Crazy Summerdeals: 20% korting!

Duette® Shades op maat

Duette® shades geven je raam een elegante uitstraling. Duette® shades bestaan uit een dubbele stof met een honingraatstructuur. Met duettes heb je voldoende privacy in huis, maar je hebt overdag ook voldoende licht in de kamer. De honingraatstructuur sluit de lucht in principe op, waardoor de Duette® shades de warmte en het zonlicht weren tijdens warme periodes. En daardoor bieden de Duette® shades een energiebesparende oplossing.

Duette® shades zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende, transparante en verduisterende stoffen. Ook kun je kiezen voor een verduisterende stof met een speciale coating. Deze stof is perfect voor de slaapkamer.


Duette® Shades | Luxaflex®
  • Breedte (in cm): 40-360
  • Hoogte (in cm): 10-300
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

349,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Duette® shades op maat

Ben je opzoek naar raamdecoratie die zorgt voor meer privacy, ga dan voor Duette® shades. Duette® gordijnen bestaan uit een dubbele stof en worden ook wel honingraatstructuur genoemd. Het voordeel van
Duette® shades is dat je geen koordgaatjes hebt waar licht doorheen schijnt, het koord loopt namelijk tussen de twee stoffen door. Je hebt de de keuze uit verschillende uitvoeringen zoals top down bottom up, zo kun je de
Duette® shades zowel van boven en beneden bedienen. Waardoor je de gordijnen in het midden van het raam kunt hangen.  Alle Duette® shades worden op maat gemaakt, dus zullen perfect aansluiten op jouw raam.

Stoffen Duette® shades

Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar in drie verschillende stoffen; transparant, lichtdoorlatende en verduisterend. Zo bepaal je zelf hoeveel privacy en licht je in huis wilt hebben.

Transparante Duette® shades

Transparante Duette® shades geven je raam een elegante en verfijnde uitstraling. De stof laat nog veel licht door, waardoor de ruimte licht oogt. Maar geven je ook net iets meer privacy. Bij transparante stoffen, kun je wel altijd nog door de stof heen kijken en mensen dus ook naar binnen.

Lichtdoorlatende Duette® shades

Lichtdoorlatende Duette® shades zijn de perfecte combinatie tussen transparante en verduisterende stoffen. Ze zorgen er namelijk voor dat er nog licht door de Duette® gordijnen heen naar binnen schijnt. Maar wanneer je naar buiten kijkt je alleen schaduwen van mensen ziet. Hierdoor geniet jij van voldoende privacy.

(semi)Verduisterende Duette® shades

Verduisterende Duette® shades zijn perfect voor kamers waar je graag veel privacy wilt en de kamer donker wilt maken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn kamers als de badkamer, de slaapkamer. Hou er wel altijd rekening mee dat verduisterende stoffen nooit helemaal verduisterend zijn en dat er altijd wat licht door de stof kan schijnen. Het licht aan de dichtheid van de stof die je kiest.
 

Merken Dupli plissés

Online verkopen wij dupli plissés van ons eigen INHUIS merk en van Luxaflex®.

Dupli plisse van INHUIS

Dupli plisses van INHUIS hebben een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Doordat wij deze producten in onze eigen fabriek maken is de levertijd van de INHUIS producten korter is dan van de andere merken. Je bepaalt zelf voor welke stof je gaat, je kunt kiezen voor transparante dupli plisses, lichtdoorlatende dupli plisses en verduisterende dupli plisses. Hierdoor bepaal je zelf de lichtinval, maar ook de privacy die je hebt.

Bekijk de Dupli plisses van INHUIS

Duette® shades van Luxaflex®

Als je kiest voor Duette® shades van Luxaflex® dan kies je voor hoogwaardige producten. De stoffencollectie van Luxaflex® bestaan uit populaire kleuren en moderne tinten. De afwerking kun je zelf kiezen, maar ook de bedieningszijde kun je zelf bepalen.
 

Duette® shades online bestellen

Duette® shades kun je bij INHUIS Plaza eenvoudig online bestellen. Duette® shades geven meer privacy en laten minder licht door, doordat er gewerkt wordt met twee stoffen.

Showrooms
Wil je liever persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben drie showrooms waar wij je graag te woord staan en persoonlijk advies geven over jou ramen. Ook kun je in de showroom verschillende producten bekijken en de materialen voelen. En kun je kiezen uit alle kleuren en dessins. Maak voordat je langskomt even een foto van jouw raam. Wij kunnen dan meteen even mee kijken naar jou situatie.

Kleurstalen aanvragen
Twijfel je nog over een kleur van de Duette® shades? Vraag dan eenvoudig je kleurstalen aan. Dit kun je doen op onze website. Kies het product dat je het mooiste vindt en selecteer daar de kleurstalen die je graag thuis zou willen bekijken. Het voordeel van het aanvragen van kleurstalen is dat je ze thuis rustig kunt bekijken en kunt voelen. Ook zie je dan meteen of de kleur past bij de rest van je interieur.

Laten meten en monteren

Als je een product hebt uitgezocht kun je er natuurlijk voor kiezen of je zelf wilt meten en monteren. Het meten en monteren kun je heel eenvoudig doen aan de hand van onze instructies die vermeld staan bij het door jou gekozen product. Ben jij niet zo handig of laat je het liever over aan een professional. Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Wij ontzorgen jou volledig en zullen er zorg voor dragen dat alles perfect wordt gemonteerd.