Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLGORDIJN | INHUIS SAMENSTELLEN

Een standaard rolgordijn is een praktische keuze die veel sfeer geeft aan uw huis en interieur. Met de rolgordijnen van INHUIS Plaza voorziet u uw ramen van mooie raamdecoratie tegen een scherpe prijs. Onze INHUIS collectie bestaat uit prachtige kleuren en verschillende lich... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Rolgordijn | INHUIS OP MAAT

Voor medium, large en extra large ramen bieden wij rolgordijnen aan. Onze rolgordijnen zijn leverbaar van 30 cm tot maximaal 350 cm breed en van 30 cm tot maximaal 500 cm hoog. De rolgordijnen worden geleverd met verschillende buisdiktes, afhankelijk van de afmetingen. De extra brede rolgordijnen tot 350 cm worden standaard geleverd met zwaardere beugels en een dikkere buis, wat zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid. Bij de technische specificaties ziet u welke buisdikte mogelijk is voor uw rolgordijn standaard.

Pluspunten en Minpunten

  • Naast decoratief ook erg functioneel in gebruik
  • Volledig te personaliseren
  • Uit eigen fabriek
  • In veel kleuren en designs verkrijgbaar
  • Betaalbaar maatwerk
  • 2 jaar garantie
  • Eenvoudig te installeren
  • Rolgordijn sluit niet volledig af, u behoudt kieren

Rolgordijn | INHUIS

Een standaard rolgordijn is een praktische keuze die veel sfeer geeft aan uw huis en interieur. Met de rolgordijnen van INHUIS Plaza voorziet u uw ramen van mooie raamdecoratie tegen een scherpe prijs. Onze INHUIS collectie bestaat uit prachtige kleuren en verschillende lichtdoorlatende en verduisterende stofsoorten van de beste kwaliteit. Met het strakke uiterlijk van de rolgordijnen creëert u rust en sfeer in uw interieur. Bovendien zorgen rolgordijnen voor privacy en zijn ze ideaal tegen laagstaande zon.

Uw rolgordijn standaard samenstellen

U kunt het standaard rolgordijn geheel samenstellen naar uw wens. U heeft keuze uit verschillende transparante, standaard en verduisterende stoffen. Daarnaast bieden wij diverse extra opties voor de bedieningszijde en de soort ketting. Wilt u net iets extra's, kiest u dan voor een andere afwerking van de onderkant!

Uw rolgordijn standaard monteren

Het rolgordijn standaard van INHUIS Plaza, dat voor u op maat gemaakt wordt, kan met beugels gemonteerd worden. De bijgeleverde beugels kunnen voor zowel wand als plafond montage gebruikt worden. U krijgt het rolgordijn kant en klaar binnen, zodat u deze alleen nog maar hoeft op te hangen.

Gratis kleurstalen

Twijfelt u nog over de kleur? Vraag gratis kleurstalen aan zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Als u deze kleurstalen voor 16.00uur bestelt, heeft u deze de volgende dag al in huis. Wilt u de stoffen voor het rolgordijn standaard zien en voelen? U bent van harte welkom in onze showroom in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.

Wij nemen orders na ontvangst vrijwel direct in productie. Zo garanderen wij een korte levertermijn. Zolang er nog geen materiaal voor uw order is verwerkt, kan uw order gewijzigd of geannuleerd worden. Voor het doorgeven van een orderwijziging of een annulering kunt u het contactformulier gebruiken op onze website of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Vermeld uw factuurnummer, klantnummer en de gewenste aanpassing. Indien er nog geannuleerd kan worden, krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. Heeft u betaald met iDEAL of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

INHUIS Plaza en haar vervoerders gaan zorgvuldig om met uw producten. Indien er onverhoopt toch iets mis gaat bij ontvangst of na gebruik dan kunt u dit aan ons doorgeven. Indien uw klacht gegrond is, zorgen wij dat deze snel en adequaat wordt afgehandeld. Kijk hoe te handelen op onze klantenservice pagina.

De instellingen van uw computer kunnen de weergave van kleuren op uw scherm beïnvloeden. Daarnaast is het moeilijk een stof te beoordelen zonder deze in werkelijkheid te zien. Om die redenen adviseren wij u altijd stalen aan te vragen. Zo voorkomt u teleurstellingen over kleur of materiaalkeuze. Kleurstalen aanvragen is helemaal gratis! 

Ja! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u de stalen gratis aan. U bestelt de stalen eenvoudig bij elk product. Kies de kleur naar keuze en druk op het knopje ‘kleurstaal aanvragen’. 

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

INHUIS Plaza biedt u verschillende mogelijkheden voor afwijkende raamvormen. Denk bijvoorbeeld aan rond, trapezium, driehoek en ovaal. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. 

Het is mogelijk om de producten te zien voor u een bestelling plaatst bij INHUIS Plaza.

