Luxaflex® screens

Met Luxaflex® screens bescherm je jouw interieur tegen de zon en warmte en voorkom je hinderlijke schitteringen. Overdag kun je goed naar buiten kijken en geniet je van optimale privacy zonder inkijk van buitenaf. Stel jouw Luxaflex® screen samen en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment decoratieve stoffen.

Beaufort Screen | Luxaflex® Beaufort Screen | Luxaflex®

Beaufort Screen | Luxaflex®

(2)

vanaf

€ 894,-

Beaufort Screen | Luxaflex®

(2)
Max. breedte: 500cm
Max. hoogte: 500cm
  • Windvast
  • 32 standaard systeemkleuren
  • Zowel in- als op de dag montage
  • Standaard met Somfy IO motor
  • Montageservice vanaf: + €219,00
  • 4-6 weken levertijd

vanaf

€ 894,-

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis
Inhuis plaza - Luxaflex screens kopen

Luxaflex® screens kopen

Ben jij op zoek naar Luxaflex® screens voor je woning of bedrijfspand? Vraag onze specialisten om persoonlijk advies. Wij kijken graag mee met jouw situatie en geven je advies op maat. Kom langs in één van onze showrooms of bekijk de Luxaflex® screens online. 

Benieuwd naar de Luxaflex® screens prijzen? Stel jouw screen online samen en bereken direct je prijs of laat een offerte opmaken door onze verkoopadviseurs. Op basis van jouw globale maten, situatie en wensen maken wij een passende offerte voor jouw Luxaflex® screens.

 

Advies over Luxaflex® screens

Luxaflex® uitvalschermen zijn uitstekend geschikt voor ramen aan de straatzijde, balkons, voortuinen of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is. Het zorgt voor schaduw, maar belemmert niet het zicht naar buiten. Met de Luxaflex collectie vensterzonwering heb je een uitgebreide keuze aan modellen, mogelijkheden en uitvoering.

De Luxaflex® uitvalschermen Carré 95 en Clip Venster zijn door de verschillende armsystemen geschikt voor iedere woonsituatie tot wel 7 meter breed zonder doekspleet of tot 8 meter breed met 2 doeken. Ga voor ongekende kwaliteit en een zeer exclusieve vormgeving met de Luxaflex® Clip Venster.

Inhuis plaza - Advies over Luxaflex screens

Luxaflex® screens op maat gemaakt

De screen collectie van Luxaflex® biedt een uitgebreide keuze aan zowel mogelijkheden en modellen als de uitvoering en montage. De Luxaflex® screens worden op maat gemaakt, zijn breed toepasbaar en ook nog eens trendy met de ruime keuze aan doeken. 

Binnen de collectie Luxaflex® screens vind je boordevol decoratieve doeken in verschillende transparanties. Zo is er voor elke situatie een geschikt doek met de gewenste hoeveelheid privacy en zicht naar buiten. De warmte wordt geweerd, waardoor de temperatuur in huis aangenaam blijft.

Inhuis plaza - Luxaflex screens vakkundig gemonteerd

Luxaflex® screens vakkundig gemonteerd

Met onze vakkundige meet- en montageservice zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe Luxaflex® screens perfect komen te hangen. Zo meten wij van te voren de definitieve maten in en bekijken wij de situatie waar de screen komt te hangen. Wanneer jouw Luxaflex® screen binnen is, komen onze monteurs bij je langs om deze te monteren. Bekijk hier de mogelijkheden en kosten voor het laten monteren van jouw screens.

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Zakelijk project Masterwatt - inhuis plaza

inhuis bij onze zakelijke klanten: Masterwatt

Masterwatt in Ridderkerk is specialist in elektrisch verwarmen. Het nieuwe bedrijfspand beschikt over grote raampartijen, wat op zonnige dagen voor een warm kantoor zorgt. Screens zijn in dit soort situaties de perfecte oplossing om de warmte en felle zon buiten te houden.

Lees meer
Kies voor gemak met automatische zonwering

Kies voor gemak met automatische zonwering

Met de afwisselende seizoenen is het essentieel om het klimaat in huis comfortabel te houden. Investeer in automatische zonwering en speel gemakkelijk in op de weersomstandigheden. In deze blog gaan we dieper in op de werking, voordelen én mogelijke opties.

Lees meer
Zonnescherm, markiezen en screens op maat

Energie besparen met de juiste zonwering

Wist je dat de juiste zonwering ook energie bespaart? 21 maart markeert niet alleen het begin van de lente, maar het is dit jaar ook de datum van de allereerste Global Shading Day. In dit blog lees je meer over deze speciale dag en vertellen we je met welke zonwering je energie kunt besparen.

Lees meer
Windvaste screens Luxaflex®

Windvaste screens: de voordelen en prijzen

Ervaar je de felle laagstaande zon in huis of lichtschitteringen tijdens het tv kijken als hinderlijk? Dan bieden screens de perfecte uitkomst. In ons blog lees je waarom wij windvaste screens aanraden en zie je de voordelen en kosten in een handig overzicht.

Lees meer
Zipscreens Roma

Wat kosten screens inclusief montage? Prijzen en tips

Zoek je praktische zonwering voor je woning? Door screens te plaatsen houd je de felle zon tegen en verhoog je de privacy in huis. Benieuwd naar de prijzen inclusief montage? Lees in deze blog welke factoren invloed hebben de op de prijs en zie in één oogopslag de kosten.

Lees meer
Scroll naar boven