Luxaflex® uitvalschermen

Met de uitvalschermen van Luxaflex® bescherm je jouw interieur tegen zonnestraling en blijft de temperatuur in huis aangenaam. Het Luxaflex® uitvalscherm is dé oplossing voor hoger gelegen ramen, balkons of voortuinen. Stel jouw Luxaflex® uitvalscherm op maat samen.

Clip venster | Luxaflex® Clip venster | Luxaflex®

Clip venster | Luxaflex®

(2)

vanaf

€ 1458,-

Clip venster | Luxaflex®

(2)
Max. breedte: 700cm
Max. uitval: 135cm
 • Semi-cassette uitvalscherm
 • Tot 700cm uit één stuk geleverd
 • 32+ standaard systeemkleuren
 • Standaard met Somfy IO motor
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd

vanaf

€ 1458,-

Carré 95 | Luxaflex®

Carré 95 | Luxaflex®

(1)

vanaf

€ 1431,-

Carré 95 | Luxaflex®

(1)
Max. breedte: 800cm
Max. uitval: 135cm
 • Semi-cassette uitvalscherm
 • Tot 450cm uit één stuk geleverd
 • 32+ standaard systeemkleuren
 • Standaard met Somfy IO motor
 • Montageservice vanaf: + €219,00
 • 4-6 weken levertijd

vanaf

€ 1431,-

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis
inhuis plaza - Luxaflex uitvalschermen

Luxaflex® uitvalscherm kopen

Ben je op zoek naar een Luxaflex® uitvalscherm? Samen met onze adviseurs in de showroom kun je inspiratie op doen en bekijken welk uitvalscherm geschikt is voor jouw situatie. De adviseurs geven je graag persoonlijk advies, zodat jij zeker weet dat je het juiste uitvalscherm aanschaft. We nemen de maten op en zorgen ervoor dat alles perfect op maat wordt ontworpen naar jouw wensen en situatie.

Ben je benieuwd naar de prijzen van Luxaflex® uitvalschermen? Vraag een offerte op of bereken eenvoudig je prijs online. Stel jouw uitvalscherm online samen met de gewenste opties en maten en je weet direct jouw prijs.

Advies over Luxaflex® uitvalschermen

Luxaflex® uitvalschermen zijn uitstekend geschikt voor ramen aan de straatzijde, balkons, voortuinen of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is. Het zorgt voor schaduw, maar belemmert niet het zicht naar buiten. Met de Luxaflex collectie vensterzonwering heb je een uitgebreide keuze aan modellen, mogelijkheden en uitvoering.

De Luxaflex® uitvalschermen Carré 95 en Clip Venster zijn door de verschillende armsystemen geschikt voor iedere woonsituatie tot wel 7 meter breed zonder doekspleet of tot 8 meter breed met 2 doeken. Ga voor ongekende kwaliteit en een zeer exclusieve vormgeving met de Luxaflex® Clip Venster.

Luxaflex® uitvalscherm op maat gemaakt

De vensterzonwering van Luxaflex® wordt volledig op maat gemaakt en is elektrisch uitgevoerd. Dit zorgt voor optimaal bedieningsgemak. Stel je Luxaflex® uitvalscherm zelf samen met de ruime hoeveelheid aan mogelijkheden voor een persoonlijke touch. 

Kies uit trendy en exclusieve doeken in diverse kleuren en dessins met bijpassende profielen. Met een keuze uit 32 prachtige matte en structuurlakken voor de profielen en een uitgebreide collectie aan doekkleuren past jouw Luxaflex® uitvalscherm perfect bij zowel je interieur als exterieur. Én geef je jouw huis een verrassende en eigentijdse uitstraling.

Luxaflex® vensterzonwering vakkundig gemonteerd

Met onze top meet- en montageservice wordt jouw nieuwe Luxaflex® uitvalscherm vakkundig gemonteerd door onze monteurs. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw uitvalscherm perfect komt te hangen! Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Bekijk hier de montagekosten voor uitvalschermen en plan direct jouw meetafspraak.

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Zonnescherm, markiezen en screens op maat

Energie besparen met de juiste zonwering

Wist je dat de juiste zonwering ook energie bespaart? 21 maart markeert niet alleen het begin van de lente, maar het is dit jaar ook de datum van de allereerste Global Shading Day. In dit blog lees je meer over deze speciale dag en vertellen we je met welke zonwering je energie kunt besparen.

Lees meer
Zonwering voor je balkon

Zonwering voor je balkon

Op zonnige dagen is het heerlijk om op je balkon van het weer te genieten. Verkoeling of schaduw op je balkon is tijdens de warmste dagen van het jaar toch ook erg aangenaam. Met de juiste zonwering creëer je schaduw op je balkon én in huis. Benieuwd welke zonwering geschikt is?

Lees meer
Zonwering op maat inhuis plaza

Wat kost zonwering?

Zonwering is fantastisch in de zomer. Het zorgt er tijdens warme zomerdagen voor dat je woning en terras heerlijk koel blijft. Als je overweegt om zonwering aan te schaffen is het goed om de kosten vooraf te inventariseren voor zonwering. Ben je benieuwd naar de prijzen van zonwering?

Lees meer
Zonnescherm Weinor

Soorten zonwering voor buiten: waar kies jij voor?

Warme zomerse dagen zijn heerlijk, maar kunnen er ook voor zorgen dat het in huis minder fijn vertoeven is. Zonwering biedt dan de oplossing! Voorkom opwarming van je woning of creëer een fijne schaduwplek op je terras met de juiste zonwering. Welke soorten zonwering zijn er? En wat zijn de verschillen? We zetten het voor je op een rijtje in dit blog!

Lees meer
Scroll naar boven