a house of happiness gordijnen inhuis plaza

A House of Happiness

Maatwerk is onze standaard

4.8/5 | 2.270 reviews

A House of Happiness

Gordijnen waar je blij van wordt. De gordijnen van A House of Happiness worden op maat gemaakt, zodat ze perfect zijn voor jouw raam.

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis
A House of Happiness gordijnen

A House of Happiness gordijnen

Gordijnen waar je blij van wordt. De gordijnen van A House of Happiness worden op maat gemaakt, zodat ze perfect zijn voor jouw raam. Met meer dan 2000 gordijnstoffen, waaronder verduisterende gordijnen, brandvertragende gordijnen en duurzame gordijnen, is er voor iedere kamer een passend gordijn. A House of Happiness is al meer dan 65 jaar een kleurrijk gordijnenmerk waar creativiteit, kwaliteit en passie voor textiel samenkomen. Alle gordijnen worden met de grootste zorg gemaakt in een eigen confectie-atelier in Nederland. Zo profiteer jij van mooie gordijnen van goede kwaliteit voor een zachte prijs.

Gordijnen voor iedere ruimte

In bijna iedere woning zijn tegenwoordig gordijnen te vinden. Dat is niet gek want deze raamdecoratie zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar is ook functioneel. De gordijnen van A House of Happiness zijn in verschillende varianten, stoffen en kleuren te krijgen. Hierdoor is er een gordijn voor in iedere ruimte in huis. Kies voor een vitrage, inbetween of vouwgordijn in de woonkamer om de akoestiek te verbeteren en de inkijk te beperken of ga voor verduisterende gordijnen in de slaapkamer of kinderkamer.

Duurzame gordijnen van A House of Happiness

Duurzaamheid speelt steeds meer een grotere rol. Als gordijnspecialist kun je daar niet mee achterblijven. Met de duurzame gordijnen van A House of Happiness draag je bij aan het milieu en een duurzame toekomst. Veel van de A House of Happiness gordijnen worden gemaakt van petflessen. Maar niet alleen de stoffen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, ook is A House of Happiness op andere manieren verantwoord bezig. Zo is ook het verpakkingsmateriaal van de gordijnen duurzaam en wordt de helft van het energieverbruik verkregen uit de zonnepanelen op het dak van de fabriek. Dat is nog eens een bewuste keuze.

A House of Happiness gordijnen vakkundig gemonteerd

Meer weten over A House of Happiness gordijnen, het opmeten of het monteren? Kom gerust langs in één van onze showrooms of maak een persoonlijke afspraak met een adviseur bij jou thuis. Bij inhuis plaza ontzorgen we graag. Wanneer je kiest voor onze montageservice worden jouw nieuwe A House of Happiness gordijnen vakkundig bij jou thuis gemonteerd. Zo ben je verzekerd van perfect op maat gemaakte gordijnen.

gordijnen monteren

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Hotel chique slaapkamer - inhuis plaza

Hotel chique slaapkamer: Tips en inspiratie

Een hotel chique slaapkamer in jouw eigen huis, hoe heerlijk klinkt dat? Van kleurenpaletten tot de meubels en decoratie, na het lezen van deze blog weet jij precies hoe je jouw slaapkamer kunt omtoveren tot een oase van rust en chique elegantie.

Lees meer
Geniet van het najaar met isolerende gordijnen

Geniet van het najaar met isolerende gordijnen

Hoe houden we ons huis behaaglijk en energiezuinig tijdens de koude maanden? Isolerende gordijnen zijn de oplossing. In deze blog vertellen we welke gordijnen isolerend werken én hoe je energie bespaart en toch je huis warm houdt.

Lees meer
INHUIS gordijnen in de woonkamer thumb

Wat voor gordijnen in de woonkamer?

Raamdecoratie is essentieel voor de woonkamerinrichting en met gordijnen kies je voor meer dan alleen privacy. Gordijnen voegen stijl, warmte en functionaliteit toe. In deze blog gaan we dieper in op de redenen waarom gordijnen een geweldige keuze zijn voor de woonkamer.

Lees meer
Raamdecoratie achterdeur

5x Raamdecoratie voor een achterdeur

Heb je raamdecoratie nodig voor je achterdeur? Dan zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Gelukkig helpen we je hierbij. In ons blog lees je welke raamdecoratie het meest geschikt is voor een achterdeur!

Lees meer
zwarte gordijnen

5x Zwarte raamdecoratie

Zwarte elementen in je interieur zijn al een lange tijd trendy. Zoek je een eyecatcher voor in huis maar vind je een zwarte muur of donkere meubels al snel gewaagd? Met deze vijf raamdecoratie trek je absoluut de aandacht in je interieur zonder overkill!

Lees meer
Scroll naar boven