SPOTLIGHT:

Raamdecoratie in kleur, wat doet dit met de ruimte?

Het is altijd leuk om met je interieur bezig te zijn, althans.. dat vinden wij wink!
En wij zijn er natuurlijk om jou te helpen bij het kiezen van de juiste producten, stoffen en kleuren. We kunnen samen jouw interieur goed bekijken en een keuze maken met wat voor raamdecoratie we de puntjes op de i willen zetten.

 


RECENTE BLOGS

Last van hooikoorts? Lees snel verder!

Geplaatst op: 5 May 2017

Doordat het dit jaar iets later warm wordt, heeft het gras nog niet de mogelijkheid gehad om veel te groeien. Om deze reden wordt eind mei, begin juni weer erg vervelend voor mensen met hooikoorts of een pollenallergie. Deze pollen worden door de lucht getransporteerd, waardoor ze ook binnenshuis kunnen voorkomen.

Maar.. wij hebben hier dé ideale oplossing voor!

Mei = actiemaand bij INHUIS Plaza

Geplaatst op: 29 April 2017

Mei staat weer voor de deur, dat betekent: acties bij INHUIS Plaza!
Het zonnetje laat zich (hopelijk) steeds vaker zien en we kunnen meer tijd buiten gaan besteden. Dat is een super vooruitzicht!
Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk om na te denken over buitenzonwering en horren, hiermee houden we de warmte én insecten buiten! laugh

De meivakantie, wat zijn jouw plannen?

Geplaatst op: 21 April 2017

De meivakantie staat alweer voor de deur, gaan jullie er nog op uit? Ga je dagjes weg of staat er een leuke vakantie op de planning?
De kinderen hebben vrij van school, jij wellicht van je werk zodat je wat quality time hebt met je kind(eren), hier kijk je écht naar uit! laugh
Hopelijk trekt het weer nog een beetje bij, want de voorspellingen zijn op dit moment nog niet om over naar huis te schrijven.

Pasen bij INHUIS Plaza

Geplaatst op: 14 April 2017

Het Paasweekend staat voor de deur, hebben jullie al leuke plannen?

Komend weekend staat helemaal in het teken van onze leuke Paasacties. Wij zijn komende zaterdag en 2e Paasdag geopend in Naarden en Barendrecht, we ontvangen jou graag in één van onze showrooms!
Onder het genot van een hapje en drankje kun je de eindeloze mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie en zonwering bij ons komen bekijken.
 


SOCIAL