Duettes op maat

Duettes geven je raam een elegante uitstraling. Duettes bestaan uit een dubbele stof, ook wel honingraatstructuur genoemd. Met duettes heb je voldoende privacy in huis, maar je hebt overdag ook voldoende licht in de kamer. De honingraatstructuur sluit de lucht in principe op, waardoor de duettes de warmte en het zonlicht weren tijdens warme periodes. En daardoor bieden de duettes een energiebesparende oplossing.

Duettes zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende, transparante en verduisterende stoffen. Ook kun je kiezen voor een verduisterende stof met een speciale coating. Deze stof is perfect voor de slaapkamer.


Dupli plissé | INHUIS
  • Breedte (in cm): 30-300
  • Hoogte (in cm): 30-260
  • Levertijd: 10-12 werkdagen

169,20

100 x 100CM
Duette Shades | Luxaflex
  • Breedte (in cm): 40-360
  • Hoogte (in cm): 10-300
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

349,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Personaliseer jouw duettes

Duettes bestaan uit een dubbele stof, ook wel honingraatstructuur genoemd. Deze duettes kunnen handmatig worden bediend, met een handgreep of koordbediening. De maximale afmetingen van de duette is 360 cm breed bij een hoogte van 300 cm. Dankzij de vele mogelijkheden in verschillende stoffen kun je jouw duettes helemaal personaliseren. 

Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk, namelijk een standaard duette, top down bottom up duette en een day & night duette. Elke duette heeft verschillende eigenschappen. Zo is het met de top down bottom up duette mogelijk om de duette zowel naar boven als onder te bedienen. Bestel jouw duette heel eenvoudig via de website of kom eens langs in een van onze showrooms voor advies!