Design wonen: inspiratie & raamdecoratie

Strakke lijnen, organische vormgeving en veel wit en licht kenmerken de stijl design wonen. In een modern huis staan natuurlijke kleuren en luxe materialen met een perfecte afwerking centraal en daar hoort passende raamdecoratie bij. INHUIS Plaza biedt verschillende soorten raamdecoratie die erg goed passen binnen de woonstijl design wonen.

Snel naar: Rolgordijnen – Shutters – Aluminium jaloezieën

5x Design wonen raamdecoratie

1. Rolgordijn

Rolgordijnen passen goed in een design interieur. Het is een mooie strakke raamdecoratie die rust en licht brengt in een ruimte. Geef je rolgordijnen een exclusieve uitstraling met persoonlijke details, zoals een strakke aluminium of RVS onderlat. Op die manier benadruk je de design stijl extra. 

2. Duo rolgordijn

Wil je graag rolgordijnen, maar ook voldoende lichtinval? Kies dan voor duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die langs elkaar heen bewegen. Zo kies je zelf het moment uit voor verduistering of juist veel licht. Het is een unieke en stijlvolle raamdecoratie die door de strakke en brede banen goed past bij de stijl design wonen.

3. Shutters

In een design interieur zijn shutters een passende raamdecoratie. Shutters hebben een strakke en moderne afwerking, wat zorgt voor een zeer luxe en natuurlijke uitstraling. De houten binnenluiken met verstalbare lamellen veranderen iedere ruimte in huis tot een aangename plek. Houd de shutters zo strak mogelijk en kies voor een verborgen bediening. Kortom, shutters zijn een aanwinst voor je design woning.

4. Horizontale jaloezie

Helemaal passend binnen de woonstijl design wonen zijn horizontale jaloezieën met aluminium of kunststof lamellen. Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. De jaloezieën van INHUIS zijn er in meer dan 75 verschillende kleuren en maar liefst 4 verschillende lamelbreedtes. Hierdoor personaliseer je jouw eigen aluminium jaloezieën gemakkelijk voor jouw design interieur. Wil je nog wat extra design toevoegen aan jouw jaloezieën? Ga voor een design uitvoering, de jaloezie wordt dan voorzien van een design boven- en onderlat.

5. Plissé gordijn

Laat de strakke lijnen van design wonen terugkomen in je raamdecoratie en kies voor een dubbele plissé. Met een dubbel plissé gordijn zijn de koorden in het gordijn onzichtbaar waardoor het strak en modern oogt. Door de top down bottom up optie kun je de plissé zo hangen dat de lijnen passen binnen de rest van je design interieur.

Design wonen raamdecoratie bij INHUIS Plaza

INHUIS Plaza biedt verschillende raamdecoratie aan die passend is voor vrijwel ieder interieur. Kies bij de woonstijl design wonen uit diverse raamdecoratie die zorgen voor een moderne en strakke uitstraling van je woning. Maak je design inrichting compleet met bijvoorbeeld: rolgordijnen, shutters, aluminium jaloezieën of plissé gordijnen. Doordat je de raamdecoratie zelf samenstelt, krijg je een product wat perfect bij je interieur en wensen past.

Wil je meer advies over raamdecoratie voor een design interieur? Start de chat of kom langs in één van onze showrooms. Onze product specialisten kijken graag met je mee en geven advies over design wonen raamdecoratie.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews