SPOTLIGHT:

Schoonmaaktips: Zo maak jij je raamdecoratie schoon!

Januari is de maand waarin jij misschien weer nieuwe voornemens en doelen hebt. Laat dit er één zijn: Schone raamdecoratie. Maak deze maand een goede start en geef je raamdecoratie weer eens een schoonmaakbeurt. 


RECENTE BLOGS

Maak kennis met: Annemiek

Geplaatst op: 12 December 2017

Ik ben Annemiek en ben 30 jaar jong. Ik ben geboren en woonachting in de omgeving Rotterdam. Ik ben altijd al bezig geweest met interieur, ik vind het ook leuk om dingen te verzinnen en te maken. Dit deed ik als kind al, vaak met mijn vader knutselen. Toen ik ouder werd gingen we vaak samen klussen of iets maken. Nog steeds het geluk dat hij er is en dat we dit dus nog samen kunnen doen. In 2018 zit ik alweer 10 jaar in het vak, als ik er nu zo over na denk begin ik toch al een beetje oud te worden?. De tijd vliegt voorbij!

Inmiddels een half jaar werkzaam bij Inhuis Plaza, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben hier begonnen op de klantenservice en daarna doorgeschoven naar de showroom. Nu doe ik het soms beide, dit maakt mijn werk heel gevarieerd.

Raamdecoratie voor je schuifpui: wat kies jij?

Geplaatst op: 12 December 2017

Veel klanten die een woning hebben met een schuifpui komen in onze showroom binnen met de vraag: 'Welke raamdecoratie is mooi voor een schuifpui?' Laat je inspireren en bekijk de geschikte raamdecoratie voor jouw schuifpui.

Duurzame gordijnen

Geplaatst op: 21 November 2017

Bij INHUIS Plaza zijn wij steeds meer bezig met verantwoord ondernemen. En vooral ook milieu bewust produceren, met als doel het verminderen van afval. In onze collectie gordijnen hebben wij dan ook gerecyclede gordijnstoffen van A House of Happiness. Ben jij benieuwd hoe dit in z'n werk gaat?

Check: Wanneer is de beste tijd om rolluiken aan te schaffen?

Geplaatst op: 29 November 2017

De dagen worden in de herfst alsmaar korter en ook kouder. Wanneer is de beste tijd om rolluiken aan te schaffen?

Je hebt in de winter veel profijt van de rolluikken wanneer je deze in de herfst al aanschaft. Rolluiken hebben een isolerende werking en houden de warmte van een woning zoveel als mogelijk binnen in de winter en de warmte buiten in de zomer. Naast het feit dat de rolluiken een isolerende werking hebben, hebben ze ook een aantal andere goede eigenschappen. 


SOCIAL