

Welke soorten zonwering zijn er?

Zonwering bestaat in veel verschillende toepassingen. De belangrijkste zijn: rolluiken, screens, zonneschermen, markiezen en verandazonwering. Wanneer je op zoek bent naar een bescherming voor boven je terras, adviseren wij een zonnescherm. Weinig ruimte voor zonwering? Geen probleem! Screens nemen niet veel ruimte in beslag doordat ze verticaal openen en sluiten. Voor iedere situatie is er een geschikte soort zonwering.

Wanneer zonwering plaatsen?

Buitenzonwering. Je denkt er waarschijnlijk pas aan als je tijdens warme zomerdagen op je terras zit en een schaduwplek zoekt. Voor de optimale buitenbeleving is het beter om er vroeg bij te zijn. Zonwering heeft een levertijd van 5-6 weken inclusief montage. Zorg er daarom voor dat je ruim voor de warme zomer maanden de zonwering laat plaatsen, zodat je er gelijk van kunt profiteren wanneer de eerste zonnestralen beginnen te schijnen.

Waar zonwering bestellen?

De juiste zonwering bestel je direct online bij inhuisplaza.nl of in één van de showrooms. Stel je zonwering online samen of kom naar de showroom voor persoonlijk advies van onze zonweringspecialisten.

Wat is de beste zonwering?

Op de vraag wat de beste zonwering voor buiten is, is niet een concreet antwoord te geven. Dit heeft te maken met je woonsituatie en wensen. Wil je bijvoorbeeld schaduw op je terras, je slaapkamer volledig verduisteren of enkel de zon weren zodat het binnen lekker koel blijft tijdens de warme zomerdagen? Voor iedere situatie is er een zonwering die het beste aansluit op je wensen.

Wat kost elektrische zonwering?

De kosten van nieuwe elektrische zonwering zijn afhankelijk van verschillende factoren en keuzes die je maakt. De afmetingen, type bediening, extra opties zoals verlichting en de montagekosten zijn van invloed op de uiteindelijk prijs. In het prijstabel hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde totaalprijzen.

Hoe reinigen zonwering?

Door je zonwering te reinigen zorg je ervoor dat het zonnescherm er weer mooi bij hangt én verleng je de levensduur. Je kunt je zonwering het beste in het voorjaar schoonmaken op een droge dag. Poets zachtjes je zonnescherm, markies, rolluik of screen droog met een zachte bostel en lauwwarm water. Voeg bij hardnekkiger vuil een klein beetje groene zeep toe aan het water. Laat het 15 minuten intrekken en spoel het doek af met schoon water. Laat het zonnescherm volledig opdrogen voordat je het doek oprolt.

Welke type knikarm zonnescherm kies jij?

Zonnescherm met cassette
Bij een cassette zonnescherm wordt het zonneschermdoek volledig opgenomen in de cassette. Het doek wordt op deze manier in gesloten toestand volledig beschermd tegen vuil, vocht en diverse weersomstandigheden. Het zonneschermdoek blijft langer mooi, waardoor je verzekerd bent van een langere levensduur van het doek. Bovendien heeft een cassettescherm een modernere uitstraling, vanwege de strakke afwerking. In ons assortiment verkopen wij zonneschermen van Weinor, Verano en Luxaflex®. 

Tips & Inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Welke Somfy afstandsbediening - inhuis plaza

Somfy afstandsbediening: Welke moet ik kiezen?

Een Somfy afstandsbediening is van essentieel belang wanneer je raamdecoratie of zonwering met een Somfy motor aanschaft. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende Somfy afstandsbedieningen en leggen wij uit welk type geschikt is voor jouw producten.

Lees meer
Kies voor gemak met automatische zonwering

Kies voor gemak met automatische zonwering

Met de afwisselende seizoenen is het essentieel om het klimaat in huis comfortabel te houden. Investeer in automatische zonwering en speel gemakkelijk in op de weersomstandigheden. In deze blog gaan we dieper in op de werking, voordelen én mogelijke opties.

Lees meer
Isolerende rolluiken

Kunststof kozijnen met rolluiken, kan dat?

Is jouw woning voorzien van kunststof kozijnen en vraag jij je af of je het woongenot kunt verhogen met rolluiken? Rolluiken kunnen zelfs met kunststof kozijnen geplaatst worden. In deze blog vertellen wij precies waar je op moet letten!

Lees meer

Reviews

Scroll naar boven