Crazy Summerdeals: 20% korting!

HOUTEN JALOEZIE 25MM | INHUIS SAMENSTELLEN

De classic houten jaloezieën zijn gemaakt van abachi hout. Abachi is een lichte houtsoort met een houtstructuur die u terugziet in de houten lamel. De abachi houten jaloezieën 25 mm zijn verkrijgbaar in houttinten zoals Pecan, Kersen, Rosehout, Mahonie, Kastanje, Walnoot, ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Houten jaloezie 25mm | INHUIS OP MAAT

De collectie houten jaloezieën 25 mm van INHUIS worden volledig op maat gemaakt. De collectie is uitgebreid samengesteld door ons team stylisten en de fabriek waarmee wij samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat de houten jaloezieën met een hoge korting aan te bieden. Op deze manier profiteert u optimaal van een kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs. Omdat wij op het gehele productieproces toezien, zijn wij tevens in staat snelle levertijden te garanderen.

De houten jaloezieën 25 mm zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten; een klassieke houtsoort of bamboe. Natuurlijk zitten er wel degelijke verschillen tussen deze uitvoeringen. Onderstaand worden deze verschillen nader toegelicht.

Pluspunten en Minpunten

  • Duurzaam
  • Minimale lichtinval voor maximale privacy
  • Kwartiersgezaagde lamellen
  • Stijlvolle raamdecoratie
  • Geschikt voor kleine ramen en deuren
  • Uit eigen fabriek
  • Geen minpunten

Houten jaloezie 25mm | INHUIS

De classic houten jaloezieën zijn gemaakt van abachi hout. Abachi is een lichte houtsoort met een houtstructuur die u terugziet in de houten lamel. De abachi houten jaloezieën 25 mm zijn verkrijgbaar in houttinten zoals Pecan, Kersen, Rosehout, Mahonie, Kastanje, Walnoot, Wenge en Beuken. Naast deze houttinten bieden wij ook de kleuren wit en olijf aan. De onderlijst en de houten sierkoof van de classic houten jaloezie 25 mm worden klassiek afgewerkt.

De classic houten jaloezieën van 25 mm zijn heel geschikt voor kleine ramen en deuren vanwege de smalle lamel. De houten jaloezieën worden vanzelfsprekend geleverd tegen de scherpste prijs. U kunt de houten jaloezieën 25 mm bestellen in de maat die u wilt, met een maximale breedte van 240 cm bij 220 cm hoog en een minimum van 30 cm breed bij 40 cm hoog. Als u kiest voor de abachi houten jaloezieën heeft u vele mogelijkheden in kleur en uitvoering. Zo kunt u kiezen uit verschillende bedieningssystemen en opties zoals zijgeleiding. Zijgeleiding is ideaal voor draai en kiepramen omdat dit klapperen voorkomt.

Bamboe houten jaloezieën 25mm op maat

De bamboe houten jaloezieën onderscheiden zich door de houtsoort. De jaloezieën zijn gemaakt van bamboe, het meest duurzame houtsoort dat geleverd kan worden. Dit komt doordat bamboe sneller groeit dan andere bomen en dus in grote aantallen kan worden geproduceerd. De jaloezieën zijn heel licht van gewicht, maar heel sterk. Omdat de 25 mm bamboe jaloezie zo licht van gewicht is, is deze houten jaloezie eenvoudig te bedienen.

De 25mm bamboe jaloezieën kunt u geheel naar wens samenstellen. De 25mm bamboe jaloezieën zijn uitermate geschikt om te monteren op kleine ramen en deuren. U kunt deze jaloezieën bestellen tot maximaal 160 cm breed bij 200 cm hoog en minimaal 40 cm breed bij 40 cm hoog. Kies bijvoorbeeld voor zijgeleiding als u deze bamboe jaloezieën wilt monteren op een draai- of kiepraam, zo voorkomt u het klapperen van de jaloezie. De jaloezieën worden standaard geleverd met een passende sierkoof in de kleur van de jaloezie.

Wij nemen orders na ontvangst vrijwel direct in productie. Zo garanderen wij een korte levertermijn. Zolang er nog geen materiaal voor uw order is verwerkt, kan uw order gewijzigd of geannuleerd worden. Voor het doorgeven van een orderwijziging of een annulering kunt u het contactformulier gebruiken op onze website of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Vermeld uw factuurnummer, klantnummer en de gewenste aanpassing. Indien er nog geannuleerd kan worden, krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. Heeft u betaald met iDEAL of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

INHUIS Plaza en haar vervoerders gaan zorgvuldig om met uw producten. Indien er onverhoopt toch iets mis gaat bij ontvangst of na gebruik dan kunt u dit aan ons doorgeven. Indien uw klacht gegrond is, zorgen wij dat deze snel en adequaat wordt afgehandeld. Kijk hoe te handelen op onze klantenservice pagina.

De instellingen van uw computer kunnen de weergave van kleuren op uw scherm beïnvloeden. Daarnaast is het moeilijk een stof te beoordelen zonder deze in werkelijkheid te zien. Om die redenen adviseren wij u altijd stalen aan te vragen. Zo voorkomt u teleurstellingen over kleur of materiaalkeuze. Kleurstalen aanvragen is helemaal gratis! 

Ja! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u de stalen gratis aan. U bestelt de stalen eenvoudig bij elk product. Kies de kleur naar keuze en druk op het knopje ‘kleurstaal aanvragen’. 

