Een leuke eigenschap van de screen doeken is dat, naast de functionele eigenschap, je altijd privacy behoudt. Het is niet mogelijk om naar binnen te kijken, maar je kunt van binnen wel naar buiten kijken. Zo wordt je privacy behouden en blijft het in huis lekker koel, maar wordt je verder niet afgesloten van wat er buiten gebeurt.

We hebben twee verschillende soorten screens in ons assortiment; het basic screen (voor de kenners het V585 scherm) en het premium screen (Ritz screen). Het V585 screen is een prachtig scherm, ook wanneer je een beperkt budget hebt. Het Ritz screen is nog iets sterker in zijn productklasse. De naam zegt het al; Ritz. Het bedekt het raam volledig door middel van ritssluitingen aan beide kanten van het raam. Hierdoor heeft wind geen kans en houdt het scherm al het zonlicht en insecten tegen.

Via de site stel je gemakkelijk en snel jouw screen samen! Bepaal zelf de maten, kleuren en bedieningsmethode. Handbediend, elektrisch aangedreven met schakelaar, of toch liever een afstandsbediening om het screen op en neer te halen? Het kan allemaal. Geniet zo lang het kan van dit heerlijke weer en een fijn weekend gewenst namens heel het team van INHUIS!


VORIGE

Nieuw: Shutters van INHUIS

VOLGENDE

Geniet van het buitenleven met Plisse hordeuren!