Crazy Summerdeals: 20% korting!

BEAUFORT SCREEN | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

De Luxaflex® Beaufort is het ideale scherm tegen extreme weersomstandigheden. Door de ritssluitingen aan beide zijkanten blijft de screen strak en stevig hangen. Hierdoor hebben wind, regen en storm geen kans.
Ook zal u geen last meer hebben van kleine kiertjes l... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Beaufort Screen | Luxaflex® OP MAAT

Pluspunten en Minpunten

  • Rechte of afgeschuinde cassette (kap 125 alleen recht)
  • Uw huis blijft in de zomer koel
  • Op maat gemaakt
  • Strak en naadloos design door o.a. profielverbindingen die boven op de kast zitten
  • Extra stevig en windvast
  • Extra stevig en door ritssluiting
  • Grote kleurencollectie
  • Geen bevestigingsgaten en schroeven zichtbaar
  • Geen minpunten

Beaufort Screen | Luxaflex®

De Luxaflex® Beaufort is het ideale scherm tegen extreme weersomstandigheden. Door de ritssluitingen aan beide zijkanten blijft de screen strak en stevig hangen. Hierdoor hebben wind, regen en storm geen kans.
Ook zal u geen last meer hebben van kleine kiertjes lichtinval aan de zijkanten. Door de ritssluiting aan de zijkanten van het raam zit de screen strak en stevig. Uw huis blijft dus heerlijk koel. De Luxaflex® Beaufort screen is de ideale accessoire voor uw huis. Door keuze te maken uit verschillende kleuren en designs kunt u de buitenkant van uw huis volledig naar eigen smaak inrichten.
Van buitenaf kan niet meer in uw huis gekeken worden, maar u kunt nog wel heerlijk naar buiten kijken. Dit Luxaflex® screen biedt u dus privacy en gemak. De screen is te bestellen tot 4,1 meter breed. Ideaal voor het brede raam!

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ze zijn vooral geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze kunnen overdag tevens worden gebruikt als inkijkwering. Deze windvaste zonwering wordt veel door architecten toegepast op grotere gebouwen.

Ja, screens geven u veel privacy. Als u het screen volledig laat zakken kan u nog wel goed naar buiten kijken, terwijl mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. 

Ritzscreens hebben een rits in de rail (aan de zijkant) waardoor deze windvast is en geen licht aan de zijkant doorlaat. Een gewone screen heeft geen rits maar een naad tussen de zijrail en het doek. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Beaufort® Screen 100: -
Maximale breedte: 410cm met 1 doek
Maximale hoogte: 350cm
Lasnaad: Bij screens breder en hoger dan 250 cm komt er een horizontale lasnaad in het doek
Keuze uit de Luxaflex® Outdoor Collection Screens.
Keuze uit rechte of afgeschuinde voorkap
Standaard uitgevoerd met motor voor extra bedieningsgemak
Koppelbaar tot maximale breedte 700 cm met 2 doeken
Beaufort® Screen 125: -
Maximale breedte: 430cm met 1 doek
Maximale hoogte: 500cm
Maximale oppervlakte: 15m2
Bij screens breder en hoger dan 250 cm komt er een horizontale lasnaad in het doek
Breedte > 300cm Wordt geleverd met RVS tussensteun t.b.v. de achterkap.
Keuze uit de Luxaflex® Outdoor Collection Screens.
Uitgevoerd met rechte voorkap
Standaard uitgevoerd met motor voor extra bedieningsgemak

Beaufort 100 recht

Beaufort 100 recht

Beaufort 125 recht

Beaufort 125 recht