Verticale jaloezieën op maat

Verticale jaloezieën zijn uitermate geschikt voor grotere raampartijen en schuifpuien. Door het kantelen van de verticale jaloezie bepaalt u de lichtinval en de sfeer in uw kamer. De verticale lamellen zijn niet alleen zonwerend, maar ze zorgen ook voor een uitkijk zonder inkijk.

In ons uitgebreide assortiment heb je keuze uit veel verschillende kleuren. Stel heel eenvoudig online jouw verticale jaloezieën samen!


Stoffen lamellen | Luxaflex
  • Breedte (in cm): 30-600
  • Hoogte (in cm): 20-300
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

227,-

100 x 100CM
Kunststof lamellen | Luxaflex
  • Breedte (in cm): 30-600
  • Hoogte (in cm): 20-300
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

234,-

100 x 100CM
Aluminium lamellen | Luxaflex
  • Breedte (in cm): 30-600
  • Hoogte (in cm): 20-400
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

299,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Verticale jaloezieën


Mocht je opzoek zijn naar verticale jaloezieën, dan ben je bij INHUIS Plaza aan het juiste adres. Verticale jaloezieën geven meer lichtinval, maar dus ook minder privacy. Je bepaalt zelf het materiaal, de kleur en de structuur van de lamellen. Hierdoor heb je altijd verticale jaloezieën die perfect passen bij jouw smaak en jouw interieur.

Alle verticale jaloezieën worden allemaal op maat gemaakt. Doordat al onze producten maatwerk zijn, sluiten ze mooi aan op jouw raam.

Merken verticale jaloezieën


Het merk verticale jaloezieën dat wij online verkopen is Luxaflex. De verticale jaloezieën van Luxaflex zijn van zeer goede kwaliteit en zijn ook zeer duurzame producten. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, waaronder stoffen lamellen, pvc lamellen en aluminium lamellen. Je bepaalt zelf de afwerking en de bedieningszijde. In de kleurencollectie van de verticale jaloezieën van luxaflex zitten veel verschillende populaire kleuren. 

Bekijk nu de collectie verticale jaloezieën van Luxaflex

Verticale jaloezieën online bestellen


Je kunt jouw verticale jaloezieën heel eenvoudig online bestellen. Je vult bij het product je maten in en je weet meteen je prijs. Het ligt natuurlijk wel altijd aan de opties die je er bij kiest hoe duur het uiteindelijk wordt. Weet jij je maten nog niet, dan kun je deze heel eenvoudig op meten met onze meetinstructies. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de lamel kiezen die bij je past en vervolgens de afwerking kiezen.

Prijzen verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën zijn over het algemeen kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. Ben je dus nog opzoek naar verticale jaloezieën, kies dan voor verticale jaloezieën van Luxaflex. Hierdoor ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit. De prijs is afhankelijk van de opties die je extra kiest bij jou verticale jaloezieën.

Laten meten en monteren
Weet jij niet zeker of je het meten en monteren helemaal zelf kunt? Schakel dan de hulp in van een van onze specialisten. Ons meet- en montageservice team komt je hier graag bij helpen. Zij zullen er voor zorgen dat alles goed en netjes wordt gemonteerd en afgewerkt.