U bent van harte welkom in onze showroom in Barendrecht of Naarden. Ons adres is Londen 18, 2993 LA Barendrecht of Rubberstraat 12, 1411 AL Naarden. Tevens kunt u van vrijwel alle producten gratis kleurstalen bestellen zodat u thuis ook de kleur goed kunt bekijken voordat u een bestelling plaatst.

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

Alle producten die worden aangeboden via INHUIS Plaza zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd door gerenommeerde productiebedrijven. Wij voeren voornamelijk raamdecoratie onder een private label zodat wij niet gebonden zijn aan adviesprijzen en u dus de laagste prijs kunnen bieden. Alle INHUIS raamdecoratie producten worden geproduceerd in eigen fabriek.

De standaard levertijd is circa 10 tot 15 werkdagen voor alle producten, tenzij anders vermeld bij het plaatsen van uw order. Indien een levertijd afwijkt van de levertijd in de order ontvangt u binnen enkele werkdagen na order bericht. Bij een verwachte overschrijding van de levertijd welke niet meer redelijk kan worden geacht, heeft u altijd de mogelijkheid uw order kosteloos te annuleren.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Gezien het karakter van het maatproduct maken wij kosten zodra uw order in productie gaat. Wij werken om die reden met vooruitbetaling.

Daarnaast is het mogelijk om 30% aan te betalen en het restant te betalen bij afleveren (rembours). Hiervoor rekenen wij € 19,50 extra.

De collectie omvat een grote hoeveelheid kleuren en materialen, een beperkt deel tonen wij op de website. Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Op de meeste producten geldt uitsluitend de wettelijke garantie. U kunt de garantievoorwaarden vinden door hier te klikken. Het garantietermijn verschilt per product en is afhankelijk van het merk dat u kiest.

Het materiaal van verschillende productiepartijen kunnen onderlinge kleurverschillen vertonen. Wij houden daar in de productie rekening mee door het materiaal uit een kleurbad te nemen. Voor herhaalde orders kunnen wij dit niet garanderen. Wij raden aan, indien mogelijk, altijd zoveel mogelijk orders voor dezelfde ruimte in een keer te bestellen.

De dikte van de buis is afhankelijk van de breedte van het rolgordijn.

32 mm tot 220 cm breed
40 mm tot 250 cm breed
45 mm tot 350 cm breed
55 mm tot 400 cm breed (alleen elektrisch mogelijk)

Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor met name geschikt voor slaapkamers.Let op: een rolgordijn met een verduisterende stof, laat aan de zijkanten nog licht door. Een standaard stof/ lichtdoorlatende stof laat wel licht door maar zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt. Door een transparante stof kunt u wel heen kijken en deze laat ook erg veel licht door.

Onze rolgordijnen worden vaak gebruikt in badkamers, maar zijn niet specifiek geschikt voor gebruik is vochtige ruimten. Een goed geventileerde badkamer zal uw product niet zomaar beschadigen, echter geldt er een beperkte garantie op gebruik in vochtige ruimten. 

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

Stofbreedte: De stofbreedte is smaller dan de systeem/bestelbreedte
Buisdikte S: Stof is 35mm smaller
Buisdikte M + L: Stof is 40mm smaller
Buisdikte XL: Stof is 48mm smaller

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Bestel/ systeembreedte: Totale breedte inclusief de montagesteunen
Stofbreedte: De stofbreedte is smaller dan de systeem/bestelbreedte
Buisdikte S: Stof is 35mm smaller
Buisdikte M: Stof is 40mm smaller
Buisdikte L: Stof is 45mm smaller
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 350 cm breed x 500 cm hoog
Type stof: Standaard, verduisterend en transparant
Stof samenstelling: 100% Polyester
Bediening: Links of rechts met kunststof ketting, metalen ketting optioneel
Dikte van de buis:
S: 32mm tot 220 cm breed
M: 40mm tot 250 cm breed
L: 45mm tot 350 cm breed
Mocht u meerdere rolgordijnen willen bestellen die naast elkaar komen te hangen, kunt u zelf de buisdikte aanpassen
Contra-rollend: Optioneel, de stof rolt aan de voorzijde van de buis af
Afwerking onderlat: De onderlat van alle rolgordijnen is standaard gestoffeerd. Daarnaast kunt u tot een breedte van 250 cm (buisdikte 32 mm en 40 mm) kiezen voor een houten onderlijst, aluminium onderlijst of een schulprand. Bij bredere rolgordijnen heeft u alleen de keuze uit een schulprand
Lasnaad: Let op! Wanneer zowel de breedte als de hoogte meer dan 190 cm bedraagt, zal het rolgordijn worden voorzien van een lasnaad. Dit is een naad waarbij 2 rolgordijnstoffen aan elkaar worden geplakt. De lasnaad wordt altijd zo hoog mogelijk en horizontaal geplaatst.
Montagebeugels: De standaard montagebeugels zijn universeel. U kunt de montagebeugels voor uw rolgordijnen gebruiken bij een 'in de dag' en bij 'op de dag' montage. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw rolgordijn geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw rolgordijn op het kozijn wordt geplaatst