SPOTLIGHT:

Raamdecoratie ideeën & inspiratie

Mooie raambekleding is een upgrade voor je huis. Hoe kom je tot de perfecte raamdecoratie voor ieder type raam en ruimte? Er is raamdecoratie voor iedere woonstijl. Van een romantisch, modern tot scandinavisch en bohemian interieur. Van jaloezieën, shutters en gordijnen tot plissés en rolgordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Stel je eigen raamdecoratie helemaal naar je wens samen. 


RECENTE BLOGS

Raamdecoratie voor openslaande deuren

Geplaatst op: 16 August 2018

Deuren met ramen zijn een bron van natuurlijk licht in je kamer. Tegelijk zorgen ze vaak ook voor meer inkijk en minder privacy. Bij het kiezen van raamdecoratie voor een deur kun je kiezen voor raamdecoratie die voor de deur hangt of op de deur zelf bevestigd wordt. Raamdecoratie die je voor een deur hangt schuif je opzij of trek je omhoog als je de deur wilt openen. Raamdecoratie die je op de deur monteert beweegt altijd netjes mee.

Gordijnen: welke uitvoering & rails kies jij?

Geplaatst op: 4 September 2018

Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Er zijn dunne, zweverige stoffen of dichte en verduisterende stoffen. Welke uitvoering en uitstraling kies jij? Doe gordijnen inspiratie op en bekijk de mogelijkheden.

Maak kennis met Suzanne

Geplaatst op: 9 October 2018

Suzanne is net afgestuurd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam en onze kersverse collega op de klantenservice. Heb je haar al eens gesproken en ben je benieuwd naar het gezicht achter onze telefoon? Maak kennis met Suzanne!

Plissés: Bij welk raam past welke uitvoering & bediening?

Geplaatst op: 11 October 2018

Plissésgordijnen winnen aan populariteit. Het zigzag gevouwen gordijn heeft een luchtige uitstraling. Je kunt ze in verschillende type bedieningen kiezen. Ga jij voor de standaard bediening – de plissé die van boven naar beneden kan – of voor en top down bottum up bediening? Voor een koordbediening of plissés met een handgreep?


SOCIAL