Vitrage en Inbetween gordijnen

De sfeervolle uitstraling van gordijnen en toch voldoende lichtinval? Dan zijn onze vitrage en inbetween gordijnen perfect.

Assortiment Vitrage en Inbetween
(3)

 • Brede collectie effen kleuren
 • Vitrage: voile stof
 • Luchtige sfeer

Vanaf:

€ 77,00

 • Balans tussen lichtinval en privacy
 • Grof geweven linnen look
 • Speelse look

Vanaf:

€ 93,50

 • Geweven inbetween stof
 • Lichte linnen look
 • Soepel vallende stof

Vanaf:

€ 77,30


2 jaar garantie op alle gordijnen

Advies van specialisten Ook op locatie

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Gratis en snelle verzending

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

0180 - 555 900
info@inhuisplaza.nl
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Kies voor meten & monteren
Maak een afspraak

Unieke meetverzekering*
Tijdelijk gratis!

Vitrage en inbetween gordijnen

Vitrage en inbetween gordijnen filteren het daglicht waardoor voorbijgangers niet bij jou naar binnen kunnen kijken, maar jij zelf wel het zicht naar buiten behoudt. 

Alle gordijnen maken we op maat. We leveren dan ook geen kant en klaar gordijnen in onze collectie met vaste maten. Door gordijnen op maat te bestellen - en geen kant en klare gordijnen - passen de gordijnen altijd perfect in jouw ramen, sluiten ze volledig en hoef je ze zelf niet in te nemen omdat ze bijvoorbeeld te lang zijn.
 

Wat is het verschil vitrage gordijnen en inbetween?

Een inbetween stof zit tussen een vitrage en een gewone gordijnstof in. Vitrage zorgt voor een mooi diffuus licht en contouren worden verzacht. Vitrage stoffen zijn dunne, meestal soepele stoffen waar je ’s avonds met verlichting aan schadu­wen doorheen ziet. Vitrage dempt geluid en dat is prettig als je een harde vloer in de kamer hebt liggen. Inbetween gordijnen zorgen ervoor dat je naar buiten kunt kijken, terwijl er van buiten niet naar binnen gekeken kan worden. Ze geven je net wat meer privacy. 
 

Materialen van vitrage en in between gordijnen

Je stel je vitrage of inbetween gordijnen samen in veel verschillende materialen. Veel gebruikte materialen zijn polyester, katoenen of linnen gordijnen. Om de gordijnen soepel te maken, niet teveel te laten krimpen en mooi te laten vallen worden de verschillende materialen gemengd. Veel inbetween gordijnen worden gemaakt van kamerhoge (of brede) stoffen, waardoor ze uit één stuk worden gemaakt. 
  

Gordijnen voor iedere ruimte

Gordijnen zijn voor iedere ruimte geschikt, of je ze nu in de woonkamer, werkkamer, kleedkamer of slaapkamer hangt. 
 

Gordijnen in de woonkamer

Gordijnen in de woonkamer kun je rondom het raam hangen, voor openslaande deuren of de schuifpui hangen. In between gordijnen en vitrage gordijnen worden vaak gekozen voor de woonkamer. Uiteraard kun je ook voor verduisterende gordijnen in de woonkamer kiezen. Wil je meer privacy in je woonkamer? Dan kun je ervoor kiezen om de vitragegordijnen te combineren met verduisterende gordijnen.
 

Vitrage of inbetween gordijnen kopen: online of in de showroom

De stoffen in onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit en kun jij in wel meer dan 200 verschillende kleuren en stoffen bestellen. Weet je niet zeker of je de gordijnstof mooi vindt? Vraag gratis kleurstalen aan en we sturen ze dezelfde werkdag nog naar je op. Met de kleurstalen weet je zeker dat de kleur en het type stof in jouw interieur past.

Je kunt de vitrage gordijnen of inbetween gordijnen online bestellen of in onze showrooms. Wil je graag advies van een productspecialist en de stoffen voelen en bekijken? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms!
 

Gordijnen reinigen: hoe maak jij je gordijnen schoon?

Je kunt de gordijnen wassen, maar veel gordijnen hebben een krimptolerantie van ca. 2%. Dit lijkt weinig, maar op een gordijn van 2,5 meter hoog is dit 5 cm. Het advies is dan ook om het gordijn met de hand schoon te maken of te laten stomen bij een professionele stomerij.