Je kunt nog steeds online bij ons bestellen en de raamdecoratie/zonwering wordt ook gewoon bij je thuis bezorgd of gemonteerd. Onze showrooms zijn ook geopend.

Markiezen op maat

De mooie ronde vormen van markiezen geven jouw huis een eigentijdse en romantische uitstraling. Markiezen vallen onder zonwering en houden de zon aan de voorkant en de zijkant van je woning tegen. Door de markiezen valt er schaduw voor het raam. Shop jouw markiezen heel eenvoudig via onze webshop!

Assortiment Markiezen
(1)

Maximale breedte: 7 meter

Maximale uitval: 2 meter

  • Hoogwaardige kwaliteit markiezen
  • Diverse uitvoeringen mogelijk
  • Aluminium of houten markiezen
  • 5 jaar garantie

Vanaf: 587.06

€ 499,00


Advies van specialisten Ook op locatie

Eigen meet- en montageservice

5 jaar garantie
Ook op de montage

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

0180 - 555 900
info@inhuisplaza.nl
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

  • Altijd gratis thuisbezorgd
  • Gratis meetafspraak
  • 4 showrooms

Kies voor meten & monteren
Maak een afspraak

Unieke meetverzekering*
Tijdelijk gratis!

Markiezen zonwering

Markiezen zonwering zijn sfeervol en passen prachtig bij zowel moderne als klassieke woningen. INHUIS Plaza levert markiezen van Verano en Markiezen Nederland. In onze collectie vind je een breed assortiment met doekkleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor stijlvolle zwarte markiezen in een unikleur, of markiezen met een doek met traditionele witte strepen.
 

Markiezen: kies je voor aluminium of houten frame? 

Bij het samenstellen van een markies kies je voor een houten markiesframe of een aluminium markiesframe.

Markiezen met een aluminium frame

Wanneer je kiest voor een aluminium markiesframe ben je verzekerd van een lange levensduur. Aluminium frames zijn daarnaast ook onderhoudsvrij. Je kunt ervoor kiezen om aluminium zijkappen en bovenkappen te bestellen die je boven en naast jouw aluminium markies bevestigt.
 

Markiezen met een houten frame

Wil je liever een pure en natuurlijke uitstraling aan je markiezen geven? Kies dan voor een hardhouten markies. Vurenhout is een stevige houtsoort die elastisch is en daarom goed te gebruiken voor markiezen. Naast vurenhout zijn markiezen ook te bestellen met een grenenhouten frame. Grenenhout is duurzaam en licht van gewicht en daarmee perfect voor bredere markiezen.

 

Markiezen prijzen

Je vraagt je waarschijnlijk af: wat kosten markiezen? Dit hangt af van de afmetingen, de uitval van het doek, de bediening en de omlijsting. Je kunt kiezen voor een handmatige of elektrische markiezen. Elektrische markiezen worden geleverd met de beste Somfy motoren. De prijzen van markiezen kun je berekenen via de configurator op de website. Kies je product, doorloop de stappen en bereken jouw prijs!

Markiezen aanbieding 
Regelmatig heeft INHUIS Plaza een leuke markiezen aanbieding. Wil je goedkope markiezen aanschaffen en als eerste op de hoogte zijn van een markiezen aanbieding? Schrijf je in voor onze maandelijkse e-mailing en je ontvangt als eerste bericht over onze nieuwe acties.
 

Markiezen online bestellen

Wil je zonwering markiezen kopen? Je kunt markiezen online bestellen. Voor een advies op maat kun je terecht in één van onze showrooms. Neem als het mogelijk is een foto van de situatie mee, zodat onze productadviseurs je zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Twijfel je over de kleur van het doek? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze webshop. Zodra we je aanvraag ontvangen hebben sturen we de kleurstalen dezelfde werkdag nog naar je op!
 

Markiezen schoonmaken: hoe doe je dat?

Het is verstandig om het doek van de markiezen eens per jaar te reinigen. Het schoonmaken van markiezen doe je als volgt:

Nodig: Een zachte borstel, lauwwarm water (max. 40 graden), optioneel: groene zeep of een schoonmaakmiddel voor jouw type doek.

1. Klap de markies volledig uit. Borstel met een zachte borstel het vuil van de markies af.
2. Maak de bovenbak van de markies schoon met een vochtige doek en handwarm water. Alleen bij hardnekkig vuil gebruik je afwasmiddel.
3. Poets je markiesdoek voorzichtig schoon met een zachte borstel en lauwwarm warm. Voeg bij hardnekkiger vuil een klein beetje groene zeep of 1 dopje geschikt schoonmaakmiddel toe aan het water.
4. Laat het water (of sopje) gemiddeld 15 minuten in het doek trekken. Spoel daarna je markies goed af met een tuinslang of emmers water tot al het vuil en sop verdwenen is.
5. Laat je markies goed drogen.

Heb je nog vragen over onze markiezen? Neem gerust contact met ons op! Onze productadviseurs geven je graag advies.