Door middel van raamdecoratie kunt u veel spelen met uw privacy. Een badkamer is een vochtige ruimte en daarmee is niet elke soort raamdecoratie geschikt. Daarom is het erg belangrijk om vochtbestendige raamdecoratie te kiezen voor in de badkamer.

Jaloezieën op maat voor de badkamer:
Aluminium jaloezieën zijn een uitstekende keuze, mits er goed wordt geventileerd. Aluminium jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken en geven een mooie, luxe en warme uitstraling aan de badkamer. Dit zorgt voor een comfortabele uitstraling en u kunt volledig ontspannen. Bij een kunststof of een houten jaloezie bent u ook voorzien van de juiste raamdecoratie, mits er voldoende wordt geventileerd. De jaloezieën zijn eenvoudig te reinigen. Houten, kunststof- en aluminium jaloezieën zijn zowel horizontaal en verticaal en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Jaloezieën zorgen voor een prettige sfeer in de badkamer en geven een frisse en strakke uitstraling. Jaloezieën kunnen worden gekanteld, waardoor u zelf de lichtinval en privacy kunt bepalen in de badkamer. Ook zijn de horizontale jaloezieën beschikbaar met een ladderband. De kleur van de ladderband kan aansluiten op de kleur van de jaloezie, echter kunt u ook kiezen voor een andere kleur. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een kleur ladderband die past bij een ander onderdeel van uw badkamer.

Shutters op maat voor de badkamer
Shutters zijn ook een mogelijkheid wanneer u op zoek bent naar passende raamdecoratie voor uw badkamer. Shutters zijn vochtbestendig en geven de badkamer een zeer luxe uitstraling. Shutters bieden de mogelijkheid om zelf de hoeveelheid licht te bepalen. Ook kunt u de privacy bepalen door middel van het kantelen van de lamellen en ze zijn volledig samen te stellen naar uw wens. Shutters zijn ook een geschikte oplossing voor ramen met speciale vormen. Ze worden volledig voor u op maat gemaakt. 

Bent u er nog niet helemaal uit welke raamdecoratie het best in uw badkamer past? Voor inspiratie en advies bent u natuurlijk altijd welkom bij één van onze showrooms in Barendrecht, Naarden en Aartselaar!


VORIGE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Is alle raamdecoratie veilig voor kleine kinderen?