SPOTLIGHT:

Een kijkje bij.. onze klanten thuis!

Via onze webshop en showroom kun je onder andere mooie raamdecoratie én zonwering op maat aanschaffen. Door de brede collectie die wij aanbieden, kun je het product volledig naar wens samenstellen en eindeloos combineren. Nadat je het product hebt samengesteld, kun je kiezen of je de producten zelf wilt meten en monteren, of laat meten en monteren door INHUIS Plaza.

Ben je ook zo benieuwd hoe onze producten in verschillende interieurstylen staan? Wij laten jou graag bij onze klanten thuis een kijkje nemen!


RECENTE BLOGS

TREND VAN HET MOMENT: Houten jaloezieën

Geplaatst op: 8 August 2017

Houten jaloezieën zijn eigenlijk niet alleen een trend van dit moment, maar écht eigentijds. Niet voor niets is dit ons meest verkochte product!
De houten jaloezieën zijn volledig naar wens samen te stellen en dat maakt het ook zo leuk. Onze strakke houtsoort voor een modern interieur en de houtsoort met een houtnerf voor een wat stoerder en klassieker interieur, voor ieder wat wils!

Een vleugje romantiek met vouwgordijnen op maat

Geplaatst op: 17 July 2017

Bij een romantische woonstijl zijn de woorden lief, zacht en puur niet weg te denken uit het interieur. Denk aan zachte pastelkleuren, zoals lichtroze, lichtgroen, beige en wit, maar ook aan zachte stoffen, zoals een heerlijke wollen plaid of een donzige schapenvacht.

Romantiek zie je ook terug in dessins, zoals kleine bloemen of subtiele patronen in lijnen of krullen.

INHUIS Plaza woontips - Meer kleur in huis! | INHUIS Plaza

Geplaatst op: 30 June 2017

Vandaag komt er weer een leuk artikel uit in de Barendrecht Carnisse Nieuws! Wij vertellen je dit keer graag meer over het gebruik van kleur in jouw interieur.
Hoe kan raamdecoratie bijdragen aan kleur in je interieur? Michelle, interieurstyliste van INHUIS Plaza, heeft deze keer een aantal tips voor een kleurrijke inrichting.

Stoer én chique!

Geplaatst op: 2 June 2017

Door dat zonnetje krijgen we steeds meer zin om ons interieur weer een boost te geven, herken jij dit ook wink?
We kunnen natuurlijk met leuke, frisse kleuren werken! Hier kun je meer over lezen in ons andere blog 'Raamdecoratie in kleur, wat doet dit met de ruimte?'.
Maar, je kunt ook werken met stoere raamdecoratie waardoor je een hele andere sfeer creëert. Dat is nu juist het leuke van onze branche, eindeloos combineren, volledig naar jouw wens en smaak!


SOCIAL