Duettes op maat

Duettes geven je raam een elegante uitstraling. Duettes bestaan uit een dubbele stof, ook wel honingraatstructuur genoemd. Met duettes heb je voldoende privacy in huis, maar je hebt overdag ook voldoende licht in de kamer. De honingraatstructuur sluit de lucht in principe op, waardoor de duettes de warmte en het zonlicht weren tijdens warme periodes. En daardoor bieden de duettes een energiebesparende oplossing.

Duettes zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende, transparante en verduisterende stoffen. Ook kun je kiezen voor een verduisterende stof met een speciale coating. Deze stof is perfect voor de slaapkamer.


Dupli plissé | INHUIS
  • Breedte (in cm): 30-300
  • Hoogte (in cm): 30-260
  • Levertijd: 10-12 werkdagen

169,20

100 x 100CM
Duette Shades | Luxaflex
  • Breedte (in cm): 40-360
  • Hoogte (in cm): 10-300
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

349,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Duettes op maat


Ben je opzoek naar raamdecoratie die zorgt voor meer privacy, ga dan voor duettes! Duettes bestaan uit een dubbele stof en worden ook wel honingraatstructuur genoemd. Het voordeel van duettes is dat je geen koordgaatjes hebt waar licht doorheen schijnt, het koord loopt namelijk tussen de twee stoffen door. Je hebt de de keuze uit verschillende uitvoeringen zoals top down bottom up, zo kun je de duettes zowel van boven en beneden bedienen. Waardoor je de duettes in het midden van het raam kunt hangen. Alle duettes worden op maat gemaakt, dus zullen perfect aansluiten op jouw raam.

Stoffen duettes

Duettes zijn verkrijgbaar in drie verschillende stoffen; transparant, lichtdoorlatende en verduisterend. Zo bepaal je zelf hoeveel privacy en licht je in huis wilt hebben.

Transparante duettes

Transparante duettes geven je raam een elegante en verfijnde uitstraling. De stof laat nog veel licht door, waardoor de ruimte licht oogt. Maar geven je ook net iets meer privacy. Bij transparante stoffen, kun je wel altijd nog door de stof heen kijken en mensen dus ook naar binnen.

Lichtdoorlatende duettes

Lichtdoorlatende duettes zijn de perfecte combinatie tussen transparante en verduisterende stoffen. Ze zorgen er namelijk voor dat er nog licht door de duettes heen naar binnen schijnt. Maar wanneer je naar buiten kijkt je alleen schaduwen van mensen ziet. Hierdoor geniet jij van voldoende privacy.

(semi)Verduisterende duettes

Verduisterende duettes zijn perfect voor kamers waar je graag veel privacy wilt en de kamer donker wilt maken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn kamers als de badkamer, de slaapkamer. Hou er wel altijd rekening mee dat verduisterende stoffen nooit helemaal verduisterend zijn en dat er altijd wat licht door de stof kan schijnen. Het licht aan de dichtheid van de stof die je kiest.

Merken duettes

Online verkopen wij duettes van ons eigen INHUIS Merk en van Luxaflex.

Dupli plisse van INHUIS

Dupli plisses van INHUIS hebben een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Ze zijn namelijk van zeer goede kwaliteit en dat voor een redelijke prijs. Doordat wij deze producten in onze eigen fabriek maken is het zo dat de levertijd van de INHUIS producten iets korter is dan van de andere merken. Je bepaalt zelf voor welke stof je gaat, je kunt kiezen voor transparante duettes, lichtdoorlatende duettes en verduisterende duettes. Hierdoor bepaal je zelf de lichtinval, maar ook de privacy die je hebt.

Bekijk de Dupli plisses van INHUIS

Duettes shades van Luxaflex

Als je kiest voor de duettes shades van Luxaflex dan kies je voor hoogwaardige producten. De stoffencollectie van Luxaflex bestaan uit populaire kleuren en moderne tinten. De afwerking kun je zelf kiezen, maar ook de bedieningszijde kun je zelf bepalen.

Bekijk de Dupli plisses van INHUIS

Duettes online bestellen

Als je opzoek bent naar duettes is het prettig als je deze eenvoudig online kunt bestellen. Dit kan, bij INHUIS Plaza hebben wij handige configuratoren waardoor jij eenvoudig jou product kunt samenstellen. Duettes geven meer privacy en laten minder licht door doordat er gewerkt wordt met twee stoffen. Je bepaalt zelf de stof en heb je de keuze uit verschillende kleuren.

Showrooms
Wil je liever persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben drie showrooms waar wij je graag te woord staan en persoonlijk advies geven over jou ramen. Ook kun je in de showroom verschillende producten bekijken en de materialen voelen. En kun je kiezen uit alle kleuren en dessins. Maak voordat je langskomt even een foto van jouw raam. Wij kunnen dan meteen even mee kijken naar jou situatie.

Kleurstalen aanvragen
Twijfel je nog over een kleur? Vraag dan eenvoudig je kleurstalen aan. Dit kun je doen op onze website. Kies het product dat je het mooiste vindt en selecteer daar de kleurstalen die je graag thuis zou willen bekijken. Het voordeel van het aanvragen van kleurstalen is dat je ze thuis rustig kunt bekijken en kunt voelen. Ook zie je dan meteen of de kleur past bij de rest van je interieur.

Laten meten en monteren

Als je een product hebt uitgezocht kun je er natuurlijk voor kiezen of je zelf wilt meten en monteren. Het meten en monteren kun je heel eenvoudig doen aan de hand van onze instructies die vermeld staan bij het door jou gekozen product. Ben jij niet zo handig of laat je het liever over aan een professional. Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Wij ontzorgen jou volledig en zullen er zorg voor dragen dat alles perfect wordt gemonteerd.