Luxaflex® horren

Met de Luxaflex® horren geniet je ongestoord van frisse lucht. Ze bieden je volop mogelijkheden om je huis optimaal te ventileren en worden op maat gemaakt van alleen de beste materialen en gaas. Hierdoor ben jij verzekerd van jarenlange bescherming tegen insecten. Last van hooikoorts? Kies voor het pollenwerend Poll-tex® gaas.

Inzethor flex | Luxaflex®

Inzethor flex | Luxaflex®

(2)

vanaf

€ 142,-

Inzethor flex | Luxaflex®

(2)
Max. breedte: 250cm
Max. hoogte: 250cm
 • Geschikt voor draai-/kiepramen
 • Te monteren zonder te boren (inzet systeem)
 • Poll-tex® gaas optioneel
 • Montageservice vanaf: + €37,50
 • 10-15 werkdagen levertijd

vanaf

€ 142,-

Rolhor Super Nova | Luxaflex®

Rolhor Super Nova | Luxaflex®

vanaf

€ 340,-

Rolhor Super Nova | Luxaflex®

Max. breedte: 170cm
Max. hoogte: 220cm
 • RVS gaasopsluitingssysteem
 • Standaard met softraise systeem
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Kleine cassette van 50mm
 • Montageservice vanaf: + €37,50
 • 10-20 werkdagen levertijd

vanaf

€ 340,-

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis

Luxaflex® horren kopen

Wil je weten of Luxaflex® Plissé Shades ook in jouw interieur passen? In onze showrooms adviseren we je graag over de mogelijkheden van Plissé Shades in jouw interieur en laten je de keuze in varianten, kleuren en bedieningsvormen zien. Zo kun je de Luxaflex® Plissé Shades zelf ervaren. Bestel jouw Plissé Shades eenvoudig online of in de showroom.
 
Geen ruimte in huis is hetzelfde. Zo is er voor iedere raam en stijl de juiste look met de Luxaflex® Plissé shades. Naast de keuze in kleur en stof kun je kiezen voor verschillende plooibreedtes: plissé 20mm en plissé 32mm. De 20mm plooibreedte is ideaal voor kleine en middelgrote ramen, zoals draai-kiepramen en dakramen. De 32mm plooibreedte geeft middelgrote tot grote ramen een verfijnde look. Benieuwd naar de Luxaflex® Plissé Shades prijzen? Stel je Plissé Shades online samen en bereken direct jouw prijs.

Advies over Luxaflex® horren

De Plissé Shades van Luxaflex® sluiten aan bij de eisen die aan een moderne woning en inrichting worden gesteld. De Plisse Shades collectie biedt talloze schitterende stoffen, rijke texturen en kleuren die perfect bij jouw interieur passen. Kies de lichtregeling en de mate van privacy met een stof die bij jouw woonbehoeften aansluit: van lichtdoorlatende stoffen voor in de woonkamer tot verduisterende stoffen in de slaapkamer. 

Wil je graag Luxaflex® Plissé Shades voor de badkamer of keuken? De vochtbestendige stoffen met Dustblock afwerking maken je nieuwe Plissé Shades vocht- en stofwerend. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor jouw huis.

Luxaflex® horren op maat gemaakt

Plissé Shades zijn decoratief voor elke raamvorm. De Plissé Shades van Luxaflex® worden op maat gemaakt, op basis van jouw persoonlijke wensen en stijl. Zo zijn Plissé Shades de perfecte raambekleding voor ronde, schuine of ovale ramen. Heb je een draai-kiepraam of wil je liever niet boren? Met de TruFit plaats je de Plissé Shades rechtstreeks op het glas zonder dat je hoeft te boren.
 
De Luxaflex® Plissé Shades zijn eenvoudig te bedienen. Met de flexibele Top Down / Bottom Up bediening heb je de perfect controle over licht en privacy. Voor meer comfort kun je kiezen voor gemotoriseerde bediening. Hiermee bedien je jouw Luxaflex® Plissé Shades met één druk op de knop of zelfs spraak gestuurd.

Luxaflex® horren vakkundig gemonteerd

Heb je een keuze gemaakt en wil je dat jouw Luxaflex® Plissé Shades straks perfect hangen? Met onze meet- en montageservice komen wij de juiste maten opmeten en hangen de ervaren monteurs de Plissé Shades vakkundig voor je op. Bekijk hier de mogelijkheden en maak een gratis meetafspraak.  

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Thumbnail hor voor schuifpui

Hor voor je schuifpui: welk type kies jij?

Tijdens zonnige lente- en zomerdagen wil je lekker de schuifpui openzetten voor frisse lucht. Alleen krijg je dan weer vliegjes en muggen in huis. Hoog tijd voor een hor! Wij vertellen je welke geschikt zijn en waar moet je op letten.

Lees meer
Scroll naar boven