Crazy Summerdeals: 20% korting!

HOUTEN JALOEZIE 50MM | INHUIS SAMENSTELLEN

De moderne jaloezieën van INHUIS worden gemaakt van Basswood, dit wordt ook wel Lindehout genoemd. De Basswood jaloezieën van 50 mm worden gelakt met zijdeglans voor een strak en modern effect. Het Lindenhout is zeer geschikt voor jaloezieën vanwege de fijne nerf en gelij... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Houten jaloezie 50mm | INHUIS OP MAAT

De houten jaloezieën 50mm op maat worden volledig naar uw wensen op maat gemaakt in eigen fabriek. De houten jaloezie heeft een robuuste uitstraling vanwege de 50mm brede lamellen. Tegelijkertijd oogt de houten jaloezie 50mm rustig vanwege de lamelafstand, deze laat namelijk veel licht door. De houten jaloezieën zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De houten jaloezieën 50mm op maat kunt u naar wens samenstellen en zijn heel geschikt voor gemiddeld tot grote ramen en deuren.

U kiest met de houten jaloezieën 50mm op maat uit drie verschillende uitvoeringen, namelijk een traditional uitvoering, moderne uitvoering en exclusieve uitvoering. Er zijn een aantal verschillen in de uitvoeringen, onderstaand worden deze nader toegelicht.

Pluspunten en Minpunten

  • Keuze uit diverse bedieningssystemen
  • Decoratieve opties
  • Keuze uit een gladde lamel of nerfstructuur
  • Strakke of klassieke afwerking
  • In verschillende kleuren leverbaar
  • Niet volledig verduisterend

Houten jaloezie 50mm | INHUIS

De moderne jaloezieën van INHUIS worden gemaakt van Basswood, dit wordt ook wel Lindehout genoemd. De Basswood jaloezieën van 50 mm worden gelakt met zijdeglans voor een strak en modern effect. Het Lindenhout is zeer geschikt voor jaloezieën vanwege de fijne nerf en gelijkmatige opbouw. Vanwege de lichte en egale houtstructuur zijn de houten lamellen eenvoudig te onderhouden en kunnen deze strak geverfd worden. Onze moderne houten jaloezieën van 50 mm zijn enorm populair en worden op een speciale manier gezaagd, waardoor deze niet kromtrekken. De 50mm houten jaloezieën modern kunt u bestellen tot een maximale breedte van 260 cm bij een maximale hoogte van 400 cm.

Afwerkingsmogelijkheden moderne houten jaloezieën

De sierkoof en onderlijst van de Basswood houten jaloezieën worden standaard strak afgewerkt. U kunt kiezen voor een rechte sierkoof voor plaatsen in de dag, en een koof met zijden voor een plaatsing op de dag. U kunt zelf kiezen of u de modern jaloezieën wilt afwerken met een ladderband of ladderkoord. Wij kunnen deze modern jaloezieën in alle populaire kleurtinten van dit moment leveren. De Basswood oftewel Lindehout jaloezieën zijn verkrijgbaar in wit, crème, ivoor, taupe, lichtgrijs, donkergrijs, antraciet en zwart. U kunt deze modern houten jaloezieën afwerken met verschillende soorten koordgewichten; standaard, rechthoekig of rvs.

50mm traditional houten jaloezieën op maat

Heeft u een traditioneel of klassiek interieur? Dan passen de traditional houten jaloezieën 50mm op maat van INHUIS daar perfect bij. Deze zijn namelijk gemaakt van Abachi hout, een loofhoutsoort uit West-Afrika. Abachi komt uit tropisch West-Afrika en wordt ook wel Wawa of Samba genoemd. Het is een stabiele houtsoort. De maximale afmetingen waarin u de traditional houten jaloezieën 50mm op maat zijn maximaal 290 cm breed en 400 cm hoog met de minimale afmetingen van 45 cm breed bij 30 cm hoog.

Diverse mogelijkheden

Uw houten jaloezieën worden vanzelfsprekend geleverd tegen de scherpste prijs. U kunt deze jaloezieën bestellen in de maat die u wilt. Als u kiest voor deze traditional houten jaloezieën 50mm op maat heeft u keuze uit 16 verschillende kleuren en daarnaast nog keuze uit veel verschillende uitvoeringen van uw jaloezieën. Zo kunt u kiezen uit verschillende bedieningssystemen en opties zoals zijgeleiding. Zijgeleiding is ideaal voor draai- en kiepramen, omdat dit klapperen voorkomt.

