SPOTLIGHT:

5x Raamdecoratie voor draai-kiepramen

Draai- kiepramen zijn ideaal in gebruik maar kunnen een uitdaging zijn als het gaat om raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel. Een dakkapel bestaat in veel gevallen uit een normaal raam en een draaikiepraam. Welke raamdecoratie pas je hiervoor toe?


RECENTE BLOGS

Wat kost zonwering?

Geplaatst op: 6 March 2018

Zonwering is fantastisch in de zomer. Het zorgt er tijdens warme zomerdagen voor dat je woning en terras heerlijk koel blijft. Al kun je je daar nog niets bij voorstellen bij deze koude temperaturen, het is goed om de kosten alvast te inventariseren voor zonwering. Ben je benieuwd naar de prijzen van zonwering? 

 

Isolerende raambekleding: ideaal voor de zomer en winter

Geplaatst op: 20 March 2018

Bij de meeste huizen kun je veel warmte verliezen via het raam in de winter. Maar op zonnige en warme zomerdagen warmt jouw woning op door de zon die door de ramen schijnt. Word jouw woning snel warm en wil je deze graag beter isoleren? Schaf dan de juiste raamdecoratie aan!

Welke raambekleding heeft een isolerende werking? Gordijnen, plissés en duettes, rolgordijnen en shutters werken isolerend. We werken elk type raamdecoratie hieronder voor je uit!

Soorten zonwering voor buiten: waar kies jij voor?

Geplaatst op: 25 January 2018

Het voorjaar komt dichterbij. Tijd om je alvast te bezinnen op zonwering! Wil je je zonwering namelijk op tijd binnen hebben en ophangen als de eerste zonnestralen je kamer binnenschijnen, dan is het verstandig om de zonwering op tijd te bestellen.

Schoonmaaktips: Zo maak jij je raamdecoratie schoon!

Geplaatst op: 28 December 2017

Januari is de maand waarin jij misschien weer nieuwe voornemens en doelen hebt. Laat dit er één zijn: Schone raamdecoratie. Maak deze maand een goede start en geef je raamdecoratie weer eens een schoonmaakbeurt. 


SOCIAL