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

INHUIS Plaza biedt u verschillende mogelijkheden voor afwijkende raamvormen. Denk bijvoorbeeld aan rond, trapezium, driehoek en ovaal. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. 

Het is mogelijk om de producten te zien voor u een bestelling plaatst bij INHUIS Plaza.

U bent van harte welkom in onze showroom in Barendrecht of Naarden. Ons adres is Londen 18, 2993 LA Barendrecht of Rubberstraat 12, 1411 AL Naarden. Tevens kunt u van vrijwel alle producten gratis kleurstalen bestellen zodat u thuis ook de kleur goed kunt bekijken voordat u een bestelling plaatst.

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

Alle producten die worden aangeboden via INHUIS Plaza zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd door gerenommeerde productiebedrijven. Wij voeren voornamelijk raamdecoratie onder een private label zodat wij niet gebonden zijn aan adviesprijzen en u dus de laagste prijs kunnen bieden. Alle INHUIS raamdecoratie producten worden geproduceerd in eigen fabriek.

De standaard levertijd is circa 10 tot 15 werkdagen voor alle producten, tenzij anders vermeld bij het plaatsen van uw order. Indien een levertijd afwijkt van de levertijd in de order ontvangt u binnen enkele werkdagen na order bericht. Bij een verwachte overschrijding van de levertijd welke niet meer redelijk kan worden geacht, heeft u altijd de mogelijkheid uw order kosteloos te annuleren.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Gezien het karakter van het maatproduct maken wij kosten zodra uw order in productie gaat. Wij werken om die reden met vooruitbetaling.

Daarnaast is het mogelijk om 30% aan te betalen en het restant te betalen bij afleveren (rembours). Hiervoor rekenen wij € 19,50 extra.

De collectie omvat een grote hoeveelheid kleuren en materialen, een beperkt deel tonen wij op de website. Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Op de meeste producten geldt uitsluitend de wettelijke garantie. U kunt de garantievoorwaarden vinden door hier te klikken. Het garantietermijn verschilt per product en is afhankelijk van het merk dat u kiest.

25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 19x27mm

 

 

onderlat hxd 15x25mm

50mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x57mm

 

 

onderlat hxd 15x50mm.

                              
Let op: de productdiepte wijkt af van bovenstaande waarden na montage. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. De beugel is zichtbaar aan de straatzijde. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels enkel voor plafondmontage beschikbaar.

Ja, de zijkanten van de houten lamellen worden in dezelfde kleur gekleurd als uw lamellen.

Pakkethoogte: de hoogte van een jaloezie als deze helemaal is opgetrokken.

Pakkethoogte houten jaloezie 25mm

Jaloezie hoogte

Pakkethoogte

50 cm

10,5cm

100 cm

17 cm

Pakkethoogte houten jaloezie 50mm

Jaloeziehoogte

Pakkethoogte

Met ladderband

50 cm

13,1 cm

13,6 cm

100 cm

17,2 cm

18,2 cm

150 cm

21,3 cm

22,8 cm

200 cm

25,4 cm

27,4 cm

250 cm

29,5 cm

32 cm

300 cm

33,6 cm

36,6 cm

350 cm

37,7 cm

41,2 cm

400 cm

41,8 cm

45,8 cm

Tot 85 cm 2 stuks
Tot 150 cm 3 stuks
Tot 210 cm 4 stuks
Tot 270 cm 5 stuks
Tot 290cm 6 stuks

Onze houten jaloezieën worden veelvuldig in badkamers gebruikt, maar zijn niet specifiek geschikt gemaakt voor gebruik in deze "vochtige" ruimten. Het vochtgehalte in badkamers kan erg verschillen; om deze reden wordt elke verantwoordelijkheid van INHUIS Plaza uitgesloten bij gebruik in deze ruimten.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

Abachihout is een Afrikaanse houtsoort welke lichter van gewicht is dan Basswood. Het abachihout is dikker in vergelijking dan Basswood en kan om deze reden breder geleverd worden. Het gebruik van Abachihout wordt met name geadviseerd voor ramen tussen 240 en 300 cm breed. 
Bij het Abachihout (Traditioneel en Exclusive) is een houtnerf zichtbaar. Bij Basswood (modern) is dit niet het geval, dit is een strakke lamel.

Het plaatsen van een houten jaloezie direct boven een warmtebron is niet aan te raden. Hoewel de gebruikte houtsoorten (Basswood of Abachihout) zeer stabiel kunnen worden genoemd, blijft hout een natuurproduct wat onder invloed van vocht en warmteverschillen kan krimpen of uitzetten.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze houten jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Uw houten jaloezie wordt standaard geleverd met een houten sierkoof in dezelfde kleur als uw lamellen. De sierkoof is uitgerust met hoeken als u op de dag besteld en zonder als u in de dag besteld. De houten sierkoof is eenvoudig te monteren en te verwijderen door speciale magneten.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Kleur: De classic houten jaloezie is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren
Zijgeleiding: Bij zijgeleiding krijgt u een staaldraad aan de zijkant van uw jaloezie geplaatst. Dit staaldraad loopt van boven tot onder, met als doel het voorkomen van klapperen. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draaikiepramen.
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed en 260 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed en 40 cm hoog
Afmetingen bovenbak: 25 x 27 mm
Afmetingen onderlat: 15 x 25 mm
Maximale hoogte: 260 cm
De breedte van de lamel: 25mm

Bediening D:

D - Rechts tuimelen - rechts ophalen

Pakkethoogte + ladderkoord

25mm houten jaloezie