Exclusieve houten jaloezieën 50mm op maat

50 mm exclusieve houten jaloezieën van INHUIS hebben een landelijke, maar stoere uitstraling. De exclusieve houten jaloezieën serie wordt net als de traditional houten jaloezie gemaakt van exclusief Abachi hout. De lamellen van de exclusieve houten jaloezieën van 50mm zijn eerst opgeschuurd, waardoor de nerf in het hout zichtbaar wordt. Vervolgens zijn deze mat gelakt, wat de exclusieve houten jaloezie een ruwe hout look geeft. Het verschil met andere jaloezieën is dat de houtnerf heel goed zichtbaar is. Dat maakt deze lamellen ook zo exclusief. De nerf is per lamel verschillend.

Afmetingen en afwerkingsmogelijkheden

De maximale afmetingen waarin u de exclusieve houten jaloezieën 50mm kunt bestellen zijn 290 cm breed en 400 cm hoog, met minimale afmetingen van 45 cm breed bij 30 cm hoog. De Abachi houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in houttinten zoals Pecan, Kersen, Rosehout, Mahonie, Kastanje, Walnoot, Wenge, Beuken, Jatoba en verschillende Eikentinten. Naast deze houttinten bieden wij ook nog wit, crème en olijf. De onderlijst van de Abachi houten jaloezieën zijn klassieker afgewerkt ten opzichte van de Basswood houten jaloezieën.

Gratis kleurstalen 50mm houten jaloezieën

Wilt u de kleuren van deze jaloezieën eerst in het echt zien en voelen? Vraag gratis kleurstalen aan bij onze klantenservice of kom langs in een van onze showrooms in Barendrecht of Naarden.

Wij nemen orders na ontvangst vrijwel direct in productie. Zo garanderen wij een korte levertermijn. Zolang er nog geen materiaal voor uw order is verwerkt, kan uw order gewijzigd of geannuleerd worden. Voor het doorgeven van een orderwijziging of een annulering kunt u het contactformulier gebruiken op onze website of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Vermeld uw factuurnummer, klantnummer en de gewenste aanpassing. Indien er nog geannuleerd kan worden, krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. Heeft u betaald met iDEAL of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

INHUIS Plaza en haar vervoerders gaan zorgvuldig om met uw producten. Indien er onverhoopt toch iets mis gaat bij ontvangst of na gebruik dan kunt u dit aan ons doorgeven. Indien uw klacht gegrond is, zorgen wij dat deze snel en adequaat wordt afgehandeld. Kijk hoe te handelen op onze klantenservice pagina.

De instellingen van uw computer kunnen de weergave van kleuren op uw scherm beïnvloeden. Daarnaast is het moeilijk een stof te beoordelen zonder deze in werkelijkheid te zien. Om die redenen adviseren wij u altijd stalen aan te vragen. Zo voorkomt u teleurstellingen over kleur of materiaalkeuze. Kleurstalen aanvragen is helemaal gratis! 

Ja! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u de stalen gratis aan. U bestelt de stalen eenvoudig bij elk product. Kies de kleur naar keuze en druk op het knopje ‘kleurstaal aanvragen’. 

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

INHUIS Plaza biedt u verschillende mogelijkheden voor afwijkende raamvormen. Denk bijvoorbeeld aan rond, trapezium, driehoek en ovaal. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. 

Het is mogelijk om de producten te zien voor u een bestelling plaatst bij INHUIS Plaza.

U bent van harte welkom in onze showroom in Barendrecht of Naarden. Ons adres is Londen 18, 2993 LA Barendrecht of Rubberstraat 12, 1411 AL Naarden. Tevens kunt u van vrijwel alle producten gratis kleurstalen bestellen zodat u thuis ook de kleur goed kunt bekijken voordat u een bestelling plaatst.

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

Alle producten die worden aangeboden via INHUIS Plaza zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd door gerenommeerde productiebedrijven. Wij voeren voornamelijk raamdecoratie onder een private label zodat wij niet gebonden zijn aan adviesprijzen en u dus de laagste prijs kunnen bieden. Alle INHUIS raamdecoratie producten worden geproduceerd in eigen fabriek.

De standaard levertijd is circa 10 tot 15 werkdagen voor alle producten, tenzij anders vermeld bij het plaatsen van uw order. Indien een levertijd afwijkt van de levertijd in de order ontvangt u binnen enkele werkdagen na order bericht. Bij een verwachte overschrijding van de levertijd welke niet meer redelijk kan worden geacht, heeft u altijd de mogelijkheid uw order kosteloos te annuleren.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Gezien het karakter van het maatproduct maken wij kosten zodra uw order in productie gaat. Wij werken om die reden met vooruitbetaling.

Daarnaast is het mogelijk om 30% aan te betalen en het restant te betalen bij afleveren (rembours). Hiervoor rekenen wij € 19,50 extra.

De collectie omvat een grote hoeveelheid kleuren en materialen, een beperkt deel tonen wij op de website. Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Op de meeste producten geldt uitsluitend de wettelijke garantie. U kunt de garantievoorwaarden vinden door hier te klikken. Het garantietermijn verschilt per product en is afhankelijk van het merk dat u kiest.

