Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn zeer populair omdat ze erg praktisch zijn en geschikt voor bijna alle ramen. De rolgordijnen worden helemaal op maat gemaakt. Hierdoor heb je verschillende opties en kun jij jouw rolgordijn helemaal personaliseren. Je hebt keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in wel meer dan 75 verschillende kleuren!

In ons assortiment hebben wij rolgordijnen van ons eigen INHUIS merk, maar ook van Luxaflex en Verano. Je bestelt jouw rolgordijn heel gemakkelijk online via onze website!


Rolgordijn | INHUIS
 • Breedte (in cm): 30-350
 • Hoogte (in cm): 30-500
 • Levertijd: 10-12 werkdagen

79,-

100 x 100CM
Rolgordijn | Verano
 • Breedte (in cm): 30-280
 • Hoogte (in cm): 30-300
 • Levertijd: 10-12 werkdagen

95,37

100 x 100CM
Rolgordijn mini cassette | INHUIS
 • Breedte (in cm): 30-140
 • Hoogte (in cm): 30-220
 • Levertijd: 10-15 werkdagen

102,50

100 x 100CM

Liever niet zelf meten? TWIJFELT U OVER DE BESTE KEUZE?
TRUSTSCORE: 9.2 | 1025 REVIEWS

Vriendelijke monteurs die alles goed…
Vriendelijke monteurs die alles goed hebben gemonteerd. Wij hebben erg veel schik van de rolluiken.
Yvonne

Rolgordijn | Luxaflex
 • Breedte (in cm): 30-250
 • Hoogte (in cm): 30-250
 • Levertijd: 10-15 werkdagen

131,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

Onze rolgordijnen kun je helemaal naar eigen smaak samenstellen. Alle rolgordijnen worden namelijk helemaal op maat voor jouw raam gemaakt. Je bepaalt zelf de kleur, de stof, de bediening en de afwerking. Zo kun jij jouw rolgordijnen perfect laten passen bij jouw interieur. Bestel jouw rolgordijnen heel eenvoudig online.

Prijzen rolgordijnen

Wil jij graag eenvoudig de prijs van jouw rolgordijnen van te voren berekenen? Dat kan heel eenvoudig via onze webshop. Op de pagina van het door jou gekozen producten stel je eenvoudig jou product samen in de configurator. Aan de hand van een aantal opties wordt de prijs bepaald. Zo heb je voor rolgordijnen de keuze uit drie stofsoorten; transparante rolgordijnen, lichtdoorlatende rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen. Ook kun je de afwerking van de onderlat zelf bepalen. Als jij jouw rolgordijn hebt samengesteld naar jou smaak zie je meteen jou prijs.

Merken rolgordijnen

Online bieden wij maar liefst drie merken rolgordijnen aan, zo kun je kiezen uit ons eigen INHUIS merk, Verano en Luxaflex.

Rolgordijnen van INHUIS

De rolgordijnen van INHUIS hebben een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. In de collectie rolgordijnen van INHUIS heb je de keuze uit drie verschillende stofsoorten. Maar ook de bediening en afwerking kun je helemaal zelf kiezen. Zo kun je kiezen voor een elektrisch rolgordijn of voor een rolgordijn met cassette waardoor de rol aan de bovenkant mooi is weggewerkt. Maar ook de kleur van het systeem kun je zelf kiezen. De rolgordijnen van INHUIS kunen tot wel 3,5 meter breed en 5 meter hoog. Op de rolgordijnen van INHUIS krijgt je maar liefst 3 jaar garantie

Bekijk de rolgordijnen collectie van INHUIS

Rolgordijnen van Verano

De rolgordijnen van Verano zijn mooie degelijke rolgordijnen. Ook bij de Verano rolgordijnen heb je verschillende opties waaruit je kunt kiezen. De stoffen collectie van Verano bestaat uit populaire kleuren. De onderlat kun je laten beklede of je kunt kiezen voor een houten onderlat. De rolgordijnen van Verano kunnen tot wel 2,8 meter breed en 3 meter hoog. Op de Verano rolgordijnen krijg je maar liefst 2 jaar garantie.

Bekijk de rolgordijnen collectie van Verano

Rolgordijnen Luxaflex

De rolgordijnen van Luxaflex zijn van zeer goede kwaliteit en heeft door de uitgebreide collecties veel verschillende stoffen. De uitgebreide stoffen collectie bestaat uit moderne en populaire kleuren. Ook bij de Luxaflex bepaal je zelf de afwerking en de bediening. De rolgordijnen van Luxaflex kunnen tot wel 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog. Op de rolgordijnen van Luxaflex krijg je maar liefst 5 jaar garantie.

Bekijk de rolgordijnen collectie van Luxaflex

Stoffen rolgordijnen

Transparant rolgordijn

Transparante rolgordijnen kleden je huis aan en geven het meer sfeer. Transparante rolgordijnen zijn er in verschillende kleuren en zorgen voor voldoende licht in huis. Andere stoffen zijn vaak wat donkerder en laten minder licht door, transparante stoffen zorgen er juist voor dat er door de stof heen nog voldoende licht binnen valt. Benieuwd naar alle transparante stoffen, bekijk in onze configurator alle stoffen.

