5x Raamdecoratie voor de woonkamer

5x Raamdecoratie voor de woonkamer

Raamdecoratie voor in de woonkamer is een zeer belangrijk onderdeel. Het heeft een grote invloed op de sfeer die de woonkamer bepaalt. Elke raamdecoratie heeft zo zijn eigen functie en kun je volledig aanpassen aan de stijl van jouw interieur door middel van de soort raamdecoratie en kleur die je kiest.

1. Gordijnen in de woonkamer​

Bij de inrichting van jouw woonkamer kan er sfeer toegevoegd worden door middel van gordijnen. Er zijn verschillende gordijnen, zoals verduisterende gordijnenvouwgordijnenvitrage en inbetween gordijnen en overgordijnen. Je kunt kiezen voor transparante, lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen in meer dan 250 verschillende stoffen. Gordijnen zorgen voor extra sfeer, warmte en privacy in de woonkamer.

5x Raamdecoratie voor de woonkamer

2. Jaloezieën in de woonkamer: kies je voor hout of aluminium?

Bij raamdecoratie voor de woonkamer horen ook jaloezieën. Houten of aluminium jaloezieën. Elk materiaal heeft zo zijn eigen effect. Houten jaloezieën zorgen voor een natuurlijke, maar tegelijkertijd ook een warme uitstraling van de woonkamer. Aluminium jaloezieën kunnen voor een strakke uitstraling zorgen. De lichtinval in de woonkamer kan worden bepaald door het kantelen van de lamellen.

5x Raamdecoratie voor de woonkamer

3. Shutters voor in de woonkamer

Hoeveel licht laat jij naar binnen vallen in de woonkamer? Je bepaalt het zelf met de lamellen van onze houten shutters.Shutters zijn erg effectief als raamdecoratie voor in de woonkamer, omdat het bij vrijwel elke interieurstijl past. Dit komt doordat shutters volledig samen te stellen zijn naar jouw wensen. Zo kies je zelf de lamelbreedte, de kleur en de tiltstok van de shutters. De shutters hebben verschillende rabat stijlen, voor moderne en klassieke interieurs. De shutters zijn ook met een schuifrailsysteem te bestellen, waardoor ze heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld een schuifpui. 

5x Raamdecoratie voor de woonkamer

4. Plissés voor in de woonkamer

Als raamdecoratie voor in de woonkamer zijn plissés erg geschikt. Het voegt een stijlvol effect aan de woonkamer toe en is geschikt voor iedere raamvorm. Doordat je kunt kiezen uit veel verschillende soorten types stoffen, kun je een geheel eigen stijl creëren die passend is bij de inrichting van jouw woonkamer. De plissés kunnen worden opgehangen op elke gewenste hoogte, waardoor je zelf de lichtinval kunt bepalen. Wil je graag privacy in de woonkamer maar toch voldoende lichtinval? Dan zijn de top down bottum up plissé gordijnen ideaal. 

5x Raamdecoratie voor de woonkamer

5. Rolgordijnen voor in de woonkamer

Bij rolgordijnen heb je de keuze uit transparante rolgordijnen, lichtdoorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en duo rolgordijnen. Rolgordijnen zijn de meest populaire type raamdecoratie in Nederland. Ze zorgen voor een gezellige sfeer die aan te passen is naar het interieur van de woonkamer. Kies jij voor rolgordijnen met een cassette of zonder cassette? Voor een elektrische of handmatige bediening? Voor een stoffen of houten onderlat?

Voordelen raamdecoratie woonkamer

De mogelijkheden voor raamdecoratie in de woonkamer zijn oneindig. Welke maat, welke kleur en welk type kun je volledig zelf bepalen. Elke type raamdecoratie wordt helemaal op maat gemaakt in onze eigen fabriek. De gemiddelde levertijd is tussen de 10 en 15 werkdagen. Je kunt raamdecoratie voor de woonkamer gemakkelijk online bestellen. Wil je de raamdecoratie liever in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.