25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 19x27mm

 

 

onderlat hxd 15x25mm

50mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x57mm

 

 

onderlat hxd 15x50mm.

                              
Let op: de productdiepte wijkt af van bovenstaande waarden na montage. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. De beugel is zichtbaar aan de straatzijde. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels enkel voor plafondmontage beschikbaar.

Ja, de zijkanten van de houten lamellen worden in dezelfde kleur gekleurd als uw lamellen.

Pakkethoogte: de hoogte van een jaloezie als deze helemaal is opgetrokken.

Pakkethoogte houten jaloezie 25mm

Jaloezie hoogte

Pakkethoogte

50 cm

10,5cm

100 cm

17 cm

Pakkethoogte houten jaloezie 50mm

Jaloeziehoogte

Pakkethoogte

Met ladderband

50 cm

13,1 cm

13,6 cm

100 cm

17,2 cm

18,2 cm

150 cm

21,3 cm

22,8 cm

200 cm

25,4 cm

27,4 cm

250 cm

29,5 cm

32 cm

300 cm

33,6 cm

36,6 cm

350 cm

37,7 cm

41,2 cm

400 cm

41,8 cm

45,8 cm

Tot 85 cm 2 stuks
Tot 150 cm 3 stuks
Tot 210 cm 4 stuks
Tot 270 cm 5 stuks
Tot 290cm 6 stuks

Onze houten jaloezieën worden veelvuldig in badkamers gebruikt, maar zijn niet specifiek geschikt gemaakt voor gebruik in deze "vochtige" ruimten. Het vochtgehalte in badkamers kan erg verschillen; om deze reden wordt elke verantwoordelijkheid van INHUIS Plaza uitgesloten bij gebruik in deze ruimten.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

Abachihout is een Afrikaanse houtsoort welke lichter van gewicht is dan Basswood. Het abachihout is dikker in vergelijking dan Basswood en kan om deze reden breder geleverd worden. Het gebruik van Abachihout wordt met name geadviseerd voor ramen tussen 240 en 300 cm breed. 
Bij het Abachihout (Traditioneel en Exclusive) is een houtnerf zichtbaar. Bij Basswood (modern) is dit niet het geval, dit is een strakke lamel.

Het plaatsen van een houten jaloezie direct boven een warmtebron is niet aan te raden. Hoewel de gebruikte houtsoorten (Basswood of Abachihout) zeer stabiel kunnen worden genoemd, blijft hout een natuurproduct wat onder invloed van vocht en warmteverschillen kan krimpen of uitzetten.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze houten jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Uw houten jaloezie wordt standaard geleverd met een houten sierkoof in dezelfde kleur als uw lamellen. De sierkoof is uitgerust met hoeken als u op de dag besteld en zonder als u in de dag besteld. De houten sierkoof is eenvoudig te monteren en te verwijderen door speciale magneten.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Afmetingen
Maximale hoogte: 400 cm
Afmetingen bovenbak: 51 x 57 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 260 cm breed en 400 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 45 cm breed en 30 cm hoog
Afmetingen onderlat: 15 x 50 mm
Afwerking: Ladderband of ladderkoord
Sierkoof
A - Rechts tuimelen - links ophalen
C - Links tuimelen - links ophalen
FSC- gecertificeerd
Houtsoort: Modern, gladde structuur
Bediening: Het bedieningssysteem van de houten jaloezieën 50mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurd door middel van tuimelkoorden. Deze kunt u:
Kleuren: 31 verschillende kleuren
Opties: Zijgeleiding. Het voordeel van zijgeleiding is dat u, voor een aantrekkelijke prijs, een staaldraad aan de zijkant van uw jaloezie geplaatst krijgt. Dit staaldraad loopt van boven tot onder, met als doel het voorkomen van klapperen. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draaikiepramen.
B - Links tuimelen - rechts ophalen
D - Rechts tuimelen - rechts ophalen
Montage: In de dag of op de dag
Exclusive
Traditional
Uitvoering: Modern
De breedte van de lamel: 50 mm

Uitvoering:

Bij de aankoop van uw houten jaloezie, is het product automatisch uitgevoerd met een ladderkoord. Een ladderkoord is de standaard uitrusting van de jaloezieën. De ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als uw jaloezie kleur.

Bediening A:

A - Rechts tuimelen - links ophalen

Bediening B:

B - Links tuimelen - rechts ophalen

Bediening D:

D - Rechts tuimelen - rechts ophalen

Pakkethoogte en aantal ladderbanden

50mm houten jaloezie

Afwerking:

Sierkoof recht voor in de dag of een sierkoof met zijden voor op de dag

Bediening C:

C - Links tuimelen - links ophalen