Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 25MM | INHUIS SAMENSTELLEN

Als u op zoek bent naar een aluminium jaloezie waarbij de lamellen niet te smal en ook niet te breed zijn, raden wij de aluminium jaloezie 25 mm aan. U heeft hierbij een behoorlijke hoeveelheid lichtinval, maar uw lamellen zijn niet te grof. De aluminium jaloezieën zijn ver... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Aluminium jaloezie 25mm | INHUIS OP MAAT

De aluminium jaloezieën 25 mm van INHUIS zijn helemaal op maat voor u te maken. Als u op zoek bent naar een aluminium jaloezie waarbij de lamellen niet te smal en ook niet te breed zijn, raden wij de aluminium jaloezie 25 mm aan. Het INHUIS merk biedt een scherpe prijs, zo kunt u voor elk budget genieten van onze raamdecoratie.

Pluspunten en Minpunten

  • Optimale lichtinval
  • Volledig te personaliseren
  • Eenvoudig te reinigen
  • Eenvoudig te bedienen
  • In veel kleuren verkrijgbaar
  • 2 jaar garantie
  • Mooie tussenmaat jaloezie
  • Geperforeerde jaloezieën zijn vanwege de doorkijk niet geschikt voor in de badkamer of slaapkamer

Aluminium jaloezie 25mm | INHUIS

Als u op zoek bent naar een aluminium jaloezie waarbij de lamellen niet te smal en ook niet te breed zijn, raden wij de aluminium jaloezie 25 mm aan. U heeft hierbij een behoorlijke hoeveelheid lichtinval, maar uw lamellen zijn niet te grof. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele maten, met een maximale breedte van 240 cm en maximale hoogte van 240 cm.

25 mm aluminium jaloezieën op maat

De aluminium jaloezieën 25 mm van INHUIS zijn helemaal op maat voor u te maken. Zo is deze aluminium lamel leverbaar tot maar liefst 240 centimeter breed en 240 cenitimeter hoog. De 25 mm aluminium jaloezie met een lamelbreedte van 25 mm is erg populair en zowel in kleine als grote ramen te monteren. Bij INHUIS kunt u rekenen op snelle productie en gratis geleverd maatwerk.

Scherpe prijs 25 mm aluminium jaloezieën

INHUIS Plaza bestelt de producten van het eigen huismerk direct bij de fabriek en hierdoor kunt u profiteren van een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit. Wij leveren de 25 mm aluminium jaloezie op maat van ons eigen merk INHUIS, en van de merken Luxaflex® en Verano. Zoals al onze producten zijn ook onze aluminium jaloezieën van hoge kwaliteit en u bepaalt zelf de opties zoals bediening en in of op het kozijn plaatsing omdat wij alleen maatwerk leveren. Het INHUIS merk biedt een scherpe prijs, zo kunt u voor elk budget genieten van onze raamdecoratie. Wilt u het de 25 mm aluminium jaloezie eerst in het echt zien? Vraag dan bij onze vakkundige medewerkers een kleurstaal aan. De jaloezie van INHUIS is online te bestellen in maar liefst 31 verschillende kleuren. De bovenkast en onderlat worden uitgevoerd in de kleur van de lamel.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Montage: Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw jaloezie geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw jaloezie op het kozijn wordt geplaatst.
Opties: Een optie waar u ook voor kunt kiezen is de zijgeleiding. Het voordeel van zijgeleiding is dat u, voor een aantrekkelijke prijs, een staaldraad aan de zijkant van uw jaloezie geplaatst krijgt. Dit staaldraad loopt van boven tot onder, met als doel het voorkomen van klapperen. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draaikiepramen.
Bediening: Het bedieningssysteem van de aluminium jaloezieën 25mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een kunststof tuimelstang.U kunt kiezen uit de vier samenstellingen:
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed en 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed en 240 cm hoog
Afmetingen bovenbak: 25 x 25 mm
Afmetingen onderlat: 25 x 12 mm
De breedte van de lamel: 25mm
Maximale hoogte: 240 cm

A

Rechts tuimelen, links ophalen

B

Links tuimelen, rechts ophalen

C

Links tuimelen, links ophalen

D

Rechts tuimelen, rechts ophalen

E

Aantal ladderbanden & pakkethoogte 25mm aluminium jaloezie op maat