Jaloezieën op maat

Maatwerk is onze standaard

/ 5 | reviews

Alle soorten jaloezieën op een rij

Op zoek naar mooie jaloezieën voor jouw huis? Bekijk hier de verschillende soorten jaloezieën.

Liever een jaloezieën specialist die thuis langskomt?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetafspraak inplannen

Onze merken jaloezieën

De mooiste merken voor de beste kwaliteit.

Jaloezieën van INHUIS

  • Altijd 2 jaar garantie op al onze jaloezieën
  • Vijf échte showrooms in België en Nederland
  • Eigen meet- en montage specialisten

Jaloezieën van INHUIS

  • Altijd 2 jaar garantie op al onze jaloezieën
  • Vijf échte showrooms in België en Nederland
  • Eigen meet- en montage specialisten

https://images.inhuisplaza.nl/2019/12/aluminium-jaloezieen-raamdecoratie-inhuis-plaza.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-3.3.0&s=0f83a9623511cc31ff53652596e5b356&w=450

Jaloezieën op maat in Nederland

Al onze INHUIS jaloezieën worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Ze sluiten dan ook perfect aan op jouw ramen en interieur. Stel jouw jaloezie volledig naar wens samen en kies uit tal van productopties, zoals het materiaal van de jaloezie, ladderband of ladderkoord, bedieningszijde en de type koordgewicht.
 
Jaloezieën zijn tijdloos en passen in ieder interieur. Of je nu een industrieel, landelijk of bohemian interieur hebt. Doordat je de lamellen kunt kantelen, bepaal je zelf hoeveel licht er de kamer binnen schijnt en van hoeveel privacy je geniet. Afhankelijk van de ruimte en gewenste sfeer kies je voor houten of aluminium lamellen.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/06/houten-jaloezie-badkamer-luxaflex.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-3.3.0&s=486912fb691e0a6550ac8af83d09f6ba&w=450

Houten jaloezieën op maat

In ons assortiment vind je houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Onze houten jaloezieën zijn in drie soorten hout samen te stellen: abachi, bamboe en basswood. Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling. Basswoord is een lichte houtsoort zonder nerfstructuur. Abachi heeft een fijne houtnerf en bamboe heeft een duidelijk zichtbare houtnerf.

Je stelt de houten jaloezieen samen in een lamelbreedte van 25 mm, 50 mm of 70 mm. Voor kleine ramen is een smalle lamel passend. Bij grotere ramen komt een bredere lamel beter tot zijn recht. Let erop dat een bredere lamel zorgt voor een betere doorkijk.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/09/kleur-jaloezieen.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-3.3.0&s=d06904b9414b719375d93f52937308b1&w=450

In of op de dag monteren

Afhankelijk van de situatie monteer je de jaloezieën in de dag of op de dag. In de dag betekent dat je de jaloezie in het kozijn of tussen twee muren hangt. Op de dag betekent dat je de jaloezie op het kozijn of op de muur monteert. Daarnaast kun je de jaloezieën door middel van klemsteunen ook op een draaikiepraam plaatsen. De stappen voor het monteren van je jaloezieën worden eenvoudig uitgelegd in onze handige montagevideo’s.

Wil je het monteren liever overlaten aan een specialist? Dat kan! INHUIS Plaza heeft haar eigen meet- en montageteam die jouw jaloezieen vakkundig en snel monteert. In de winkelwagen kies je voor ‘laten meten en monteren’. Je wordt na je bestelling zo snel mogelijk gebeld om een afspraak in te plannen.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/10/Eethoek-jaloezieen.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-3.3.0&s=20d8b5b22d2552de917b30c8be66e92f&w=450

Aluminium jaloezieën onderhouden

Het is belangrijk om je jaloezieën geregeld te onderhouden, zodat je extra lang van jouw jaloezieën kunt genieten. Is er stof of vuil aanwezig op de lamellen? Verwijder dit dan eenvoudig met een swiffer, plumeau of jaloezie lamelreiniger. Is dit niet voldoende? Reinig de jaloezieën dan met een lichtvochtige doek. Gebruik geen agressief schoonmaakmiddel, dat kan de laklaag van de lamellen aantasten. Let erop dat je voorzichtig bent met de ladderkoorden en ladderbanden, deze zijn erg kwetsbaar.