SPOTLIGHT:

Een vleugje romantiek met vouwgordijnen op maat

Bij een romantische woonstijl zijn de woorden lief, zacht en puur niet weg te denken uit het interieur. Denk aan zachte pastelkleuren, zoals lichtroze, lichtgroen, beige en wit, maar ook aan zachte stoffen, zoals een heerlijke wollen plaid of een donzige schapenvacht.

Romantiek zie je ook terug in dessins, zoals kleine bloemen of subtiele patronen in lijnen of krullen.


RECENTE BLOGS

INHUIS Plaza woontips - Meer kleur in huis!

Geplaatst op: 30 June 2017

Vandaag komt er weer een leuk artikel uit in de Barendrecht Carnisse Nieuws! Wij vertellen je dit keer graag meer over het gebruik van kleur in jouw interieur.
Hoe kan raamdecoratie bijdragen aan kleur in je interieur? Michelle, interieurstyliste van INHUIS Plaza, heeft deze keer een aantal tips voor een kleurrijke inrichting.

Stoer én chique!

Geplaatst op: 2 June 2017

Door dat zonnetje krijgen we steeds meer zin om ons interieur weer een boost te geven, herken jij dit ook wink?
We kunnen natuurlijk met leuke, frisse kleuren werken! Hier kun je meer over lezen in ons andere blog 'Raamdecoratie in kleur, wat doet dit met de ruimte?'.
Maar, je kunt ook werken met stoere raamdecoratie waardoor je een hele andere sfeer creëert. Dat is nu juist het leuke van onze branche, eindeloos combineren, volledig naar jouw wens en smaak!

Raamdecoratie in kleur, wat doet dit met de ruimte?

Geplaatst op: 12 May 2017

Het is altijd leuk om met je interieur bezig te zijn, althans.. dat vinden wij wink!
En wij zijn er natuurlijk om jou te helpen bij het kiezen van de juiste producten, stoffen en kleuren. We kunnen samen jouw interieur goed bekijken en een keuze maken met wat voor raamdecoratie we de puntjes op de i willen zetten.

 

Last van hooikoorts? Lees hier wat horren kunnen doen!

Geplaatst op: 5 May 2017

Doordat het dit jaar iets later warm wordt, heeft het gras nog niet de mogelijkheid gehad om veel te groeien. Om deze reden wordt eind mei, begin juni weer erg vervelend voor mensen met hooikoorts of een pollenallergie. Deze pollen worden door de lucht getransporteerd, waardoor ze ook binnenshuis kunnen voorkomen.

Maar.. wij hebben hier dé ideale oplossing voor!


SOCIAL