Solar zonwering

Geen stroomvoorziening vanuit huis benodigd

100% op maat gemaakt

/ Zonwering / Solar zonwering

Solar zonwering

Solar zonwering; duurzaam en energiebesparend

Wil jij de temperatuur in huis reguleren en de stap naar duurzaam wonen maken? Dan is solar zonwering op zonne-energie de oplossing. Het zonnepaneel op de omkasting wekt energie op om de accu van de zonwering aan te sturen. Bekijk de verschillende opties solar zonwering in één van onze showrooms of maak een afspraak bij jou thuis voor persoonlijk advies.

Advies aan huis

Passend advies voor jouw situatie en 100% zekerheid van de juiste maten.

Bekijk onze 2483 reviews: 4.8/5
Solar screen | inhuis Solar screen | inhuis Actie: -€100

Solar screen | inhuis

vanaf €796,-

€ 696,-

Solar screen | inhuis

Max. breedte: 400cm
Max. hoogte: 350cm
 • Geen stroomvoorziening benodigd
 • Elektra + motor verwerkt in rechte cassette
 • 11 standaard systeemkleuren
 • Ritsuitvoering optioneel
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd

vanaf €796,-

€ 696,-

Solar rolluik | Roma Solar rolluik | Roma

Solar rolluik | Roma

Solar rolluik | Roma

Max. breedte: 400cm
Max. hoogte: 300cm
 • Duurzame aansturing
 • 4 verschillende lamelbreedtes
 • Geschikt voor diverse raampartijen
 • Standaard met Somfy solar motor
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd
Solar ZipScreen.2 | Roma Solar ZipScreen.2 | Roma

Solar ZipScreen.2 | Roma

vanaf

€ 1313,-

Solar ZipScreen.2 | Roma

Max. breedte: 250cm
Max. hoogte: 350cm
 • Zeer windvast
 • 200+ standaard systeemkleuren
 • Verzwaarde beweegbare onderlat
 • Standaard met Somfy Solar IO motor
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd

vanaf

€ 1313,-

Solar zonwering op maat

Wanneer de zon schijnt wordt het al snel warm in huis. Dit zorgt er s ’zomers voor dat je de zon zoveel als mogelijk wil weren om het huis koel te houden. De juiste zonwering helpt om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te houden. Met solar zonwering op maat hou je de zon niet alleen tegen, maar benut je tegelijkertijd ook de waardevolle zonuren.

Zonwering op zonne-energie wekt door middel van een zonnepaneel energie op om de accu van de zonwering op te laden. Dit maakt netstroom overbodig, want voor solar zonwering is er geen elektriciteit vanuit de woning benodigd. Door te kiezen voor een natuurlijk energiebron, maak je een milieuvriendelijke keuze én bespaar je op de elektriciteitsrekening.

Verano solar zonwering bij inhuis plaza
Markies met zonnepaneel

Zonwering op zonne-energie: Duurzaam en draadloos

Vind je het belangrijk om duurzame keuzes te maken? Dan valt zonwering op zonne-energie volledig in jouw straatje. De motor van solar zonwering werkt volledig op zonne-energie, waardoor je een goede stap in de richting van duurzaam wonen zet. Bij een solar screen of rolluik wordt aan de voorkant van de kast een zonnepaneel bevestigd en bij een markies op zonne-energie wordt het paneel aan de bovenkant van de omkasting geplaatst.

Het zonnepaneel vangt zon- en daglicht op en zet dit om in energie. Deze energie wordt vervolgens door de motor gebruikt om de solar zonwering aan te sturen. Dit zorgt ervoor dat netstroom met dit type zonwering overbodig is. Kabelgaten in de gevel of muur zijn verleden tijd en de montageklus is sneller afgerond.

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Advies aan huis - inhuis plaza
INHUIS solar ritsscreens

De voordelen van zonwering op zonne-energie

Het grote voordeel van zonwering op zonne-energie is duidelijk en dat is dit type zonwering geen elektriciteit van het netwerk nodig heeft, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de energierekening omlaag gaat. Bovendien is zonwering op zonne-energie een duurzame oplossing, omdat het geen CO2-uitstoot heeft en geen fossiele brandstoffen verbruikt.

