Luxaflex® Duette Shades

Veelzijdig, energiebesparend en mooi. De Luxaflex® Duette Shades zorgen voor een perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door. De bijzondere celstructuur filtert het daglicht subtiel, dempt het omgevingsgeluid en verlaagd het energieverbruik. Voor ieder raam is er een speciale oplossing. Stel jouw Luxaflex® Duette Shades samen in een persoonlijke stijl.

Duette® Shades | Luxaflex® Duette® Shades | Luxaflex®

Duette® Shades | Luxaflex®

(9)

vanaf

€ 243,-

Duette® Shades | Luxaflex®

(9)
Max. breedte: 360cm
Max. hoogte: 300cm
  • Keuze in plooibreedte (25, 32, 64mm)
  • Grote stofcollectie met diverse dessins
  • Verschillende montagemogelijkheden
  • Diverse bedieningsmogelijkheden
  • Montageservice vanaf: + €37,50
  • 6-8 weken levertijd

vanaf

€ 243,-

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis
inhuis plaza - Luxaflex Duette Shades kopen

Luxaflex® Duette Shades kopen

Wil je weten of Luxaflex® Duette Shades ook in jouw interieur passen? Onze adviseurs adviseren je graag over de mogelijkheden van Duette Shades in jouw interieur. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of start online de chat. Benieuwd naar de Luxaflex Duette Shades prijzen? Vraag een offerte op of stel je Duette Shades online samen en bereken direct jouw prijs.
 
Door de veelzijdigheid zijn Duette Shades de perfecte raamdecoratie voor ronde, schuine, grote of ovale ramen. Heb je een draai-kiepraam of wil je liever niet boren? Met het TruFit systeem kleef je de profielen van de Duette Shades gewoon op het venster.

Advies over Luxaflex® Duette Shades

De houten jaloezieën Luxaflex® zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven. De Luxaflex® supreme wood jaloezieën worden gemaakt van hardhout en zijn een toonbeeld van vakmanschap en hoge kwaliteit. De karakteristieke nerven, tekening en warme natuurlijke kleurvariaties van echt hout geven elke jaloezie de bijbehorende authentieke warme uitstraling. De collectie jaloezieën van imitatiehout (Wood elements) zijn de perfecte keuze voor badkamers, keukens of andere vochtige ruimtes. Het speciale design is stijlvol en bestand tegen vocht. 

Wil je persoonlijk advies voor jouw Luxaflex® houten jaloezieën? Onze verkoopadviseurs adviseren je graag over de mogelijkheden.

duette shades

Luxaflex® Duette Shades op maat gemaakt

De Duette Shades van Luxaflex® hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze duurzaam, zacht en energiebesparend zijn. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende plooibreedtes en geschikt voor ramen in diverse vormen. Doordat de Duette Shades volledig op maat worden gemaakt, stel jij het product compleet naar eigen wens samen. 

Kies een stof in een transparantie die past bij de gewenste ambiance en lichtinval. De Luxaflex® Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Zo kun je elk raam een eigen stijl geven, passend bij de look van je interieur.

Duurzame Luxaflex® Duette Shades

De meeste warmte in huis gaat verloren via de ramen. De stilstaande luchtlaag in de cel van de Duette Shades werkt als een isolatiedeken, waardoor de Luxaflex® Duette Shades isolerend en energiebesparend zijn. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek van een ruimte aanzienlijk. De Architelle stoffen bestaan uit drie stilstaande luchtlagen wat leidt tot een nóg hogere isolatiewaarde. Kortom, met de Luxaflex® Duette stoffen kun je jouw woning duurzamer maken. Goed voor jou en de planeet.

Luxaflex® raamdecoratie vakkundig gemonteerd

Kies bij de aanschaf van jouw nieuwe Duette Shades voor onze professionele montageservice. Zo weet je zeker dat jouw Luxaflex® Duette Shades straks perfect hangen. Benieuwd naar de mogelijkheden en de montagekosten? Bekijk hier meer informatie over onze montageservice of plan een gratis meetafspraak.

Luxaflex Duette shades slaapkamer

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Plisse shades Luxaflex

Zonwering voor een lichtkoepel

Een lichtkoepel zorgt voor veel lichtinval in huis maar tegelijkertijd ook voor opwarming van je woning tijdens de warmste dagen van het jaar. Zoek je de ideale raamdecoratie of zonwering voor je lichtkoepel of lichtstraat? In ons blog lees je de mogelijkheden van plisségordijnen en screens!

Lees meer
Thumbnail Je woonkamer inrichten doe je zo

Je woonkamer inrichten: zo doe je dat!

De woonkamer; dé plek waar je na werk ontspant met het gezin. Het is dus belangrijk om deze ruimte de aandacht en liefde te geven die het verdient. Laat je inspireren door onze tips voor een inrichting in een stijl die bij jou past!

Lees meer
Scroll naar boven