SPOTLIGHT:

Je zonwering bedienen met een app: kies voor gemak

Je zonwering bedienen met je telefoon. Waar je ook bent? Dat kan met de Somfy Connexoon. Bestel je rolluik, zonnescherm, screen, markies of uitvalscherm met een Somfy io motor en je kunt je zonwering koppelen aan de Somfy Connexoon. De Somfy Connexoon is compatibel met io-homecontrol producten en beschikbaar voor Android en iOS smartphones.


RECENTE BLOGS

Maak kennis met Jeanine

Geplaatst op: 12 April 2018

Hoi! Ik ben Jeanine en ben 31 jaar. Samen met mijn verloofde en dochtertje van bijna 3 woon ik in Huizen. Voordat ik bij INHUIS Plaza aan de slag ging werkte ik als stylist/etaleur bij verschillende bedrijven. Ik heb dus niet altijd binnen de raamdecoratie gewerkt, maar in de korte tijd die ik bij INHUIS Plaza zit al wel veel geleerd.

Isolerende raambekleding: ideaal voor de zomer én winter

Geplaatst op: 20 March 2018

Bij de meeste huizen kun je veel warmte verliezen via het raam in de winter. Maar op zonnige en warme zomerdagen warmt jouw woning op door de zon die door de ramen schijnt. Word jouw woning snel warm en wil je deze graag beter isoleren? Schaf dan de juiste raamdecoratie aan!

Welke raambekleding heeft een isolerende werking? Gordijnen, plissés en duettes, rolgordijnen en shutters werken isolerend. We werken elk type raamdecoratie hieronder voor je uit!

Wat kost zonwering?

Geplaatst op: 6 March 2018

Zonwering is fantastisch in de zomer. Het zorgt er tijdens warme zomerdagen voor dat je woning en terras heerlijk koel blijft. Al kun je je daar nog niets bij voorstellen bij deze koude temperaturen, het is goed om de kosten alvast te inventariseren voor zonwering. Ben je benieuwd naar de prijzen van zonwering? 

 

5x Raamdecoratie voor draai-kiepramen

Geplaatst op: 6 February 2018

Draai- kiepramen zijn ideaal in gebruik maar kunnen een uitdaging zijn als het gaat om raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel. Een dakkapel bestaat in veel gevallen uit een normaal raam en een draaikiepraam. Welke raamdecoratie pas je hiervoor toe?


SOCIAL