Crazy Summerdeals: 20% korting!

SHUTTERS VOUWRAIL | BLEND SAMENSTELLEN

Met de shutters met vouwrail systeem van Blend Window Fashion kunt u de shutters eenvoudig op de vouwrail naar de zijkanten verschuiven. Het vouwrailsysteem is geschikt voor grotere ramen en openslaande deuren. De shutters bieden eindeloze mogelijkheden met de lichtinval, u ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10 - 12 weken
Garantie: 3 jaar

Shutters vouwrail | BLEND OP MAAT

Blend Window Fashion shutters met vouwrail systeem kunt u eenvoudig bedienen op de rail. U kunt eenvoudig met de hand de houten lamellen naar de zijkanten verplaatsen. De houten lamellen draaien dan in een hoek van 90 graden. Deze verschuiving zorgt ervoor dat u zelf volledig de lichtinval kunt bepalen.

Uitvoering Blend Window Fashion shutters met vouwrail systeem

Shutters met vouwrail zijn leverbaar Basswood en Ashwood. Basswood is Lindehout en kenmerkt zich door het lage gewicht en de egale structuur. Het is een sterk en makkelijk te bewerken houtsoort met een nerf. De bediening van de shutters met vouwrail systeem gaat handmatig. U kunt kiezen uit een tiltstok of een verborgen bediening. De maximale afmetingen van de houten lamellen op een vouwrailsysteem zijn 760mm breed en 3000mm hoog.

Pluspunten en Minpunten

  • Verschuifbaar naar gewenste kant
  • 3 jaar garantie
  • In verschillende houtstoorten verkrijgbaar
  • Eenvoudig te bedienen
  • Vochtbestendig
  • Hoge isoltatiewaarde
  • Geschikt voor grotere ramen en openslaande deuren
  • Geen minpunten

Shutters vouwrail | BLEND

Met de shutters met vouwrail systeem van Blend Window Fashion kunt u de shutters eenvoudig op de vouwrail naar de zijkanten verschuiven. Het vouwrailsysteem is geschikt voor grotere ramen en openslaande deuren. De shutters bieden eindeloze mogelijkheden met de lichtinval, u kunt ze volledig zelf samenstellen. De shutters van Blend Window Fashion zijn van hoge kwaliteit en aan te schaffen tegen een betaalbare prijs. De shutters met vouwrail systeem worden voor u op maat gemaakt. Er is keuze uit drie lamelbreedtes: 63mm, 89mm of 114mm en ook verschillende houtsoorten in diverse kleuren. U kunt de lamellen volledig passend maken bij uw interieur. Voor ieder raam of openslaande deur is een passende lamelbreedte te vinden.

Voordelen Blend Window Fashion shutters met vouwrail systeem

De vouwrailshutters zijn met de hand te verschuiven naar de gewenste richting van de vouwrail. De vouwrail bestaat uit een enkele rail. U kunt ervoor kiezen om de shutters naar één kant te schuiven. Dit is de standaard oplossing. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het free-fold systeem waarmee u zelf kiest naar welke kant u de shutters schuift. De Blend Window Fashion vouwrail shutters zijn vochtbestendig, isolerend en kunt u mee financieren in uw hypotheek. Op de shutters met vouwrail heeft u een garantie van drie jaar.

Shutters zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Het hout van de shutters is afgewerkt met een speciale lak, waardoor het tegen condens en een spatje water kan. Shutters die in direct contact met water komen te staan vallen buiten de garantie. Houdt u er rekening mee dat de ruimte goed geventileerd moet worden.

Vooral shutters zijn uitermate geschikt voor bijzondere vormen ramen. Denk hierbij aan rond, trapezium, driehoek en bijvoorbeeld ovaal. Neem voor advies op maat contact met ons op. 

Shutters zijn grotendeels verduisterend, maar aangezien een shutter bestaat uit houten lamellen kan er lichtinval door de kieren komen. Shutters hebben een hoge isolatiewaarde.

Ja, dat kunnen wij. Onze ervaren monteurs kunnen de shutters vakkundig voor u monteren, wanneer het u uitkomt. Onze montageservice bieden wij aan voor een scherp tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ja, shutters zijn ook te leveren voor dak- en draaikiepramen. Neemt u voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Algemene informatie

Breedte van de lamel: 63 mm, 89 mm of 114 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 100cm breed x 300cm hoog per paneel
Minimaal leverbare afmetingen: 152mm breed x 254mm hoog
Breedte van een enkel paneel: Minimaal 205mm tot maximaal 760mm breed
Hoogte van een enkel paneel: Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Breedte twee panelen aan elkaa Minimaal 410mm tot maximaal 1520mm breed
Hoogte twee panelen aan elkaar Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Houtsoorten: Baswood, oftewel Lindehout met een gladde lamel
Ashwood, met nerfstructuur
Uitvoeringen: Klassieke uitvoering, met kraal
Moderne uitvoering, zonder kraal)
Bediening: Op vouwrail
Standaard naar één kant te bedienen
Optioneel is het free-fold systeem waarmee u zelf kiest naar welke kant u de shutters schuift op de vouwrail
Bedieningsmogelijkheden: Tilstok
Verborgen bediening
Scharnieren: Standaard met opdekscharnieren
Verborgen scharnieren optioneel
RVS scharnieren optioneel voor in vochtige ruimtes