Hordeuren op maat

Op zoek naar een hordeur? In onze collectie vind je een hor voor elk soort deur. Of je nu een standaard deur of schuifpui hebt.  

Assortiment Deurhorren
(2)

Maximale breedte: 180 cm

Maximale hoogte: 290 cm

 • Ideaal voor draaideuren
 • Zeer lage ondergeleider
 • UV-bestendige poedercoat laag
 • 5 jaar garantie

Vanaf:

€ 327,00

Maximale breedte: 360 cm

Maximale hoogte: 290 cm

 • Ideaal voor openslaande (tuin)deuren
 • Zeer lage ondergeleider
 • UV-bestendige poedercoat laag
 • 5 jaar garantie

Vanaf:

€ 695,25


5 jaar garantie
op alle horren

Advies van specialisten
Ook op locatie

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Gratis en snelle verzending

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

0180 - 555 900
info@inhuisplaza.nl
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Kies voor meten & monteren
Maak een afspraak

Unieke meetverzekering*
Tijdelijk gratis!

Hordeuren: een koel briesje door het huis zonder ongedierte

Je deuren open zetten bij warme temperaturen zonder op muggenjacht te hoeven 's avonds. Dat wil iedereen. Met hordeuren geniet je van voldoende frisse lucht in huis tijdens warmere dagen. In ons assortiment vind je Luxaflex horren en hordeuren van het merk Unilux. De hordeuren maken we op maat, zodat deze altijd perfect aansluiten op jouw deurpost. Zelf een hor op maat maken voor je deurpost kan namelijk lastig zijn. Zeker bij oude woningen waar de deurposten niet overal de gelijke afmetingen hebben. 
 

Horren voor schuifpui of openslaande deuren

Onze deur horren zijn ideaal voor zowel openslaande deuren als de schuifpui. De bekendste hordeuren zijn de plissé deurhor en de schuifhordeur. De plissé hordeur sluit aan op het kozijn en heeft een bedieningslat. De plisse hor blijft staan op de positie waar jij de bedieningslat loslaat. Je kunt de hordeur zowel met als zonder drempel bestellen bij INHUIS Plaza. De schuifhordeur plaatsen we in een rails voor de schuifpui of de bestaande deuren. 
 

Horren inmeten en plaatsen

Ben je handig? Dan kun je zelf de horren plaatsen in de deurposten. Per product vind je een handige montage-instructie op de website. Het monteren van horren is niet voor iedereen weggelegd. Wil je de horren laten plaatsen? Dat is mogelijk. INHUIS Plaza heeft een eigen meet- en montageteam die graag bij jou thuis langskomt om de maten van de deur op te meten of langskomt om de horren te plaatsen. Je kunt de hordeur op de dag of in de dag laten monteren.

Deur hor in of op de dag monteren

Monteer je de deurhor in het kozijn of op het kozijn? Wanneer de hordeur 'op de dag' wordt gemonteerd bevestig je de hordeur tegen het kozijn aan. In de meeste situaties wordt de hordeur 'in de dag' bevestigd. Je monteert de hordeur tussen de bestaande muren of het kozijn. Bij het opmeten moet je rekening houden met de manier waarop je de deurhor monteert.


Hordeur bestellen

Wil jij horren laten maken zodat je onbezorgd kunt genieten van ventilatie in huis? Kies jouw product en stel je hor samen via de website. 

Regelmatig heeft INHUIS Plaza een aanbieding van horren. Wil je dit op tijd weten? Meld je dan aan voor onze maandelijkse e-mailing. Naast het feit dat jij als eerste op de hoogte bent van de horren aanbieding, doe je ook veel inspiratie op met onze interieurtips en krijg je een kijkje in de woning van onze klanten. 

Je deurhor onderhouden & schoonmaken

Een deurhor is in principe onderhoudsvrij. Je kunt het hoorgaas afnemen met een doek met lauw water. Gebruik geen zeep omdat sommige onderdelen zouden kunnen verkleuren. Zorg dat bewegende delen van de hor en het profiel van de hor vrij is van vuil en zand. Je kunt een borstel gebruiken om het vuil weg te vegen of een stofzuiger om het vuil op te zuigen.