Crazy Summerdeals: 20% korting!

PLISSÉ SHADES | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

De Luxaflex® plissé shades bieden wij aan in verschillende materialen, kleuren en stijlen en zijn geschikt voor diverse afmetingen en vormen. De plissé shades van Luxaflex® zijn leverbaar in zes verschillende kleuren, waaronder de basiskleuren zwart, wit en lichtgrijs. U... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Plissé shades | Luxaflex® OP MAAT

De Luxaflex® Plissé shades zijn te bedienen via een handgreep, trekkoord, slingerstang, vrij-hangend, elektrische en nog veel meer opties. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De bediening van uw plissé shades

Luxaflex® biedt verschillende soorten koorden aan zoals een koord met koordrembediening, een eindeloos koord of een SmartCord®. Een SmartCord® is een intrekbaar koord met een constante lengte. Daarnaast heeft u keuze uit een handgreep, slingerstang of LiteRise® bediening. De LiteRise® bediening is kettingloos. Beweeg de onderlat omhoog of omlaag en uw shades stoppen exact waar u wilt. De LiteRise® bediening is standaard leverbaar in de kleuren wit of grijs is. Optioneel kunt u ook kiezen voor een transparante handgreep.

Voordelen Luxaflex® Plissé shades

De plissé shades van Luxaflex® kunt u samenstellen met verschillende warmte reflecterende onderdelen, of stofwerende opties. U kunt de stof ook laten voorzien van een Topar® Plus coating. Dit is een coating die warmte en zonlicht reguleert, maar geen effect heeft op de kleur van uw Plissé Shades. Dit maakt Topar® Plus bij uitstek geschikt voor alle kamers met grote glaspartijen. Uiteraard worden de Luxaflex® Plissé shades speciaal voor u op maat gemaakt. Bovendien heeft u vijf jaar lang garantie op de Luxaflex® plissé shades.

Pluspunten en Minpunten

  • Geschikt voor verschillende raamsoorten en raamvormen
  • Vijf jaar garantie
  • Topar® coatings verkrijgbaar
  • Optie voor vochtafstotende en vuilwerende laag
  • Keuze uit zes verschillende kleuren, waaronder wit, lichtgrijs en zwart
  • Bij een plooibreedte van 20 mm kan het eindeloos koord niet geleverd worden bij een top down / bottom up systeem

Plissé shades | Luxaflex®

De Luxaflex® plissé shades bieden wij aan in verschillende materialen, kleuren en stijlen en zijn geschikt voor diverse afmetingen en vormen. De plissé shades van Luxaflex® zijn leverbaar in zes verschillende kleuren, waaronder de basiskleuren zwart, wit en lichtgrijs. U kunt deze zelf volledig personaliseren. De maximale afmetingen van de plissé shades zijn 295 cm breed en 260 cm hoog, afhankelijk van het type raam.

Uitvoering Luxaflex® plissé shades

De Luxaflex® plissé shades zijn leverbaar in twee plooibreedtes: 20mm en 32mm. De 20 mm plissé shades zijn vanwege de smalle plooi uitermate geschikt voor kleine ramen. De plissé shades met een plooibreedte van 32 mm zijn juist geschikt voor middelgrote en grote ramen. De Luxaflex® plissé shades kunt u naar wens samenstellen in een standaard uitvoering, top down / bottom up uitvoering of dag en nacht uitvoering.

Plissé shades voor in de badkamer of keuken

De Luxaflex® plissé shades kunt u daarnaast worden voorzien van Dustblock®. Stoffen die behandeld zijn met Dustblock® zijn antistatisch, weren effectief vocht en vuil, en zijn eenvoudig te reinigen. Dit maakt de plissé shades geschikt voor gebruik in de keuken en badkamer. U kunt uw plisse shades voorzien van zijgeleiding wat ze geschikt maakt voor draai- en kiepramen of openslaande deuren.

De afmetingen van het systeem zijn 20 mm breed x 13 mm hoog. Let op: plisséstof is 20 mm breed en de duettestof 25 mm.

Bij plissé is de stofbreedte 20 mm en bij dupli's 25mm.

De bediening van plissés en dupli's gaat middels een trekkoord met koordrem of middels een handgreep.

Ja, dit is mogelijk voor zowel de plisségordijnen als de dupli's. Er zal wel altijd licht aan de zijden zichtbaar blijven. Bij de plisségordijnen blijven daarnaast koordgaatjes zichtbaar. Bij dupli's vallen de koorden tussen de stoflagen en heeft u geen koordgaatjes. De dupli's zijn daarmee geschikter indien u zoveel mogelijk verduistering zoekt.

Vrijhangend of "top bottom-bediening" betekent dat het plisségordijn ook van boven neergelaten kan worden. Hierdoor ontstaat boven, en naar wens ook onder, veel lichtinval terwijl de plissé ongewenste inkijk voorkomt. De bediening voor het onderdeel en het bovendeel moeten verplicht worden verdeeld over beide zijden.

Dit systeem wordt in wit, crème, metaalgrijs, bronsbruin, licht grijs en zwart geleverd

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Type stof: Plissé shade
Stofbreedte: 20 mm, 32 mm
Uitvoering: Standaard, Top-down of Day & Night
Maximaal leverbare afmetingen: 295 cm breed en 260 cm hoog afhankelijk van de bediening en m2
Minimaal leverbare afmetingen: 15 cm breed en 10 cm hoog afhankelijk van de bediening
Kleur systeem: Wit, lichtgrijs, zwart, magnolia/ creme, bronsbruin of metaalgrijs
Bediening: Koordrem bediening
Handgreep bediening
Elektrische bediening
Slingerstang/Elektrische slingerstang bediening
Ketting bediening
PowerView®bediening
LiteRise® bediening
SmartCord®bediening
Uitvoering: Er is een standaard uitvoering, waarbij de plissé van boven naar onder open gaat. Daarnaast is er ook een top-down uitvoering, hierbij gaat de plissé van boven naar onder open. Ten derde is er ook de day&night uitvoering, waarbij de plissé uit twee delen bestaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een transparante stof beneden en een verduisterende stof boven.
Ook geschikt voor dakramen en serres
Opties: Zijgeleiding
In de dag of op de dag
Optie voor dakramen en serres
Spankoord
Koordspanrail