Energiebesparend

Comfort

Gebruiksvriendelijk

Geen bedrading

Solar zonwering laten monteren

Bij inhuis plaza vind je verschillende soorten zonwering op zonne-energie. Een solar screen is ideaal om de zon tegen te houden, een solar rolluik is perfect voor temperatuurregulering en verduistering en een klassieke markies houdt de zonnestralen tegen én is een ware eye-catcher aan huis. Stel jouw favoriete solar zonwering gemakkelijk online samen of kom langs in één van onze showrooms. Met onze vakkundige meet-en montageservice weet je zeker dat jouw nieuwe zonwering op zonne-energie perfect past en door ervaren monteurs wordt geplaatst. Daarnaast kies je met onze meet- en montageservice voor gemak en krijg twee jaar garantie op montage.

Solar zonwering: vraag & antwoord

Hoe meet je solar zonwering op?

Je kunt ervoor kiezen om jouw nieuwe solar zonwering zelf in te meten of gebruik te maken van onze meetservice. Zonwering op zonne-energie meet je op dezelfde manier als reguliere zonwering. Bepaal of je de zonwering op de muur wil monteren of in het kozijn en bekijk de volledige uitleg in onze meetinstructies of maak gebruik van onze meetservice.

Kan ik zonwering op zonne-energie door jullie laten monteren?

Jazeker! Dankzij onze meet- en montageservice kies je voor zekerheid en gemak. Jouw nieuwe solar zonwering wordt deskundig ingemeten en vakkundig gemonteerd. Dit zorgt voor 100% zekerheid van de juiste maten én 2 jaar garantie op montage. Op deze manier geniet je zorgeloos van jouw nieuwe zonwering op zonne-energie.

Hoeveel kost zonwering op zonne-energie?

De prijs van solar zonwering is afhankelijk van verschillende factoren. Zo beïnvloed het type zonwering, de maatvoering en de extra opties het definitieve kostenplaatje. Zonwering op zonne-energie valt vaak nét wat duurder uit dan reguliere zonwering. Maar, doordat de montage sneller wordt volbracht, vallen de montagekosten lager uit. Je vindt bij inhuis plaza zonwering op zonne-energie al vanaf € 450,- excl. montagekosten.

Werkt zonwering op zonne-energie alleen als de zon schijnt?

Solar zonwering werkt effectief dankzij het zonnepaneel dat de accu oplaad. Om het zonnepaneel van voldoende energie te voorzien is het niet noodzakelijk dat de zonwering in de volle zon hangt. Blootstelling aan daglicht zorgt voor voldoende energie om jouw zonwering probleemloos te bedienen, ook in de wintermaanden.

Welke soorten zonwering op zonne-energie zijn er?

Zonwering kent diverse toepassingen. Bij INHUIS Plaza vind je rolluiken, screens en markiezen op zonne-energie. Ben jij op zoek naar zonwering voor temperatuurregulatie en verduistering? Dan adviseren wij rolluiken. Wil jij chiquere zonwering? Dan is een solar markies een prachtige keuze. Wanneer je weinig ruimte hebt voor zonwering, raden wij solar screens aan. Voor iedere situatie is er geschikte solar zonwering.

Tips & Inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Zonnescherm, markiezen en screens op maat

Energie besparen met de juiste zonwering

Wist je dat de juiste zonwering ook energie bespaart? 21 maart markeert niet alleen het begin van de lente, maar het is dit jaar ook de datum van de allereerste Global Shading Day. In dit blog lees je meer over deze speciale dag en vertellen we je met welke zonwering je energie kunt besparen.

Lees meer
solar rolluik

Energie besparen met rolluiken

De gasprijzen blijven maar stijgen, wat betekent: hogere energierekeningen. Met de aanschaf van rolluiken bespaar je tot ruim 10% op je energierekening. Meer weten? Lees snel deze blog.

Lees meer
rolluik solar

Rolluiken op zonne-energie

Een solar rolluik reguleert op een duurzame en kostenbesparende manier de binnentemperatuur in huis en is eenvoudig te monteren. Met een solar rolluik profiteer je van een koele woning in de zomer en ’s winters van een goede isolatie. Lees de andere voordelen in ons blog!

Lees meer
Solar screens Verano

Draadloze screens op zonne-energie

Screens op zonne-energie, ook wel solar screens genoemd, reguleren op een duurzame en voordelige manier de lichtinval en temperatuur in huis. Wil je weten welke voordelen solar screens nog meer hebben?

Lees meer

Reviews

Scroll naar boven