Inhuis plaza - deurhorren

Deurhorren

Ook geschikt voor schuif- en openslaande deuren

100% op maat gemaakt

/ Horren / Hordeuren

Deurhorren

Deurhorren voor een insectenvrij huis in de zomer

In de zomer is het heerlijk om de achterdeur open te zetten en wat frisse lucht binnen te laten. Met deurhorren beperk je de binnenkomst van insecten optimaal. Een enkele plissé hordeur is perfect voor standaard deuren en een dubbele plissé deur is geschikt voor openslaande deuren. Bekijk deurhorren in één van onze showrooms of maak een afspraak bij jou thuis voor persoonlijk advies.

Advies aan huis

Passend advies voor jouw situatie en 100% zekerheid van de juiste maten.

Bekijk onze 2483 reviews: 4.8/5
Enkele plisse hordeur | Unilux Enkele plisse hordeur | Unilux

Enkele plisse hordeur | Unilux

(18)

vanaf

€ 380,-

Enkele plisse hordeur | Unilux

(18)
Max. breedte: 180cm
Max. hoogte: 290cm
 • Lichte bediening
 • Met Twistlock
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Zeer lage ondergeleider
 • Montageservice vanaf: + €65,00
 • 10-20 werkdagen levertijd

vanaf

€ 380,-

Dubbele Plisse hordeur | Unilux Dubbele Plisse hordeur | Unilux

Dubbele Plisse hordeur | Unilux

(4)

vanaf

€ 828,-

Dubbele Plisse hordeur | Unilux

(4)
Max. breedte: 360cm
Max. hoogte: 290cm
 • Lichte bediening
 • Borstel- of magneetsluiting
 • Geschikt voor openslaande deuren
 • Zeer lage ondergeleider
 • Montageservice vanaf: + €95,00
 • 10-20 werkdagen levertijd

vanaf

€ 828,-

inhuis plaza - Hordeuren een koel briesje door het huis zonder ongedierte

Hordeuren: een koel briesje door het huis zonder ongedierte

Je deuren open zetten bij warme temperaturen zonder op muggenjacht te hoeven 's avonds. Dat wil iedereen. Met hordeuren geniet je van voldoende frisse lucht in huis tijdens warmere dagen. In ons assortiment vind je Luxaflex horren en hordeuren van het merk Unilux. De hordeuren maken we op maat, zodat deze altijd perfect aansluiten op jouw deurpost. Zelf een hor op maat maken voor je deurpost kan namelijk lastig zijn. Zeker bij oude woningen waar de deurposten niet overal de gelijke afmetingen hebben.

Horren voor schuifpui of openslaande deuren

Onze deur horren zijn ideaal voor zowel openslaande deuren als de schuifpui. De bekendste hordeuren zijn de plissé deurhor en de schuifhordeur. De plissé hordeur sluit aan op het kozijn en heeft een bedieningslat. De plisse hor blijft staan op de positie waar jij de bedieningslat loslaat. Je kunt de hordeur zowel met als zonder drempel bestellen bij inhuis plaza. De schuifhordeur plaatsen we in een rails voor de schuifpui of de bestaande deuren. 

inhuis plaza - Horren voor schuifpui of openslaande deuren
inhuis plaza - Horren inmeten en plaatsen

Horren inmeten en plaatsen

Ben je handig? Dan kun je zelf de horren plaatsen in de deurposten. Per product vind je een handige montage-instructie op de website. Het monteren van horren is niet voor iedereen weggelegd. Wil je de horren laten plaatsen? Dat is mogelijk. inhuis plaza heeft een eigen meet- en montageteam die graag bij jou thuis langskomt om de maten van de deur op te meten of langskomt om de horren te plaatsen. Je kunt de hordeur op de dag of in de dag laten monteren.

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Advies aan huis - inhuis plaza

Deur hor in- of op de dag monteren

Monteer je de deurhor in het kozijn of op het kozijn? Wanneer de hordeur 'op de dag' wordt gemonteerd bevestig je de hordeur tegen het kozijn aan. In de meeste situaties wordt de hordeur 'in de dag' bevestigd. Je monteert de hordeur tussen de bestaande muren of het kozijn. Bij het opmeten moet je rekening houden met de manier waarop je de deurhor monteert.

Je deurhor onderhouden & schoonmaken

Een deurhor is in principe onderhoudsvrij. Je kunt het hoorgaas afnemen met een doek met lauw water. Gebruik geen zeep omdat sommige onderdelen zouden kunnen verkleuren. Zorg dat bewegende delen van de hor en het profiel van de hor vrij is van vuil en zand. Je kunt een borstel gebruiken om het vuil weg te vegen of een stofzuiger om het vuil op te zuigen.

inhuis plaza - Je deurhor onderhouden & schoonmaken

Horren: vraag & antwoord

Wat zijn horren?

Horren zijn een effectieve manier om insecten buiten je woning te houden en deze tegelijkertijd te ventileren. Een hor of vliegenraam bestaat uit een stuk gaas dat voor een raam of deur wordt geplaatst. Voor een raam kun je kiezen voor een rolhor of inzethor. Voor een buitendeur of schuifpui kun je kiezen voor een plisséhordeur.

Wat zijn goede horren?

Bij inhuis plaza vind je alleen maatwerk horren van de beste kwaliteit. Je kunt bij ons zowel raam- als deurhorren vinden van de bekende merken Luxaflex en Unilux. Of je beter kunt gaan voor een inzethor of rolhor is afhankelijk van de situatie. Gelukkig is er voor elk raam en iedere deur een geschikte hor te vinden.

Wat kosten horren?

De prijzen van horren variëren afhankelijk van een raamhor of deurhor, maar ook het type hor, de afmetingen, het merk en de montage zijn van invloed op de prijs. Vraag gratis een offerte aan voor de exacte kosten of stel zelf je hor online samen en bereken direct je prijs.

Wanneer horren plaatsen?

Wil je graag ongedierte buiten houden als je ramen en deuren geopend zijn? Kies er dan voor om horren te plaatsen. Hoewel je het hele jaar door horren kunt plaatsen is de beste periode in het begin van het voorjaar. Zo kun je de hele zomer genieten van je nieuwe horren en houd je de insecten buiten.

Hoe maak ik horren schoon?

In de zomer maken we veel gebruik van horren. Maar hoe zorg je ervoor dat je hor mooi schoon blijft? Dat is zo gebeurd! Met een vochtige doek of vochtige zachte borstel met lauw water kun je het gaas eenvoudig reinigen. Let wel op dat je geen schoonmaakmiddelen gebruikt. Hierdoor kun je het gaas beschadigen. Bij plisséhordeuren kun je het horgaas eventueel ontdoen van pluisjes en vuil met een stofzuiger. Doe dit wel voorzichtig op een zachte gaas, zodat het gaas niet opgezogen wordt.

Tips & Inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Thumbnail hor voor schuifpui

Hor voor je schuifpui: welk type kies jij?

Tijdens zonnige lente- en zomerdagen wil je lekker de schuifpui openzetten voor frisse lucht. Alleen krijg je dan weer vliegjes en muggen in huis. Hoog tijd voor een hor! Wij vertellen je welke geschikt zijn en waar moet je op letten.

Lees meer

Reviews

Scroll naar boven