inhuis plaza - Buitenjaloezieën categorie

Buitenjaloezieën

Stijlvol en zonwerend

100% op maat gemaakt

/ Zonwering / Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën voor privacy en temperatuurregulering

Buitenjaloezieën zorgen dankzij de elektrisch kantelbare lamellen voor minimale inkijk van buitenaf en staan bekend om hun isolerende werking. Stel buitenjaloezieën samen in een kleur die past bij de stijl van jouw woning en maak het een ware aanwinst voor het exterieur van je woning. Bekijk ons assortiment in één van onze showrooms of maak een afspraak bij jou thuis voor persoonlijk advies.

Advies aan huis

Passend advies voor jouw situatie en 100% zekerheid van de juiste maten.

Bekijk onze 2523 reviews: 4.8/5
Buitenjaloezieën | Roma Buitenjaloezieën | Roma

Buitenjaloezieën | Roma

Buitenjaloezieën | Roma

Max. breedte: 400cm
Max. uitval: 450cm
  • 9 lamelsoorten
  • 200+ systeemkleuren
  • Voorzien van Roma valbeveiliging
  • Standaard met Somfy IO motor
  • Montageservice vanaf: + €219,00
  • 4 – 6 weken levertijd
inhuis plaza - Buitenjaloezieën op maat

Buitenjaloezieën op maat

Een buitenjaloezie is een combinatie van een rolluik en een screen. Je kunt een ruimte volledig afschermen van het zicht van buitenaf, maar er ook voor zorgen dat er nog steeds natuurlijk licht de ruimte in komt.

Buitenjaloezieën zijn geschikt voor elk type raam en worden volledig op maat gemaakt in jouw gewenste breedte en hoogte. De uitstraling van de buitenjaloezieën bepaal je zelf door het kiezen van een bijpassende RAL-kleur en het type lamel.

De voordelen van buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn een stijlvolle maar ook de meest directe vorm van zonwering. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en bieden veel voordelen. Doordat je de buitenjaloezie trapsgewijs kantelt, blijft doorzicht mogelijk bij het weren van zonlicht en warmte. Hierdoor bescherm je jouw interieur tegen zonlicht en warmte én blijft je privacy behouden. Gemiddeld wordt 92% van de warmte tegengehouden als de buitenjaloezieën gesloten zijn. Daarom worden buitenjaloezieën als zeer energiebesparend aangezien. Bovendien zijn ze geluidswerend en dragen ze bij tot het weren van externe geluiden.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de buitenjaloezieën worden opgetrokken of neergelaten. Ze zijn windvast, waardoor je optimaal kunt genieten. Daarnaast zijn ze Uv-bestendig en door het aluminium makkelijk in onderhoud. Door de vele verschillende lameltypes en kleuren voor kast en frame stel je een buitenjaloezie samen die voldoet aan jouw wensen.

buitenjaloezie
Buitenjaloezieën Roma

Buitenjaloezieën van Roma

In ons assortiment vind je de buitenjaloezieën van Roma. De Roma buitenjaloezieën bestaan uit lamellen met hoge weerkaatsing van zonlicht, waardoor de warmte op een efficiënte wijze buiten blijft. Doordat de warmte direct een uitweg heeft is de buitenjaloezie de meest doeltreffende zonwering. Bij de Roma buitenjaloezie worden de lamellen effectief opgestapeld. Hierdoor kan de kast klein gehouden worden. De buitenjaloezieën van Roma zijn leverbaar in 9 lameltypes zonder meerprijs en uitvoerbaar in maar liefst 13 populaire kleuren. De S-lamel is hierbij een bijzondere lamel. Met deze ingenieus vormgegeven lamel wordt het zonlicht in alle standen naar buiten gekaatst zodat er geen schittering ontstaat wanneer de lamellen niet volledig gesloten zijn.

