Crazy Summerdeals: 20% korting!

DUO ROLGORDIJN | INHUIS SAMENSTELLEN

De duo rolgordijnen van INHUIS of multi-weave rolgordijnen zijn ontzettend populair en gewild in elk interieur. Door ondoorzichtige stof te combineren met een transparante stof, kunt u spelen met de lichtinval en zo de sfeer in huis bepalen. Het duo rolgordijn heeft een g... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Duo rolgordijn | INHUIS OP MAAT

Kies voor uw interieur een duo rolgordijn, oftewel zebra rolgordijn of multi weave rolgordijn naar keuze . Door ondoorzichtige stof te combineren met transparant textiel kunt u spelen met de lichtinval en de sfeer in huis bepalen. Aan de hand van uw wensen wat betreft kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires maken wij het duo rolgordijn naar uw wens. Onze collectie duo rolgordijnen is leverbaar tot 270 cm breed.

Pluspunten en Minpunten

  • Bepaal zelf de lichtinval
  • Creëer privacy
  • 2 jaar garantie
  • Mooi vormgegeven raamdecoratie
  • Bepaal zelf de doorkijk
  • Duo rolgordijn sluit niet volledig af, u behoudt kieren

Duo rolgordijn | INHUIS

De duo rolgordijnen van INHUIS of multi-weave rolgordijnen zijn ontzettend populair en gewild in elk interieur. Door ondoorzichtige stof te combineren met een transparante stof, kunt u spelen met de lichtinval en zo de sfeer in huis bepalen. Het duo rolgordijn heeft een geheel eigen uitstraling bestaande uit wisselende open en gesloten banen. Aan de hand van uw wensen wat betreft kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires, maken wij uw duo rolgordijn zoals u wenst. Het duo rolgordijn is te leveren met montageprofiel of cassette.

Stel uw duo rolgordijn met cassette samen

Door te kiezen voor een duo rolgordijn met cassette kiest u voor een hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling. Bij een duo rolgordijn met cassette, verdwijnt de stof in de cassette. Afhankelijk van de stand van de stof bepaalt u zelf of u wel of geen doorzicht heeft. Het duo rolgordijn met cassette is leverbaar tot 270 cm breed. De duo stoffen worden ook wel multi weave stoffen genoemd.

Kies met een duo rolgordijn met cassette voor unieke afwerking

U krijgt de keuze uit verschillende stoffen. Er zijn duo rolgordijnstoffen met een grove structuur maar ook stoffen met een fijne structuur. Niet alleen de kleur en stof kiest u volledig naar uw smaak, ook kunt u de bedieningszijde en een bedieningskoord kiezen. U kunt kiezen voor een standaard ketting of een luxe metalen ketting. Door het duo rolgordijn te bedienen, bepaalt u hoeveel licht u doorlaat.

Bepaal zelf de lichtinval met uw duo rolgordijn

Met een duo rolgordijn kunt u eindeloos spelen met lichtinval. Het duo rolgordijn standaard van INHUIS is het meest verkochte product en is leverbaar tot 270 cm breed, waardoor u het duo rolgordijn in vrijwel iedere kamer kunt toepassen.

Kies een uitvoering voor uw maatwerk duo rolgordijn

De duo rolgordijnen zijn beschikbaar in twee modellen. Met cassette in de kleuren wit, crème, grijs of zwart of met een montageprofiel. De duo rolgordijnen zijn uitgerust met een elegante ketting die zich zeer soepel laat bedienen. Met dit slimme bedieningssysteem bepaalt u zelf hoeveel licht u wilt doorlaten.

Duo rolgordijnen van de beste kwaliteit

Het standaard duo rolgordijn van INHUIS wordt gemaakt van de beste materialen. We maken het u ook graag makkelijk met onze eenvoudige montage handleiding zodat u zelf gemakkelijk uw duo rolgordijn kunt monteren. Het standaard duo rolgordijn van INHUIS wordt volledig naar uw wensen samengesteld en tevens gratis en snel bij u thuis afgeleverd.

Bij duo rolgordijnen is bolling van de zijden mogelijk, de zogenaamde cupvorming. Cupvorming is niet uit te sluiten, de maximale tolerantie hiervoor is 2,5% per strekkende meter.

Bij meerdere duo rolgordijnen naast elkaar, lopen de banen horizontaal enkel gelijk bij producten van gelijke hoogte (met een tolerantie van 0,5% i.v.m. rek op doek). De niet transparante banen overlappen elkaar volledig. Als gevolg van rek op de stof kan bij de stoffen die achter elkaar doorlopen een afwijking tot 8 mm in de hoogte tussen de banen onderling optreden.

Bij grote breedtes kan de bovenbuis licht gaan doorhangen, waardoor plooivorming in het doek ontstaat. Bovenstaande afwijkingen vallen niet onder de garantie maar zijn normale eigenschappen van het product.

Ja, de stofbreedte is altijd smaller dan de bestelbreedte (systeembreedte). Deze bedraagt 45 mm.

Ja, u kunt kiezen uit een duo rolgordijn met montageprofiel of een duo rolgordijn met cassette. Wij adviseren om te kiezen voor het duo rolgordijn met cassette omdat wij de cassette absolute meerwaarde vinden voor het product. 

De cassette oftewel bovenkap van het duorolgordijn is circa 7 cm hoog en 7.5 cm diep.

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

Wij voeren 4 kleuren cassettes: wit, crème, zwart en grijs.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Bestel/ systeembreedte: Totale breedte van de cassette/ het montageprofiel
Stofbreedte: De stofbreedte is 45mm smaller dan de bestelbreedte
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen 270 cm breed x 250 cm hoog
Bediening: Links of rechts met kunststof ketting, metalen ketting optioneel
Opties: Met cassette of montageprofiel
Kleur van de cassette: Leverbaar in 4 kleuren: wit, crème, grijs en zwart

Afmetingen cassette

Als u kiest voor een cassette aan de bovenkant van uw duo rolgordijn, is het voor u belangrijk om te weten welke afmetingen deze cassette heeft. Op die manier kunt u zelf kijken of dit voor u een mogelijkheid is. Onderstaande afbeelding laat de verschillende afmetingen van de cassette zien.