Crazy Summerdeals: 20% korting!

Verandazonwering op maat

Met verandazonwering reguleer jij heel eenvoudig de tempratuur op jouw veranda. In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur behoorlijk oplopen, met onderdakzonwering regel je zelf de warmte en lichtinval in jouw tuinkamer. Ook de lichtinval bepaal je met verandazonwering, hierdoor heb je minder last van de felle zon.

De verandazonwering is leverbaar in veel verschillende doeken en systeemkleuren. Ben jij benieuwd naar al onze kleuren? Start dan de configurator!


Verandazonwering V610 Oslo | Verano
  • Breedte (in cm): 200-900
  • Uitval: 150-500
  • Levertijd: 15-20 werkdagen

1664,95

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Verandazonwering 100% op maat

De verandazonwering wordt precies op maat gemaakt. Bij het bestellen kun je zelf de maten van jouw raampartijen opmeten of de experts van INHUIS Plaza inschakelen. 

Binnen ons assortiment heb je geruime keuze uit veranda zonwering van Verano Oslo en Verano Malmö. Ook bepaal je zelf of je een doek wilt met of zonder patroon en is er keuze uit veel verschillende kleuren. De maximale breedte van de verandazonwering is 9 meter en de maximale uitval is 6 meter. Om de juiste verandazonwering online te bestellen via onze website, kun je heel eenvoudig de stappen volgen in de configurator. Wil je het product liever in het echt bekijken, dat kan ook! Kom langs in een van onze showrooms.

Bescherming en verkoeling op je veranda

Met het zonwerende doek kies je voor een optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen en warmte. Daarmee kies je ook voor een zonweringsdoek van hoge kwaliteit.