Je kunt nog steeds online bij ons bestellen en de raamdecoratie/zonwering wordt ook gewoon bij je thuis bezorgd of gemonteerd. Onze showrooms zijn ook geopend.

Rolluiken op maat

Rolluiken zijn perfect om de kamer te verduisteren en hebben ook een geluidswerende en isolerende werking. De rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan voor veiligheid en comfort. Ook heb je de keuze uit veel verschillende kleuren rolluiken, hierdoor kun je precies kiezen wat mooi past bij jouw woning of bedrijfspand!

Assortiment Rolluiken
(2)

Maximale breedte: 300 cm

Maximale hoogte: 300 cm

 • Lamelhoogte van 39mm
 • Ideaal voor kleine ramen
 • Voorzien van fluisterstille Somfy motor
 • Standaard met obstakeldetectie
 • 3 jaar garantie

Vanaf:

€ 346,80

Maximale breedte: 320 cm

Maximale hoogte: 350 cm

 • Lamelhoogte van 45mm
 • Ideaal voor grote ramen
 • Voorzien van fluisterstille Somfy motor
 • Standaard met obstakeldetectie
 • 3 jaar garantie

Vanaf:

€ 350,00

Hulp nodig met kiezen?

Wij adviseren je graag over onze rolluiken
op basis van jouw wensen en de situatie.

 • Advies van zonweringexpert
 • Volledig op maat gemaakt
 • Professionele montageservice
 • Gratis meetservice
Vraag het onze specialisten!

Advies van specialisten Ook op locatie

Eigen meet- en montageservice

5 jaar garantie
Ook op de montage

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

0180 - 555 900
info@inhuisplaza.nl
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Kies voor meten & monteren
Maak een afspraak

Unieke meetverzekering*
Tijdelijk gratis!

Rolluiken op maat: weer geluid, inbraak, warmte, zon en vocht

Wil je graag zonwering die zowel geluidswerend, inbraakwerend, warmtewerend, zonwerend en vochtwerend is? Dan kies je voor rolluiken. Tijdens de warme zomerdagen houd je de warmte buiten wanneer je het rolluik gesloten houdt. Tegelijkertijd houd je de warmte juist binnen tijdens de koude winterdagen. Houten of kunststof kozijnen met rolluiken buiten hebben een isolerende werking. Rolluiken zijn daarnaast inbraakvertragend door de anti-optilbeveiliging. Vooral gelegenheidsdieven worden afgeschrikt door rolluiken. 

Onze rolluiken zijn voorzien van de beste motoren die er op de markt zijn. Zo kun je Somfy rolluiken bestellen met een Somfy RTS of Somfy IO motor. 

 

Elektrische rolluiken prijzen berekenen

Rolluiken kopen voor je woning of bedrijfspand? In je zoektocht vraag je je waarschijnlijk af: wat kosten rolluiken? In ons assortiment vind je goedkope rolluiken van het INHUIS merk en Verano rolluiken van hoge kwaliteit. De prijzen van rolluiken worden met name bepaald door de afmetingen en het type rolluik. De elektrische rolluiken prijs bereken je door de configurator te starten en jouw wensen in te vullen. Ben je benieuwd naar rolluiken prijzen inclusief montage? Tel boven de kosten van je rolluik de prijs van de montage op. Je vindt hier de montageprijzen per product.

Regelmatig heeft INHUIS Plaza een rolluiken aanbieding. Je krijgt dan extra korting op de goedkoopste rolluiken in ons assortiment. Schrijf je in voor onze maandelijkse e-mailing en je bent als eerste op de hoogte van onze acties. Zo kun jij je rolluiken goedkoop op de kop tikken. De rolluiken kosten bereken je eenvoudig via onze website. 
 

Kies een passende kleur voor jouw rolluiken

De elektrische rolluiken worden bij ons altijd op maat gemaakt, waardoor ze perfect aansluiten op jouw ramen. Om de rolluiken te laten aansluiten bij jou smaak en wensen, hebben wij een ruim assortiment aan verschillende kleuren en systemen. Zo zijn de rolluiken van het INHUIS merk in wel zeven kleuren te bestellen en zijn de rolluiken van Verano in vijftien kleuren te bestellen. 

Ben je op zoek naar rolluiken inbouw in je dakkapel of woning? Rolluiken inbouw kunnen het beste geïntegreerd worden bij een nieuwbouw of bij renovatieprojecten. INHUIS Plaza kan inbouw rolluiken leveren, maar monteert deze rolluiken niet. 
 

Rolluiken bestellen

Ben je tevreden over de prijs van de rolluiken? Dan kun je de rolluiken online bestellen of in onze showroom. Weet je al precies welke zonwering rolluiken je wilt hebben? Bestel ze dan eenvoudig online. Voor persoonlijk advies van onze productspecialisten kun je het beste naar een van onze showrooms komen.

Je kunt zelf je rolluiken plaatsen op je woning of het plaatsen van de rolluiken uitbesteden. INHUIS Plaza heeft namelijk een eigen meet- en montageteam. Onze monteurs meten zowel je ramen in en plaatsen het rolluik vervolgens. Hierdoor weet je zeker dat de rolluikkn voor 100% passen. Voor goedkope rolluiken inclusief montage ben je bij INHUIS Plaza op het juiste adres. 

Onderdelen rolluiken
Onze rolluiken elektrisch zijn van hoge kwaliteit maar het kan onverhoopt toch voorkomen dat er rolluiken onderdelen kapot gaan door omstandigheden. Zijn de rolluiken bij INHUIS Plaza besteld? Dan doen we er alles aan om je te helpen met nieuwe rolluiken onderdelen. 
 

Rolluiken schoonmaken

Jaarlijks je rolluiken schoonmaken is belangrijk voor de levensduur van de rolluiken. De rolluiken reinigen aan de buitenzijde is een eenvoudige klus. Met een zachte spons en een sopje verwijder je het vuil. Het schoonmaken van de binnenkant van het rolluik is een lastigere klus. Laat het rolluik steeds wat zakken en maak het rolluik schoon met een borstel.