Verticale jaloezieën op maat

Verticale jaloezieën zijn dé oplossing voor grotere ramen en schuiframen. Kies je favoriete kleur en stel jouw lamellen samen.

Assortiment Verticale jaloezieën
(2)

Maximale breedte: 500 cm

Maximale hoogte: 400 cm

  • Keuze uit 25 kleuren
  • Optimale bescherming tegen de zon
  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 138.57

€ 97,00

Maximale breedte: 500 cm

Maximale uitval: 400 cm

  • Keuze uit 25 kleuren
  • Meest gekozen optie
  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 138.57

€ 97,00


Gratis en snelle verzending

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Vakkundige meet- en montageservice

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

0180 - 555 900
info@inhuisplaza.nl
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

  • Altijd gratis thuisbezorgd
  • Gratis meetafspraak
  • 4 showrooms

Kies voor meten & monteren
Maak een afspraak

Unieke meetverzekering*
Tijdelijk gratis!

Verticale lamellen op maat

Verticale lamellen zijn een praktische raamdecoratie en zonwering binnen. Ze zijn met name geschikt voor hoge ramen. Ook zijn lamellen erg geschikt voor een schuifpui omdat je de lamellen mee schuift met de stand van de schuifpui. Lamellen zijn net als horizontale jaloezieën erg flexibel omdat je zelf de lichtinval en de privacy bepaalt met de stand van de lamellen. 
 

Stel je verticale lamellen samen

Onze online collectie vertikale lamellen is van het merk INHUIS. De lamellen zijn van stof en van goede kwaliteit. Je kunt de lamellen personaliseren doordat je zelf de kleur en de structuur van de lamellen bepaald, zodat ze harmonie zijn met jouw interieur. In de kleurencollectie van de verticale jaloezieën van INHUIS vind je online 25 verschillende kleuren en stoffen. In onze showrooms is het assortiment met kleuren en stoffen groter. Twijfel je over de kleur van de verticale lamellen? Vraag dan gratis een kleurstaal aan via de website of kom langs in één van onze showrooms.

Naast de kleur van de lamellen verticaal kies je aan welke zijde het pakket moet worden getoond: links, rechts, de lamellen links en rechts verdeeld of het pakket in het midden. De manier waarop je de lamellen bedient is verschillend. Kies je voor een monocommando ketting, een koord en ketting, een schuif en tuimelstang of voor een elektrische bediening?​ 

Op zoek naar kunststof verticale lamellen? In onze showroom verkopen we kunststof lamellen van het merk Luxaflex®. 
 

Goedkope verticale lamellen

Goedkope verticale lamellen koop je bij INHUIS Plaza. We leveren de verticale lamellen op maat tegen een scherpe prijs omdat we de lamellen in eigen fabriek produceren.

Je kunt jouw verticale jaloezieën goedkoop via de website bestellen. Je vult bij het product de maten in en je berekent direct jouw prijs. De opties bepalen uiteindelijk wat de prijs van jouw lamellen wordt. Weet jij je maten van je ramen nog niet? Meet ze eenvoudig op met onze meetinstructies. Je kunt er ook voor kiezen om de globale maten in te vullen en een offerte op te vragen. Nadat ons meetteam je ramen heeft opgemeten ontvang je de aangepaste offerte met de definitieve maten. 
 

Verticale lamellen inmeten en monteren

Je kunt de verticale lamellen zowel in de dag (in het kozijn) als op de dag (op het kozijn) monteren. Monteer je de lamellen in het kozijn? Dan zitten de lamellen dicht op het raam. Monteer je de lamellen op het kozijn? De lamellen gaan dan helemaal voor het raam en kozijn langs.

Geef jij het meten van je ramen en het monteren van de verticale lamellen liever uit handen? INHUIS Plaza heeft een gespecialiseerd team van monteurs. Nadat de collega van de planning een afspraak heeft gemaakt komt een van onze monteurs langs en wordt de bestelling verder in behandeling genomen. De kosten voor onze meet-en montageservice vind je hier.