Crazy Summerdeals: 20% korting!

DUO ROLGORDIJN MINI CASSETTE | INHUIS SAMENSTELLEN

Door te kiezen voor een duo rolgordijn met mini cassette kiest u voor een hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling. Een duo rolgordijn met mini cassette, ook wel een u-profielen genoemd, bestaat uit een fraaie cassette waar een rol stof in zit. Met een duo rolgordijn met m... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Duo rolgordijn mini cassette | INHUIS OP MAAT

Met een duo rolgordijn met mini cassette kiest u voor een hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling. Door de mini-cassette kunt u ook in ruimtes met draai kiepramen of schuine wanden of op een deur spelen met lichtinval. U kunt het duorolgordijn met mini cassette bestellen tot maximaal 150 cm breed en 230 cm hoog. Let op, vanaf 210 cm tot en met 230 cm hoog bieden wij dit product ook aan, hierbij is de cassette groter.

Pluspunten en Minpunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Eenvoudig te monteren
  • Zijgeleider en cassette kunnen geplakt worden
  • Met een verduisterende stof ideaal voor in de slaapkamer
  • Niet geschikt voor ramen breder dan 140cm

Duo rolgordijn mini cassette | INHUIS

Door te kiezen voor een duo rolgordijn met mini cassette kiest u voor een hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling. Een duo rolgordijn met mini cassette, ook wel een u-profielen genoemd, bestaat uit een fraaie cassette waar een rol stof in zit. Met een duo rolgordijn met mini-cassette kunt u ook in ruimtes met draai kiepramen, schuine wanden of op een deur spelen met lichtinval. Door de verschillende stroken stof bepaalt u eenvoudig de doorkijk en lichtinval. Het duo rolgordijn met mini cassette is leverbaar tot 150 cm breed. De duo stoffen worden ook wel multi-weave stoffen genoemd.

Kies voor een duo rolgordijn met mini-cassette voor een unieke afwerking

U krijgt keuze uit verschillende stoffen. Er zijn duo rolgordijnstoffen met een grove structuur maar ook stoffen met een fijne structuur. Niet alleen de kleur en stof kiest u volledig naar uw smaak, ook kunt u de bedieningszijde en een bedieningskoord kiezen. U kunt kiezen voor een standaard ketting of een luxe metalen ketting. Door het duo rolgordijn met mini cassette te bedienen bepaalt u hoeveel licht u doorlaat.

Duo rolgordijn met mini cassette monteren

Rolgordijnen met mini cassette zijn zeer makkelijk te monteren. U plaatst het duo rolgordijn met mini cassette van INHUIS Plaza zonder te boren eenvoudig in het kozijn. De bediening gebeurt door middel van een ketting, een op- en afrolsysteem waarmee u het duo rolgordijn omhoog en omlaag bedient. Dit systeem is van een hoogwaardige kwaliteit. De cassette en geleiders zijn bij INHUIS Plaza verkrijgbaar in diverse systeemkleuren; wit, antraciet of technisch zilver (meerprijs).

Duo rolgordijnen met mini cassette van INHUIS

Onze duo rolgordijnen op maat worden gemaakt van de beste materialen. We maken het u ook graag gemakkelijk met onze eenvoudige montage handleiding zodat u het duorolgordijn met mini cassette eenvoudig zelf kunt monteren. Bij INHUIS Plaza zorgen we altijd voor professioneel maatwerk, uiterste klanttevredenheid en een snelle levering.

Het materiaal van verschillende productiepartijen kunnen onderlinge kleurverschillen vertonen. Wij houden daar in de productie rekening mee door het materiaal uit een kleurbad te nemen. Voor herhaalde orders kunnen wij dit niet garanderen. Wij raden aan, indien mogelijk, altijd zoveel mogelijk orders voor dezelfde ruimte in een keer te bestellen.

Mini cassettes zijn uitermake geschikt voor montage op een kunststof of aluminium kozijn. Ook op houten kozijnen kunt u dit product gebruiken, hierbij kunt u de cassette extra verstevigen door schroefjes te gebruiken. Ook is de mini cassette ideaal voor op een draai kiepraam.

De cassette is 23mm breder dan de bestelbreedte bij een rolgordijn met mini-cassette.

Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor met name geschikt voor slaapkamers.Let op: een rolgordijn met een verduisterende stof, laat aan de zijkanten nog licht door. Een standaard stof/ lichtdoorlatende stof laat wel licht door maar zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt. Door een transparante stof kunt u wel heen kijken en deze laat ook erg veel licht door.

Onze rolgordijnen worden vaak gebruikt in badkamers, maar zijn niet specifiek geschikt voor gebruik is vochtige ruimten. Een goed geventileerde badkamer zal uw product niet zomaar beschadigen, echter geldt er een beperkte garantie op gebruik in vochtige ruimten. 

H 67 x D 40 mm (tot en met 220cm hoog)
H 79 x D 47 mm (tot en met 240cm hoog) 

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

Bij duo rolgordijnen is bolling van de zijden mogelijk, de zogenaamde cupvorming. Cupvorming is niet uit te sluiten, de maximale tolerantie hiervoor is 2,5% per strekkende meter.

Bij meerdere duo rolgordijnen naast elkaar, lopen de banen horizontaal enkel gelijk bij producten van gelijke hoogte (met een tolerantie van 0,5% i.v.m. rek op doek). De niet transparante banen overlappen elkaar volledig. Als gevolg van rek op de stof kan bij de stoffen die achter elkaar doorlopen een afwijking tot 8 mm in de hoogte tussen de banen onderling optreden.

Bij grote breedtes kan de bovenbuis licht gaan doorhangen, waardoor plooivorming in het doek ontstaat. Bovenstaande afwijkingen vallen niet onder de garantie maar zijn normale eigenschappen van het product.

Ja, de stofbreedte is altijd smaller dan de bestelbreedte (systeembreedte). Deze bedraagt 45 mm.

Ja, u kunt kiezen uit een duo rolgordijn met montageprofiel of een duo rolgordijn met cassette. Wij adviseren om te kiezen voor het duo rolgordijn met cassette omdat wij de cassette absolute meerwaarde vinden voor het product. 

De cassette oftewel bovenkap van het duorolgordijn is circa 7 cm hoog en 7.5 cm diep.

Wij voeren 4 kleuren cassettes: wit, crème, zwart en grijs.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Bestelbreedte: De breedte van buitenkant geleider tot en met buitenkant geleider
Systeembreedte: Let op: de cassette is 23mm breder dan de bestelbreedte
Bestelhoogte: De hoogte van het raam + minimaal 4cm
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 140 cm breed x 230 cm hoog
Stof samenstelling: 100% polyester
Bediening: Links of rechts met kunststof of metalen ketting
Kleur cassette: Leverbaar in 4 kleuren: wit, antraciet, bruin of technisch zilver (meerprijs)
Afmetingen cassette: H 67 x D 40 mm (tot en met 210cm hoog)
Afmetingen cassette: H 79 x D 47 mm (tot en met 230cm hoog)
Montage: De mini cassette rolgordijnen kunnen worden geplakt én geschroefd, ideaal dus voor kunststof kozijnen maar zeker ook voor houten kozijnen.

Op de dag met rechte glaslatten

1. Meet de breedte van het glas(A) op 2 plaatsen en tel hier minimaal 40 mm bij op, dit is de juiste maat. Meet de hoogte van het glas(A) op 2 plaatsen, en tel hier 40 mm bij op, dit is de juiste maat. Vul altijd de te maken maat in op het bestelformulier!

Op de dag met schuine glaslatten

1. Meet de breedte van het glas(B) op 2 plaatsen aan de voorzijde van het kozijn en tel hier minimaal 40 mm bij op, dit is de juiste maat. Meet aan de voorzijde van het kozijn, de hoogte van het glas op 2 plaatsen. Tel hier vervolgens 40mm bij op, dit is de juist maat. Vul altijd de te maken maat in op het bestelformulier!

Bestelmaten

De bestelbreedte is van geleider tot geleider. De bestelhoogte is van bovenkant cassette tot onderkant geleider. De bovenbak van de mini cassette is in totaal 23 mm breder dan de bestelmaat. Dit houdt in dat de cassette aan iedere zijde 1,15 cm overlapt. U hoeft dit niet bij de bestelmaat op te tellen, maar u dient wel rekening te houden met eventuele obstakels.