Lichtdoorlatend rolgordijn.

Een lichtdoorlatend rolgordijn is de perfecte combinatie tussen een transparant en verduisterend rolgordijn. Het geeft namelijk een warme sfeer en zorgt voor voldoende privacy. Zo kunnen mensen niet meer bij jou naar binnen kijken, maar als jij zelf naar buiten kijkt zie je wel nog schaduwen. Ook zorgt deze stof voor voldoende lichtinval, waardoor de ruimte mooi open en licht oogt. Stel eenvoudig jou product samen en kies de mooiste lichtdoorlatende stof.

Verduisterend rolgordijnen

Wil jij graag warmte aanbrengen in huis, ga dan voor een verduisterend rolgordijn. Een verduisterend rolgordijn heeft een dikkere stof en zorgt daarom ook voor meer warmte. Maar vooral ook voor meer privacy. Met een verduisterende stof zorg je ervoor dat er niemand meer jou huis binnen kan kijken. En de kamer zo goed als verduisterd is wanneer je het rolgordijn helemaal hebt afgerold. Je shopt jouw verduisterende rolgordijnen heel eenvoudig online via onze webshop.

Online bestellen

Rolgordijnen op maat kun je heel eenvoudig online bestellen via onze webshop. In onze configurator vul je de maten van jou raam in en kies je aan de hand van een aantal opties het perfecte rolgordijn voor jou. Mocht je de maten van jouw raam nog niet weten, meet deze dan op met behulp van onze meetinstructies. Weet je nog niet zeker welke kleur je wilt, vraag dan een aantal gratis kleurstalen aan. Zo kun je thuis kijken of deze kleuren passen bij jouw inrichting.

Bezoek onze showroom

Wil je liever persoonlijk advies? Dat kan, wij hebben namelijk ook drie showrooms waar wij jou graag persoonlijk advies geven. Wij zullen dan samen met jou kijken naar de situatie en je voorzien van advies op maat. Neem een foto van je raam of ramen mee dan kunnen wij meteen even mee kijken naar de situatie. In de showroom hebben wij een uitgebreid assortiment van verschillende voorbeelden hangen, zodat jij kunt zien hoe het er in het echt uit komt te zien. Ook kun je alle stoffen even zien en voelen. Bekijk de locaties van de showrooms.

Laten meten en monteren

Laat jij het meten en monteren liever aan een professional over? Dat is mogelijk! Bij INHUIS Plaza hebben wij een eigen ervaren montageteam. Onze adviseurs komen bij je meten en monteren. Je kunt er ook voor kiezen zelf te meten en te laten monteren. Bekijk onze mogelijkheden van onze meet- en montageservice en maak direct een afspraak!


ROLGORDIJNEN IN ELKE RUIMTE

Rolgordijnen op maat . Dit zorgt ervoor dat het ideaal is om te gebruiken in iedere ruimte. Daarnaast hebben wij een grote kleurencollectie beschikbaar! Op deze manier zijn rolgordijnen aan te passen aan jouw stijl en vormen op deze manier de perfecte raamdecoratie!

Badkamer
Verduisterende rolgordijnen voor extra privacy in de badkamer. Wij vertellen jou graag meer.

Lees snel verder

Kantoor
Je kantoor extra uitstaling geven met de mooiste rolgordijnen in verschillende stoffen en kleuren.

Lees snel verder

Keuken
Voldoende licht in je keuken en toch privacy met transparante rolgordijnen.

Lees snel verder

Slaapkamer
Word relaxed in je slaapkamer met rolgordijnen die zorgen voor voldoende rust.

Lees snel verder

Woonkamer
Ga in de woonkamer voor rolgordijnen in de mooiste stoffen en krijg een stijlvol interieur.

Lees snel verder

ROLGORDIJNEN IN ELK INTERIEUR

Of je nu houdt van een landelijk, modern, industrieel of klassiek interieur! Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en verschillende stofsoorten! Dus ze passen in ieder interieur! Ze worden op maat gemaakt, dus voor iedere raampartij is er een passende oplossing!

Modern
Maak jouw kamer in moderne inrichting helemaal af met rolgordijnen.

Bekijk hier de mogelijkheden

Landelijk
Zorg voor een warme landelijk interieur met rolgordijnen in mooie kleuren.

Bekijk hier de mogelijkheden

Industrieel
Wil jij opvallend industrieel interieur? Kies voor met rolgordijnen in lichte en donkere tinten.

Bekijk hier de mogelijkheden

Klassiek
In een stijlvol en rijk interieur passen rolgordijnen in rijke stoffen geweldig.

Bekijk hier de mogelijkheden

GEREALISEERDE PROJECTEN DOOR INHUIS

Wij laten jou graag meekijken bij projecten die wij bij klanten thuis hebben gerealiseerd. Zo heb je een goed idee van hoe de rolgordijnen er in verschillende kamers en stylen uit komt te zien. Bij deze klanten hebben wij mooie rolgordijnen gemonteerd in de slaapkamer.

Een kijkje bij onze klanten thuis
Verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer.

Bekijk voor inspiratie