Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLGORDIJN MINI CASSETTE | INHUIS SAMENSTELLEN

Als u een rolgordijn zoekt voor een klein raam dat eenvoudig te monteren is, past het rolgordijn met mini cassette van INHUIS perfect bij u. Dit rolgordijn kan namelijk eenvoudig op de dag geplakt worden er hoeft dus niet te worden geboord of geschroefd. Dit maakt het monter... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Rolgordijn mini cassette | INHUIS OP MAAT

Het rolgordijn met mini cassette van INHUIS Plaza kunt u monteren door deze op het kozijn te plakken. U hoeft dus geen gaten te boren of te schroeven, wat het monteren heel eenvoudig maakt. U kunt het rolgordijn bestellen tot maximaal 140 cm breed en 240 cm hoog. Let op, vanaf 220 cm tot en met 240 cm hoog bieden wij dit product ook aan, hierbij is de cassette groter.

Pluspunten en Minpunten

  • Kan geplakt worden op kunststof en aluminium kozijnen
  • Met een verduisterende stof ideaal voor in de slaapkamer
  • Eenvoudig te monteren
  • Bevestigen zonder te boren
  • Niet geschikt voor ramen breder dan 140cm
  • Product is niet 100% verduisterend

Rolgordijn mini cassette | INHUIS

Als u een rolgordijn zoekt voor een klein raam dat eenvoudig te monteren is, past het rolgordijn met mini cassette van INHUIS perfect bij u. Dit rolgordijn kan namelijk eenvoudig op de dag geplakt worden er hoeft dus niet te worden geboord of geschroefd. Dit maakt het monteren van het rolgordijn met mini cassette nog eenvoudiger en dit is een ideale oplossing voor kunststof kozijnen. Bij houten kozijnen kunt u de constructie verstevigen door middel van kleine schroefjes. U kunt het rolgordijn bestellen in de maat die u wilt, met een minimum van 30 cm breed bij 30 cm hoog en een maximum van 140 cm breed bij 220 cm hoog. Let op, vanaf 220 cm tot en met 240 cm hoog bieden wij dit product ook aan, hierbij is de cassette groter.

Mini cassette rolgordijnen van INHUIS

De rolgordijnen met mini cassette zijn voorzien van zijgeleiders, dit wordt ook wel een u-profiel genoemd. Bij een rolgordijn met mini cassette wordt de gordijnstof volledig opgerold in de cassette, welke verkrijgbaar is in het wit of antraciet. Met een ketting bedient u het draai- en remmechanisme, waarmee u de stof op- en afrolt, in elke gewenste stand. Alle mini cassette rolgordijnen van INHUIS Plaza worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Uiteraard worden deze ook gratis bij u thuis afgeleverd. Wilt u de stoffen eerst zien en voelen? Kom langs in onze winkel in Barendrecht of Naarden of vraag een gratis kleurstaal aan.

Het materiaal van verschillende productiepartijen kunnen onderlinge kleurverschillen vertonen. Wij houden daar in de productie rekening mee door het materiaal uit een kleurbad te nemen. Voor herhaalde orders kunnen wij dit niet garanderen. Wij raden aan, indien mogelijk, altijd zoveel mogelijk orders voor dezelfde ruimte in een keer te bestellen.

Mini cassettes zijn uitermake geschikt voor montage op een kunststof of aluminium kozijn. Ook op houten kozijnen kunt u dit product gebruiken, hierbij kunt u de cassette extra verstevigen door schroefjes te gebruiken. Ook is de mini cassette ideaal voor op een draai kiepraam.

De cassette is 23mm breder dan de bestelbreedte bij een rolgordijn met mini-cassette.

Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor met name geschikt voor slaapkamers.Let op: een rolgordijn met een verduisterende stof, laat aan de zijkanten nog licht door. Een standaard stof/ lichtdoorlatende stof laat wel licht door maar zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt. Door een transparante stof kunt u wel heen kijken en deze laat ook erg veel licht door.

Onze rolgordijnen worden vaak gebruikt in badkamers, maar zijn niet specifiek geschikt voor gebruik is vochtige ruimten. Een goed geventileerde badkamer zal uw product niet zomaar beschadigen, echter geldt er een beperkte garantie op gebruik in vochtige ruimten. 

H 67 x D 40 mm (tot en met 220cm hoog)
H 79 x D 47 mm (tot en met 240cm hoog) 

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

De dikte van de buis is afhankelijk van de breedte van het rolgordijn.

32 mm tot 220 cm breed
40 mm tot 250 cm breed
45 mm tot 350 cm breed
55 mm tot 400 cm breed (alleen elektrisch mogelijk)

Stofbreedte: De stofbreedte is smaller dan de systeem/bestelbreedte
Buisdikte S: Stof is 35mm smaller
Buisdikte M + L: Stof is 40mm smaller
Buisdikte XL: Stof is 48mm smaller

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Bestelbreedte: De breedte van buitenkant geleider tot en met buitenkant geleider
Systeembreedte: Let op: de cassette is 23mm breder dan de bestelbreedte
Bestelhoogte: De hoogte van het raam + minimaal 4cm
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 140 cm breed x 240 cm hoog
Type stof: Transparant, standaard en verduisterend
Bediening: Links of rechts met kunststof of metalen ketting
Kleur cassette: Leverbaar in 3 kleuren: wit, antraciet of technisch zilver (meerprijs)
Afmetingen cassette: H 67 x D 40 mm (tot en met 220cm hoog)
Afmetingen cassette: H 79 x D 47 mm (tot en met 240cm hoog)
Montage: De mini cassette rolgordijnen kunnen worden geplakt én geschroefd, ideaal dus voor kunststof kozijnen maar zeker ook voor houten kozijnen.

Op de dag met rechte glaslatten

Meet de breedte van het glas(A) op 2 plaatsen en tel hier minimaal 40 mm bij op, dit is de maat die u op het bestelformulier invult. De ingevulde maat is vanaf de buitenkant zijgeleider tot de andere buitenkant zijgeleider. Meet de hoogte van het glas(A) op 2 plaatsen, en tel hier minimaal 70 mm bij op, dit is de maat die u op het bestelformulier invult. De ingevulde maat is vanaf bovenkant cassette tot onderkant zijgeleider.

Op de dag met schuine glaslatten

Meet de breedte van het glas(B) op 2 plaatsen aan de voorzijde van het kozijn en tel hier minimaal 40 mm bij op, dit is de maat die u op het bestelformulier invult. De ingevulde maat is vanaf buitenkant zijgeleider tot de andere buitenkant zijgeleider. Meet aan de voorzijde van het kozijn, de hoogte van het glas op 2 plaatsen. Tel hier vervolgens minimaal 70mm bij op, dit is de maat die u op het bestelformulier invult. De ingevulde maat is vanaf bovenkant cassette tot onderkant zijgeleider.

Bestelmaten

De bestelbreedte is van geleider tot geleider. De bestelhoogte is van bovenkant cassette tot onderkant geleider. De bovenbak van de mini cassette is in totaal 23 mm breder dan de bestelmaat. Dit houdt in dat de cassette aan iedere zijde 1,15 cm overlapt. U hoeft dit niet bij de bestelmaat op te tellen, maar u dient wel rekening te houden met eventuele obstakels.