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Advies aan huis - inhuis plaza
inhuis plaza - Elektrische buitenjaloezieën

Elektrische buitenjaloezieën

Elektrische buitenjaloezieën met een motor zorgen voor een comfortabeler en gemakkelijker leven thuis. Met één druk op de knop bescherm je je privacy en optimaliseer je je visueel comfort. De bediening van onze buitenjaloezieën is standaard elektrisch met Somfy IO motor die je eenvoudig op afstand bestuurd met een afstandsbediening of via de Somfy app op je smartphone of tablet. Het openen, sluiten en kantelen van de lamellen van de elektrische buitenjaloezieën gaat hierdoor automatisch om binnen de ideale temperatuur te verkrijgen. Je kunt ook kiezen voor een elektrische motor met schakelaar.

Buitenjaloezieën zelf monteren of laten monteren

Laat jouw nieuw buitenjaloezieën vakkundig plaatsen door onze ervaren monteurs. Met de meet- en montageservice van inhuis plaza ben je verzekerd van perfecte buitenjaloezieën op maat. Onze adviseurs meten de definitieve maten op, bespreken jouw wensen en bekijken de ideale montage situatie. Zodra jouw buitenjaloezieën op maat gemaakt zijn komen onze monteurs deze monteren. Heb je ervaring met het monteren van zonwering of doe je dit liever zelf? Geen probleem. Bekijk de meet- en montage instructies voor je aan de slag gaat.

inhuis plaza - Buitenjaloezieën zelf monteren of laten monteren

Buitenjaloezieën: vraag & antwoord

Wat zijn buitenjaloezieën?

Een buitenjaloezie is een combinatie van een rolluik en een screen. Het is een stijlvolle vorm van zonwering waarbij gebruik wordt gemaakt van kantelbare, horizontale lamellen. Hierdoor kies je zelf hoeveel licht je binnenlaat, terwijl je de warmte buitenhoudt.

Wat kosten buitenjaloezieën op maat?

De prijs van een buitenjaloezie hangt af van verschillende factoren, zoals de afmetingen, type lamellen, extra opties en de montagekosten. Elke buitenjaloezie bij inhuis plaza wordt persoonlijk voor jou op maat gemaakt speciaal naar jouw wensen. Zo is iedere buitenjaloezie anders en dus ook de kosten. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, kom langs in één van onze showrooms of maak een adviesafspraak aan huis.

Van welke materialen worden buitenjaloezieën gemaakt?

De aluminium buitenjaloezieën van Roma worden gemaakt van de beste basismaterialen en zijn geschikt voor elk type weer.

Wat is het verschil met een buitenjaloezie en een rolluik?

Buitenjaloezieën hebben individueel instelbare lamellen waarmee je zelf de hoeveel zicht en daglicht bepaald. Rolluiken hebben daarentegen vaste lamellen en is daardoor ideaal voor volledige raamverduistering.

Hoe kan ik mijn buitenjaloezieën schoonmaken?

Verwijder loszittend vuil van de kappen, frames en lamellen met een handveger, spoel eventueel na met schoon water. Reinig daarna alle gelakte metalen of kunststof oppervlakken met een vochtige doek of spons. Maak hierbij geen gebruik van hogedrukreinigers, schuursponsjes of agressieve reinigingsmiddelen.

Tips & Inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Welke Somfy afstandsbediening - inhuis plaza

Somfy afstandsbediening: Welke moet ik kiezen?

Een Somfy afstandsbediening is van essentieel belang wanneer je raamdecoratie of zonwering met een Somfy motor aanschaft. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende Somfy afstandsbedieningen en leggen wij uit welk type geschikt is voor jouw producten.

Lees meer
Kies voor gemak met automatische zonwering

Kies voor gemak met automatische zonwering

Met de afwisselende seizoenen is het essentieel om het klimaat in huis comfortabel te houden. Investeer in automatische zonwering en speel gemakkelijk in op de weersomstandigheden. In deze blog gaan we dieper in op de werking, voordelen én mogelijke opties.

Lees meer
Isolerende rolluiken

Kunststof kozijnen met rolluiken, kan dat?

Is jouw woning voorzien van kunststof kozijnen en vraag jij je af of je het woongenot kunt verhogen met rolluiken? Rolluiken kunnen zelfs met kunststof kozijnen geplaatst worden. In deze blog vertellen wij precies waar je op moet letten!

Lees meer

Reviews

Scroll naar boven