Houten jaloezieën

[[filter_text.title]]

Houten jaloezieën zijn de trend van dit moment! INHUIS Plaza heeft een groot assortiment houten jaloezieën op maat, in diverse kleuren en verschillende houtsoorten. Daarnaast kun je ook een keuze maken in verschillende lamelbreedtes en bedieningsopties. Onze witte 50 mm Basswood houten jaloezieën zijn in het afgelopen jaar het meest besteld.

Naast ons eigen merk vind je bij INHUIS Plaza ook houten jaloezieën op maat van de merken Luxaflex, Bece, Verano en Copa Home.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Houten jaloezieën op maat gemaakt
Alle houten jaloezieën die wij aanbieden worden speciaal voor u op maat gemaakt en worden van duurzaam hout geproduceerd. U kunt kiezen uit verschillende merken en lamelbreedtes, zoals de meest populaire 50mm houten jaloezie en 70mm houten jaloezie. Ook hebben wij 25mm en 35mm houten jaloezieën in ons assortiment. Ieder merk biedt verschillende kleuren en uitvoeringen aan, zo kiest u altijd de houten jaloezie die perfect op uw wensen aansluit! De breedtematen van de houten jaloezieën op maat verschillen per merk, u kunt deze jaloezieën bestellen tot een maximale breedte van 300 cm.  


Houten jaloezieën met ladderkoord of ladderband
Standaard worden de 25mm houten jaloezieën geleverd met ladderkoord in dezelfde kleur als de jaloezie. Echter kunt u vanaf 35mm kiezen uit een ladderband of ladderkoord. Met een ladderband geeft u de houten jaloezieën een robuuste uitstraling. Het is mogelijk de ladderband in dezelfde kleur te bestellen als de houten jaloezie of een kleur naar keuze.
 

Houten jaloezieën 25mm
De 25mm houten jaloezieën hebben de smalste lamelbreedte, deze lamelbreedte is uitermate geschikt voor kleinere raampartijen. Houten jaloezieën 25mm worden aangeboden van ons eigen INHUIS merk en Copa. Daarbij heeft u keuze uit een klassieke uitvoering, passend bij een landelijke interieurstijl of een bamboe uitvoering, deze lamellen zijn dunner. Uiteraard kunt u de 25mm houten jaloezieën bestellen in een kleur naar keuze.

Houten jaloezieën 35mm
De 35mm houten jaloezieën bieden wij aan van het merk Luxaflex. Deze maat is de ideale oplossing voor middelgrote ramen. Bij de 35mm lamel kunt u kiezen uit een ladderband of een ladderkoord. U kunt de houten jaloezieën volledig personaliseren, met keuze uit diverse kleuren en materialen. Hierdoor kunt u eindeloos met de kleuren en mogelijkheden spelen!

Houten jaloezieën 50mm
Houten jaloezieën van 50mm zijn de populairste jaloezieën. Met een lamelbreedte van 50mm geeft u een moderne, robuuste uitstraling aan uw interieur. Bovendien zijn deze 50mm houten jaloezieën in veel verschillende uitvoeringen te bestellen, zoals een retro-uitvoering, elektrisch of een moderne en traditionele uitvoering. Op deze manier sluit de houten jaloezie altijd aan op uw wensen en behoeften. De houten jaloezieën 50mm zijn verkrijgbaar van de merken INHUIS, Verano, en Copa en Luxaflex

Houten jaloezieën 70mm
De 70mm houten jaloezie is nog vrij nieuw in ons assortiment. Met deze extra brede lamellen kiest u voor een stoer product. Voor een extra robuuste, moderne uitstraling kunt u een ladderband toevoegen in een andere kleur. De 70mm houten jaloezie kunt u bestellen van ons eigen INHUIS merk en Verano. Van en Copa wordt een breedte van 63mm aangeboden en van Luxaflex een afmeting van 68mm.

 

Diverse kleurmogelijkheden
Om ervoor te zorgen dat de houten jaloezieën altijd passend zijn bij het interieur bieden wij vele moderne kleuren en houtsoorten aan. De kleuren waaruit u kunt kiezen, zijn onder andere wit, crème, grijs, antraciet en zwart. Daarnaast kunt u kiezen uit een brede collectie houtkleuren, zoals kastanje, beuken, eiken en mahonie.
 

Houten jaloezieën online bestellen
Bij ons kunt u de producten en prijzen eenvoudig vergelijken, zodat u altijd zeker bent van de juiste keuze. Bovendien kunt u de producten direct online bestellen en kunnen wij er met onze extra services voor zorgen dat u verzekerd bent van de beste eindresultaten! Uiteraard worden de houten jaloezieën net zoals al onze andere producten gratis bij u thuisbezorgd.  
 

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels
Naast onze webshop hebben wij ook twee showrooms waar u inspiratie op kunt doen over de producten. Hier staan onze specialisten voor u klaar om het beste advies te geven over passende raamdecoratie en/of zonwering! Onze showrooms zijn gelegen in Barendrecht, Zuid-Holland (afslag 20, vlakbij IKEA Barendrecht) en Naarden, Noord-Holland (in het Gooi, vlakbij Amsterdam en Almere).
 

Onze merken
Wij bieden houten jaloezieën aan van ons eigen INHUIS merk, Luxaflex, Copa en Verano. Met ons eigen INHUIS merk profiteert u van een goede prijs/kwaliteit verhouding en worden de houten jaloezieën direct uit eigen fabriek geleverd. Bovendien kiest u uit drie lamelbreedtes, namelijk 25mm, 50mm en 70mm in een kleur naar keuze. Verano staat voor innovatieve oplossingen, waarmee u verzekerd bent van een innovatief product. Met de houten jaloezieën van Verano® kiest u uit maar liefst 44 verschillende kleuren! Met de Luxaflex houten jaloezieën heeft u de mogelijkheid om een decoratieve ladderband toe te voegen, waarmee u een speelse ruimte creëert. In de Copa collectie maakt u de keuze uit meer dan 137 kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit 8 verschillende types sierkooflijsten waardoor u uw jaloezieën kan aanpassen aan de stijl van uw interieur. Zowel bij houten jaloezieën van INHUIS, Verano en Luxaflex kunt u kiezen voor een handmatige of elektrische bediening.