Crazy Summerdeals: 20% korting!

SPOTLIGHT:

Je zonwering bedienen met een app: kies voor gemak

Je zonwering bedienen met je telefoon. Waar je ook bent? Dat kan met de Somfy Connexoon. Bestel je rolluik, zonnescherm, screen, markies of uitvalscherm met een Somfy io motor en je kunt je zonwering koppelen aan de Somfy Connexoon. De Somfy Connexoon is compatibel met io-homecontrol producten en beschikbaar voor Android en iOS smartphones.


RECENTE BLOGS

Hor voor je schuifpui: welk type kies jij?

Geplaatst op: 22 May 2018

Heerlijk, de warme zomerdagen. Je zet de schuipui open en loopt in en uit. Maar daarmee vliegen ook de muggen in en uit. 's Avonds vind je ze overal. Tijd om horren aan te schaffen voor je schuifpui. Welke horren zijn geschikt voor een schuifpui en waar moet je op letten?

Welke kleur jaloezieën kies jij?

Geplaatst op: 7 June 2018

Rust in je interieur creëer je door de kleuren in een goede harmonie te brengen. Door de kleuren uit je interieur terug te laten komen in de raamdecoratie, zorg je voor sfeer en eenheid. Bij het uitzoeken van jaloezieën is de kleur dan ook van groot belang.

Nieuwe Luxaflex® shop bij INHUIS Plaza

Geplaatst op: 3 July 2018

Onze showroom in Barendrecht heeft een update gehad met een nieuwe en complete Luxaflex® Inspiration Shop. In de Inspiration Shop speelt het brede aanbod van Luxaflex® producten de hoofdrol en creëren we voor jou een echte thuissituatie.

5x Raambekleding voor grote ramen

Geplaatst op: 19 July 2018

Deze raambekleding kies je voor grote ramen

Grote raampartijen in je woonkamer? Geweldig! Met grote ramen heb je veel natuurlijk licht in je woonkamer. Grote ramen krijgen veel aandacht en daardoor stijl je ze netjes af met passende raamdecoratie. Je kunt je grote ramen met verschillende producten bekleden voor voldoende privacy en een gezellige sfeer. 

Onze productspecialist Annemiek neemt je mee in haar favoriete raambekleding voor grote ramen.
 


SOCIAL