“Het is vandaag vrij zonnig en het wordt tropisch warm met maxima van 30 tot 35 graden,” melden verschillende weerstations. Wat een hitte in Nederland! Na een aantal regenachtige dagen in mei, juni en ook juli, is het dan nu eindelijk tijd voor de zon om door te breken in ons kleine landje. De temperatuurmeter staat op dit moment op 31 graden Celsius en loopt voor de rest van de dag op tot 34 graden.

Gezien de zon ontzettend fel en heet is deze warme zomerdagen, zoomen we in dit blog in op de meest effectieve zonwering: screens. Gezien screens aan de buitenkant van de ramen worden geplaatst, wordt het zonlicht van buitenaf al door de screen geblokkeerd en blijft het altijd koel in huis. Het screendoek filtert namelijk maar liefst 90% van het zonlicht!

Een leuke eigenschap van de screen doeken is dat, naast de functionele eigenschap, je altijd privacy behoudt. Het is niet mogelijk om naar binnen te kijken, maar je kunt van binnen wel naar buiten kijken. Zo wordt je privacy behouden en blijft het in huis lekker koel, maar wordt je verder niet afgesloten van wat er buiten gebeurt.

We hebben twee verschillende soorten screens in ons assortiment; het basic screen (voor de kenners het V585 scherm) en het premium screen (Ritz screen).  Het V585 screen is een prachtig scherm, ook als u een beperkt budget hebt. Het Ritz screen is nog iets sterker in zijn productklasse. De naam zegt het al; Ritz. Het bedekt het raam volledig door middel van ritssluitingen aan beide kanten van het raam. Hierdoor heeft wind geen kans en houdt het scherm al het zonlicht en insecten tegen.

Via de site stelt u gemakkelijk en snel uw screen samen! Bepaal zelf de maten, kleuren en bedieningsmethode. Handbediend, elektrisch aangedreven met schakelaar, of toch liever een afstandsbediening om het screen op en neer te halen? Het kan allemaal.

Voor vragen, laat het ons weten! Wij helpen graag bij het samenstellen van je nieuwe zonwering! Op kantoor houden we het gelukkig koel, door verschillende airco’s en genoeg te blijven drinken. Wat zijn jullie aan het doen vandaag?

Geniet zo lang het kan van dit heerlijke weer en een fijn weekend gewenst namens heel het team van INHUIS!


VORIGE

Nieuw: Shutters van INHUIS

VOLGENDE

Geniet van het buitenleven met Plisse hordeuren! | INHUIS Plaza