Crazy Summerdeals: 20% korting!

SHUTTERS SPECIALE VORM | BLEND SAMENSTELLEN

De sfeervolle houten shutters zijn ook verkrijgbaar voor ronde ramen, of ramen in een punt. Blend Window Fashion shutters voor speciale vormen kunnen in iedere gewenste vorm voor u op maat worden gemaakt. Denk aan rond, vierkant, driehoek of een halve maan. De shutters zijn ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10 - 12 weken
Garantie: 3 jaar

Shutters speciale vorm | BLEND OP MAAT

Voor speciale vormen zoals een toog, trapezium, ronde ramen, driehoekige ramen, schuine ramen en andere soorten ramen zijn shutters van Blend Window Fashion de oplossing. De maten van de speciale vormen ramen worden hierbij door uzelf of door een van onze specialisten opgemeten. De shutters zijn verkrijgbaar in Basswood en Ashwood. Basswood wordt ook wel lindehout genoemd en heeft een egale structuur en is licht van gewicht. De bediening van de shutters speciale vormen verloopt handmatig, via een tiltstok of een verborgen bediening. De Blend Window Fashion shutters voor speciale vormen ramen worden aangeboden in drie verschillende lamelbreedtes, namelijk: 63mm, 89mm en 114mm. De maximale afmetingen bedragen 100 cm breed bij 300 cm hoog.

Pluspunten en Minpunten

  • 3 jaar garantie
  • Voor speciale raamvormen
  • Veel personalisatiesopties en mogelijkheden
  • FSC-gecertificeerd hout
  • Gratis kleurstalen
  • In Ashwood en Basswood leverbaar
  • Geen minpunten

Shutters speciale vorm | BLEND

De sfeervolle houten shutters zijn ook verkrijgbaar voor ronde ramen, of ramen in een punt. Blend Window Fashion shutters voor speciale vormen kunnen in iedere gewenste vorm voor u op maat worden gemaakt. Denk aan rond, vierkant, driehoek of een halve maan. De shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, houtsoorten en lamelbreedtes. Zo kunt u de shutters volledig aanpassen naar de vorm raam die u wenst. De maximale afmetingen voor de Blend shutters zijn 1000mm breed en 3000mm hoog.

Voordelen shutters voor special raamvormen van Blend Window Fashion

De shutters worden voor iedere niet-standaard of speciale vorm voor u op maat gemaakt. De houten shutters zijn altijd voorzien van geïntegreerde magneten, zodat de shutters altijd goed afsluiten. De diverse kleuren, lamelbreedtes en twee verschillende soorten hout zorgen ervoor dat u de shutters volledig op uw wensen kunt aanpassen. De Blend Window Fashion shutters bevatten een pengatverbinding. Deze verbinding is erg sterk en zorgt voor een betere verlijming. Hiermee garanderen wij een langere levensduur van de shutters. De houten shutters zijn vochtbestendig, isolerend én bieden de mogelijkheid om de shutters te laten financieren op uw hypotheek! Op de shutters voor speciale vormen heeft u een garantie van drie jaar. Wilt u meer weten over de houtsoorten en ze zien en voelen? Nu kunt u gratis stalen aanvragen! Ook bent u natuurlijk van harte welkom bij onze showroom in Barendrecht of Naarden voor inspiratie en advies over de shutters.

Shutters zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Het hout van de shutters is afgewerkt met een speciale lak, waardoor het tegen condens en een spatje water kan. Shutters die in direct contact met water komen te staan vallen buiten de garantie. Houdt u er rekening mee dat de ruimte goed geventileerd moet worden.

Vooral shutters zijn uitermate geschikt voor bijzondere vormen ramen. Denk hierbij aan rond, trapezium, driehoek en bijvoorbeeld ovaal. Neem voor advies op maat contact met ons op. 

Shutters zijn grotendeels verduisterend, maar aangezien een shutter bestaat uit houten lamellen kan er lichtinval door de kieren komen. Shutters hebben een hoge isolatiewaarde.

Ja, dat kunnen wij. Onze ervaren monteurs kunnen de shutters vakkundig voor u monteren, wanneer het u uitkomt. Onze montageservice bieden wij aan voor een scherp tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ja, shutters zijn ook te leveren voor dak- en draaikiepramen. Neemt u voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Algemene informatie

Breedte van de lamel: 63 mm, 89 mm of 114 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 100cm breed x 300cm hoog per paneel
Minimaal leverbare afmetingen: 152mm breed x 254mm hoog
Breedte van een enkel paneel: Minimaal 205mm tot maximaal 1000mm breed
Hoogte van een enkel paneel: Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Breedte twee panelen aan elkaa Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Hoogte twee panelen aan elkaar Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Houtsoorten: Baswood, oftewel Lindehout met een gladde lamel
Ashwood, met nerfstructuur
Uitvoeringen: Klassieke uitvoering, met kraal
Moderne uitvoering, zonder kraal)
Bedieningsmogelijkheden: Tilstok
Verborgen bediening
Scharnieren: Standaard met opdekscharnieren
Verborgen scharnieren optioneel
RVS scharnieren optioneel voor in vochtige ruimtes