Rolhorren op maat

Met een raamhor kun je ongestoord genieten van frisse lucht en een insectenvrije woning. Voor welke rolhor kies jij?

Assortiment Rolhorren
(3)

Maximale breedte: 170 cm

Maximale hoogte: 220 cm

 • Voorzien van een softraise systeem
 • Ook geschikt voor dakramen
 • Cassette met robuuste uitstraling

Vanaf:

€ 200,00

Maximale breedte: 160 cm

Maximale hoogte: 200 cm

 • Incl. speedreducer & schuifvergrendeling
 • RVS gaasopsluitingssysteem
 • Aluminium geëxtrudeerde profielen

Vanaf:

€ 202,00

Maximale breedte: 170 cm

Maximale hoogte: 220 cm

 • Zowel binnen als buiten te plaatsen
 • Modern design
 • Poll-tex® gaas optioneel

Vanaf:

€ 226,00


5 jaar garantie
op alle horren

Advies van specialisten
Ook op locatie

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Gratis en snelle verzending

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

0180 - 555 900
info@inhuisplaza.nl
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Kies voor meten & monteren
Maak een afspraak

Unieke meetverzekering*
Tijdelijk gratis!

Horren op maat

Het is heerlijk om je huis te ventileren overdag. Daarmee haal je alleen als snel vuil en ander ongedierte binnen. Horren zijn een effectieve manier om insecten buiten te houden en je huis tegelijkertijd te ventileren. Ons assortiment bestaat uit horren voor ramen en deuren van zeer goede kwaliteit. Je hebt de keuze uit rolhorren, voorzet horren en inklemhorren - ook wel inzethorren - genoemd. Wat we niet verkopen, maar wat je regelmatig tegenkomt, zijn plak horren. Met plak horren kun je zelf horren maken in je raam door middel van gaas en klittenband. Plak horren zijn goedkoop maar niet functioneel. Ze worden snel vies, zijn niet gemakkelijk te reinigen en gaan snel stuk. 

Alle horren maken we speciaal voor jouw raam op maat, zodat ze perfect passen en jij gemak hebt bij het monteren ervan. Zelfmaak horren leveren we dan ook niet. Wil jij zelf horren maken? Dan kun je het beste naar de bouwmarkt en daar de verschillende onderdelen aanschaffen.  
 

Horren van Luxaflex, Unilux, Velux en Fakro

In ons assortiment vind je horren van Luxaflex, goedkope horren van Unilux, Velux horren en Fakro horren. De horren worden op maat gemaakt en passen daarom altijd perfect in jouw raam. De horren zijn samen te stellen in een aantal systeemkleuren en gaaskleuren. Zo kun je de hor perfect laten aansluiten bij de kleur van je kozijnen.

   

Voor iedere type raam een hor

Of je nu een normaal raam, een draaikiepraam of een dakraam hebt waarvoor je raam horren wilt plaatsen. Voor ieder type raam is er een passende oplossing. 

Voor normale ramen zijn inklemhorren, plisse horren en rolhorren uitermate geschikt. Voor houten en kunststof kozijnen kun je een ander type hor kiezen. Ben je op zoek naar horren voor kunststof kozijnen, die je niet hoeft vast te schroeven? Kies dan voor een inzethor. Deze kun je ten alle tijde gemakkelijk in en uit je kunststof kozijnen nemen.

Horren draaikiepraam

Je kunt verschillende horren voor draaikiepramen samenstellen. Een draaikiepraam scharniert altijd naar binnen, waardoor de hor aan de buitenzijde komt te zitten. De inklemhor is de populairste hor voor draaikiepramen. Bij een inklemhor is het gaas strak gespannen in een aluminium frame. Je kunt de hor in het draaikiepraam zetten met klemmetjes voor horren, zonder dat je hoeft te boren. Uiteraard kun je ook kiezen voor een rolhor of een voorzethor die voor het draaikiepraam wordt geplaatst. Bestel horren voor draai kiepramen online of kom langs in één van onze showrooms.

Horren voor dakramen

Voor je dakramen zijn er Velux dakraam horren en Fakro horren te bestellen in onze showrooms. Velux horren voor je dakraam worden geleverd in het zilvergrijs met zwart gaas. Fakro horren voor je dakraam bestel je in aluminium zilver of aluminium wit. Beide dakraam horren hebben een brede bedieningslat. Is het dakraam te hoog? Dan kun je een bedieningstang bestellen waarmee je de hor naar beneden trekt of naar boven duwt.
 

Last van pollen? Kies voor een hor met Poll-tex gaas

Heb jij last van allergieën of hooikoorts in het voorjaar en/of de zomer? Kies dan voor raam horren met een Poll-tex® gaas. Dit type gaas heeft een pollen werende werking. Je houdt pollen buiten en geniet daarbij van een frisse lucht in huis. Het Poll-tex® gaas is bij ieder type raamhor te bestellen.
 

Met horren voor je raam kun je in de zomer onbezorgd je woning luchten door de ramen open te zetten. Wil je horren op maat laten maken? Kies jouw product en bereken direct online je prijs. Voor een persoonlijk advies en een compleet assortiment ben je van harte welkom in onze showrooms.