Luxaflex® rolgordijnen

Luxaflex® rolgordijnen zijn een tijdloze favoriet. Het elegante design biedt talloze creatieve opties en diverse innovatieve bedieningen. Of je nu kiest voor een opvallende trendy print of een rustige transparante stof, met de collectie rolgordijnen van Luxaflex® kun je op een leuke manier de lichtinval en mate van privacy regelen.

Twist® Rolgordijn | Luxaflex®

Twist® Rolgordijn | Luxaflex®

vanaf

€ 253,-

Twist® Rolgordijn | Luxaflex®

Max. breedte: 280cm
Max. hoogte: 280cm
  • Licht- en privacy regulerend
  • Mooie design stoffen
  • Elektrisch mogelijk met Powerview®
  • Montageservice vanaf: + €37,50
  • 10-15 werkdagen levertijd

vanaf

€ 253,-

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis

Luxaflex® rolgordijnen kopen

Wil je rolgordijnen van Luxaflex aanschaffen voor jouw interieur? Bestel jouw rolgordijnen Luxaflex® online of kom langs in de showroom. Onze enthousiaste adviseurs geven je graag persoonlijk advies en laten je de keuze in kleuren, varianten en bedieningsvormen zien. Zo kun je de Luxaflex® rolgordijnen zelf ervaren.

Geen ruimte in huis is het hetzelfde. Ramen hebben verschillende vormen en afmetingen, de lichtinval in nergens gelijk en de interieurstijl verschilt per persoon. De Luxaflex® rolgordijnen zijn daarom beschikbaar in meer dan 300 stoffen en vier verschillende transparanties. Zo is er voor iedere raam en stijl de juiste look. Benieuwd naar de rolgordijnen Luxaflex® prijzen? Stel je rolgordijn online samen en bereken direct jouw prijs.

Advies over Luxaflex® rolgordijnen

De rolgordijnen van Luxaflex® bieden veel mogelijkheden. Door de diverse stijlvolle opties en afwerkingen krijgt jouw rolgordijn altijd de gewenste vormgeving en functionaliteit. Kies zelf voor de gewenste transparantie van de stof. De dunne stoffen geven goed zicht naar buiten, terwijl de Luxaflex® verduisterende rolgordijnen ideaal zijn voor de slaapkamer.

Wil je graag Luxaflex® rolgordijnen voor de badkamer of keuken? De vochtbestendige stoffen of de stoffen met Dustblock afwerking maken je nieuwe rolgordijnen vocht- en stofwerend, zodat ze langer mooi blijven. Onze verkoopadviseurs helpen je graag om de beste optie voor jouw ramen en ruimtes te vinden.

Luxaflex® rolgordijnen op maat gemaakt

Maak van iets alledaags iets speciaals met Luxaflex® rolgordijnen op maat. Ieder Luxaflex® rolgordijn wordt volledig op maat gemaakt op basis van je wensen. Met de diverse afwerkingsopties geef jij jouw raamdecoratie een persoonlijke touch. Zo zijn Luxaflex® rolgordijnen standaard voorzien van een onbeklede onderlat, maar je kunt ook voor een andere afwerking kiezen. Kies je voor een decoratieve onderlat in een hoogglanskleur of met natuurlijke houten details?

Van appartement tot vrijstaande woning, er is een perfecte oplossing die bij jouw stijl en ramen past. Ervaar het ultieme gemak met de Smarthome PowerView. Combineer je Luxaflex® rolgordijnen met de PowerView bediening voor ultieme gestroomlijnde bediening.

Duurzame Luxaflex® rolgordijnen

Een duurzame levensstijl begint met duurzame designs. De Luxaflex® rolgordijnen zijn energiebesparend dankzij de licht- en warmteregeling, om zo het energieverlies te beperken en de verwarmingskosten te verlagen. Door innovatieve materialen te ontwikkelen en de hoeveelheid afval terug te dringen, kun je in de Luxaflex® collectie rolgordijnen kiezen voor duurzame stoffen. 

De nieuwste innovatie GreenScreen Sea-Tex is het eerste rolgordijnstof ter wereld die gemaakt is van gerecycled oceaanplastic. Het afvalplastic dat langs de kust wordt gevonden, wordt als grondstof gebruikt voor de rolgordijnen en geeft plastic een nieuw leven als duurzame stof.

Luxaflex® raamdecoratie vakkundig gemonteerd

Kun je bij het monteren van je nieuwe Luxaflex® rolgordijnen wel wat hulp gebruiken? Onze monteurs komen de rolgordijnen graag vakkundig bij je ophangen. Zo weet je zeker dat het straks perfect past! De Luxaflex® rolgordijnen zijn in extra grote maten verkrijgbaar waardoor ze ook een uitkomst bieden voor de bredere ramen en schuifdeuren.

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Raamdecoratie achterdeur

5x Raamdecoratie voor een achterdeur

Heb je raamdecoratie nodig voor je achterdeur? Dan zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Gelukkig helpen we je hierbij. In ons blog lees je welke raamdecoratie het meest geschikt is voor een achterdeur!

Lees meer
Raamdecoratie vensterbank thumbnail

Raamdecoratie voor een vensterbank

Het vinden van passende raamdecoratie voor een smalle, brede of houten vensterbank is soms een lastige opgave. Benieuwd welke raamdecoratie geschikt is voor jouw vensterbank? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Lees meer
Raamdecoratie voor dakkapel

Raamdecoratie voor een dakkapel

De ramen in een dakkapel hebben beperkte ruimte voor raamdecoratie doordat ze strak tegen het plafond en zijmuren aanzitten. In deze blog lees je welke raamdecoratie wij aanraden voor een dakkapel met draai-kiepramen en vaste ramen.

Lees meer
Houten jaloezie badkamer Home.interior (4).JPG

5x Kleine badkamer inspiratie

Is jouw kleine badkamer toe aan een upgrade of staat er een verbouwing op de planning? Tover je kleine badkamer om tot een sfeervolle plek. Benieuwd hoe? In ons blog krijg je badkamer inspiratie, handige tips én lees je welke raamdecoratie het meest geschikt is.

Lees meer
Scroll naar boven