SPOTLIGHT:

Tips van Fred, tip 4: Laat je adviseren door een specialist

In de laatste week van oktober woonmaand sluiten we deze blogserie af met de vierde en laatste tip van Fred van Leer. Fred is zelf een aantal maanden geleden verhuisd naar een prachtig oud herenhuis in Rotterdam. Een huis met hoge plafonds, statige ornamenten en hoge glas in lood ramen, waar hij zijn vrolijke en soms wat extravagante persoonlijke stijl herkenbaar in zijn interieur laat terugkomen.

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in het huis van Fred van Leer? Klik dan hier om naar de reportage bij Fred thuis te gaan.
 


RECENTE BLOGS

Tips van Fred, tip 3: Maak af en toe een grapje

Geplaatst op: 16 October 2017

Alle interieurliefhebbers kijken uit naar woonmaand oktober. Na de laatste zomerse herfstdagen brengen we straks weer meer tijd binnen door. Daarom is oktober hét moment om je huis binnen weer gezellig te maken. Speciaal voor oktober woonmaand heeft INHUIS Plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met stijlkoning Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt.

Tips van Fred, tip 2: Kies een stijlvolle basis!

Geplaatst op: 13 October 2017

TIPS VAN FRED

Oktober is hét moment waarop iedereen zijn huis binnen weer gezellig gaat maken. Speciaal voor oktober woonmaand heeft INHUIS Plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met de altijd vrolijke Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt.

Tips van Fred, tip 1: Blijf dicht bij jezelf!

Geplaatst op: 2 October 2017

TIPS VAN FRED

Speciaal voor oktober woonmaand heeft INHUIS Plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met Nederlands Bekendste Stylist: Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt. Fred is zelf pas verhuisd en heeft ook in zijn nieuwe huis zijn eigen unieke stijl weer helemaal terug laten komen. Hij koos voor zijn raamdecoratie op maat voor de producten en service van INHUIS Plaza.

Een kijkje bij.. onze klanten thuis!

Geplaatst op: 25 August 2017

Via onze webshop en showroom kun je onder andere mooie raamdecoratie én zonwering op maat aanschaffen. Door de brede collectie die wij aanbieden, kun je het product volledig naar wens samenstellen en eindeloos combineren. Nadat je het product hebt samengesteld, kun je kiezen of je de producten zelf wilt meten en monteren, of laat meten en monteren door INHUIS Plaza.

Ben je ook zo benieuwd hoe onze producten in verschillende interieurstylen staan? Wij laten jou graag bij onze klanten thuis een kijkje nemen!


SOCIAL