SPOTLIGHT:

Raamdecoratie ideeën & inspiratie

Mooie raambekleding is een upgrade voor je huis. Hoe kom je tot de perfecte raamdecoratie voor ieder type raam en ruimte? Er is raamdecoratie voor iedere woonstijl. Van een romantisch, modern tot scandinavisch en bohemian interieur. Van jaloezieën, shutters en gordijnen tot plissés en rolgordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Stel je eigen raamdecoratie helemaal naar je wens samen. 


RECENTE BLOGS

Raamdecoratie voor openslaande deuren

Geplaatst op: 16 August 2018

Deuren met ramen zijn een bron van natuurlijk licht in je kamer. Tegelijk zorgen ze vaak ook voor meer inkijk en minder privacy. Bij het kiezen van raamdecoratie voor een deur kun je kiezen voor raamdecoratie die voor de deur hangt of op de deur zelf bevestigd wordt. Raamdecoratie die je voor een deur hangt schuif je opzij of trek je omhoog als je de deur wilt openen. Raamdecoratie die je op de deur monteert beweegt altijd netjes mee.

Gordijnen: welke uitvoering & rails kies jij?

Geplaatst op: 4 September 2018

Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Er zijn dunne, zweverige stoffen of dichte en verduisterende stoffen. Welke uitvoering en uitstraling kies jij? Doe gordijnen inspiratie op en bekijk de mogelijkheden.

5x Raambekleding voor grote ramen

Geplaatst op: 19 July 2018

Deze raambekleding kies je voor grote ramen

Grote raampartijen in je woonkamer? Geweldig! Met grote ramen heb je veel natuurlijk licht in je woonkamer. Grote ramen krijgen veel aandacht en daardoor stijl je ze netjes af met passende raamdecoratie. Je kunt je grote ramen met verschillende producten bekleden voor voldoende privacy en een gezellige sfeer. 

Onze productspecialist Annemiek neemt je mee in haar favoriete raambekleding voor grote ramen.
 

Nieuwe Luxaflex® shop bij INHUIS Plaza

Geplaatst op: 3 July 2018

Onze showroom in Barendrecht heeft een update gehad met een nieuwe en complete Luxaflex® Inspiration Shop. In de Inspiration Shop speelt het brede aanbod van Luxaflex® producten de hoofdrol en creëren we voor jou een echte thuissituatie.


SOCIAL