Luxaflex® zonneschermen

De zonneschermen van Luxaflex® beschermen je tegen warmte en licht, zowel op je terras als in je woning. Zo geniet je op je terras van een fijne plek in de schaduw en in je woning van een aangename temperatuur. Kies jouw Luxaflex® zonnescherm op maat.

Luxaflex

Maximale breedte: 12 meter

Maximale uitval: 3,5 meter

  • Volledig gesloten cassette
  • 32 cassette kleuren
  • Zeer fraaie en smalle cassette
  • Elektrisch met Somfy I.O. motor

Vanaf:

€ 2455,00

Maximale breedte: 450 cm meter

Maximale uitval: 300 cm

  • Geen bevestigingsgaten zichtbaar
  • Voor kleine ramen, terrassen en balkons
  • Bescherming van doek door kunststof inlage
  • Sterke en duurzame Dyneema® knikarmen
Gratis kleurstalen 
aanvragen
Gratis meetverzekering 
past altijd!
Trustpilot score: 4.8 / 5 uit 1.500 reviews
Vakkundige meet-
en montageservice
https://images.inhuisplaza.nl/2021/06/Luxaflex-zonwering-kopen.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=4d38cef1f85f588018b52a8eaa22d774&w=450

Luxaflex® zonnescherm kopen

Op zoek naar een Luxaflex® zonnescherm? Wij helpen je graag met het vinden van nieuwe terraszonwering. Kom voor persoonlijk advies langs in één van onze showrooms. Onze zonweringadviseurs bekijken graag jouw situatie. Ben je benieuwd naar de Luxaflex® zonnescherm prijzen? Online kun je eenvoudig jouw zonnescherm samenstellen en direct de prijs berekenen.

Ga voor extra comfort met de comfortabele extra’s die koppelbaar zijn aan de Luxaflex® terraszonwering. Met de Powerrailverlichting en heater geniet je extra lang van je terras, ook wanneer het frisser wordt.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/08/EGP_045-Huis-4.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=4a31079a5be9c8322cf850090e90a4e2&w=450

Advies over Luxaflex® zonneschermen

Luxaflex® zonneschermen zijn uitstekend geschikt voor zowel brede als smalle gevels en maakt doorloop onder de zonwering mogelijk. Met de collectie Luxaflex® terraszonwering heb je een uitgebreide keuze aan modellen, mogelijkheden en uitvoering. 

Ga voor optimaal zoncomfort met Luxaflex® zonnescherm Fiora Grande. Het scherm kan gekoppeld tot maar liefst 12 meter breed, waardoor het zeer geschikt is voor grote ramen. Kies je voor het Luxaflex® zonnescherm Spectra Nova, dan kies je voor een topklasse scherm met een zeer hoge afwerkingsgraad.

Liever een specialist die thuis langskomt?

Vertel je woonwensen aan onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten. Wil je de producten zelf eerst ervaren? Maak dan een afspraak in één van onze winkels.

Op zoek naar meer zonwering inspiratie

Lees onze blogs voor de laatste zonweringtrends of bekijk projecten die wij reeds hebben gerealiseerd.

blog-17666
Hoe verduisterend zijn screendoeken?
Screens zijn verduisterend en met het juiste screendoek zit je heerlijk beschut. Hoe verduisterend is een screendoek en welke type zijn er allemaal?
Lees verder
blog-2248
Wat kost zonwering?
Zonwering is fantastisch in de zomer. Het zorgt er tijdens warme zomerdagen voor dat je woning en terras heerlijk koel blijft. Als je overweegt om
Lees verder
blog-5841
INHUIS bij onze klanten: Familie Van de Kamp
In een fijne nieuwbouwwijk in Rhoon woont de familie van de Kamp sinds 1,5 jaar. Als zonwering hebben zij gekozen voor screens en een zonnescherm aan
Lees verder
https://images.inhuisplaza.nl/2021/06/Zonnescherm-inhuis-plaza-5.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=d1937ddf1f9fae55155cb9fe76233980&w=450

Luxaflex® zonnescherm op maat gemaakt

Alle Luxaflex® zonneschermen worden volledig op maat gemaakt en zijn elektrisch uitgevoerd voor optimaal bedieningsgemak. Stel je Luxaflex® knikarm zonnescherm zelf samen en maak deze persoonlijk door de ruime hoeveelheid aan mogelijkheden voor een personal touch.
 
In de Luxaflex® collectie vind je trendy en exclusieve doeken in diverse kleuren. Deze kun je afwerken met bijpassende kleurprofielen, waarbij je de keuze hebt uit 32 prachtige matte en structuurlakken. Kies voor een Luxaflex® zonnescherm doek en profielkleur dat het beste past bij zowel je interieur als exterieur.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/06/luxaflex-fiora-grande-zonnescherm.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=ab632be2c1e2bd9851debed9291849f8&w=450

Luxaflex® terraszonwering vakkundig gemonteerd

Kies je voor onze meet- en montageservice. Dan zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe Luxaflex® zonnescherm perfect hangt. Onze monteurs monteren het scherm vakkundig en kunnen jouw luxaflex zonnescherm afstellen, zoals jij het wilt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de montagekosten voor zonneschermen.