Wat kosten screens inclusief montage? Prijzen en tips

Zip screens Roma

Zoek je praktische zonwering voor je woning? Door screens te plaatsen houd je de felle zon tegen en verhoog je de privacy in huis. Benieuwd naar de prijzen inclusief montage? Lees in ons blog welke factoren invloed hebben op de prijs en zie in één oogopslag de kosten.

Meest gekozen screens:

Bekijk hier de populairste screens

Bekijk hier de populairste screens

Verano Ritz Screens V550
Ritz Screen V550 | Verano
Plissé ingespannen Luxaflex
Solar Screen | Verano
Luxaflex Beaufort screen
Beaufort Screen | Luxaflex®
Zip screens Roma
ZipScreen.2 | Roma
Ritsscreen INHUIS
Screen | INHUIS
Ritsscreen solar INHUIS
Solar screen | INHUIS
Luxaflex Beaufort screen
Beaufort Screen | Luxaflex®
Roma Zipscreen.2
ZipScreen.2 | Roma

Prijzen screens inclusief montage

De prijzen van onze screens beginnen al vanaf €347,- met een minimale breedte van 78cm en hoogte van 100cm. De montagekosten beginnen vanaf €149,- met eenmalige opstartkosten van €75,-. Het type screen, de afmetingen, uitvoering en montage hebben invloed op de uiteindelijke prijs. In onderstaand prijzenoverzicht zie je de kosten van onze windvaste screens inclusief montage.

Type screen Vanaf prijs Min. afmeting in cm Montagekosten (per screen) Opstartkosten
Screen | INHUIS €347 80x100 + €199 - €349 + €75
Solar screen | INHUIS €347 80x100 + €149 - €299 + €75
ZipScreen.2 | Roma €971 80x60 + €199 - €349 + €75
Solar Screen | Verano €730 78x100 + €149 - €299 + €75
Ritz Screen V599 | Verano €902 79x100 + €199 - €349 + €75
Beaufort Screen | Luxaflex® €894 80x80 + €199 - €349 + €75

Deze montagekosten zijn excl. eventuele klimmaterialen, overige benodigdheden en afhankelijk van de montagehoogte (begane grond, 1e etage, dakkapel ect.)

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!
Zonweringspecialist Eddy

Zonweringspecialist
Eddy

Welke factoren hebben invloed op de montagekosten?

Je hebt de screens naar wens samengesteld en wil ze graag bij jou thuis laten monteren. Of je nu een screen op de begane grond, op je dakkapel of op de 10e verdieping gemonteerd wil hebben, geen enkel probleem! Onze vakkundige monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en kennis. De prijzen van screens inclusief montage hangen af van het aantal screens dat je wil hebben en jouw situatie. Bekijk hieronder welke factoren invloed hebben op de montagekosten.

Werkzaamheden Montagekosten (per screen) Opstartkosten Verdiepingstoeslag (vanaf 9 meter) Vanaf prijs eventuele klimmaterialen
Montage begane grond + €199 (bij solar screens - €50) + €75 - -
Montage eerste etage + €249 (bij solar screens - €50) + €75 - -
Montage tweede etage (en hoger) + €299 (bij solar screens - €50) + €75 + €250 -
Montage dakkapel + €349 (bij solar screens - €50) + €75 - + €800

Screens laten plaatsen of zelf monteren?

Een screen plaatsen is een klus die je liever niet zelf doet, mits je beschikt over de juiste gereedschappen en kennis. Plaats je een screen niet op de juiste manier, dan kun je de gevel of het kozijn van je woning flink beschadigen. Bespaar jezelf energie en tijd en laat je volledig ontzorgen. Met onze meet- en montageservice wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Daarbij heb je niet alleen 5 jaar fabrieksgarantie op het product, maar ook 2 jaar volledige garantie op de montageservice.

Meet- en montageservice Zelf monteren
5 jaar garantie op het product
2 jaar garantie op de montageservice
Professionele inmeetservice
100% zekerheid van perfect passende screens
Oude producten kunnen gedemonteerd en afgevoerd worden

Benieuwd hoe verduisterend een screendoek is? Lees meer over de openheidsfactor van screens in ons blog: hoe verduisterend zijn screens?

Kosten extra opties

Naast de montagekosten kunnen accessoires zoals het type afstandsbediening of sensor de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Kies je voor een standaard wandschakelaar of ga je voor een 1- of 5-kanaals afstandsbediening? Indien je het ultieme woongemak wil, kies dan voor de TaHoma Switch. Met de TaHoma Switch bestuur je al jouw screens en andere zonwering apart of gegroepeerd en stel je eenvoudig tijdsinstellingen of scenario’s in. De TaHoma Switch verhoogt niet alleen je wooncomfort, maar draagt ook bij aan een slimme woning. De app koppel je gemakkelijk met Google Home of Alexa waardoor je de screens zelfs middels spraakbediening kunt besturen.

Somfy afstandsbediening screens
Accessoires Prijs Aanvullende informatie
Wandschakelaar | Smoove Origin IO Somfy + €59 Werkt op batterij en geschikt om één product te bedienen.
1-kanaals afstandsbediening | Situo 1 io Pure II Somfy + €69 Draadloos en geschikt om één product te bedienen.
5-kanaals afstandsbediening | Situo 5 io Pure II Somfy + €79 Draadloos en geschikt om één of tot vijf producten te bedienen.
TaHoma Switch Somfy + €199 Alle producten bedienen via een app. Werkt met wifi (geen kabel nodig).
Eolis Wirefree IO Somfy + €99 Draadloze windsensor.
Sunis Wirefree II IO Somfy + €99 Draadloze zonsensor.

Besparen met solar screens

Een mooi én duurzaam alternatief voor standaard zipscreens zijn solar screens. Solar screens reguleren op een milieubewuste en kostenbesparende manier de lichtinval en privacy in huis. Een solar screen werkt volledig op zonne-energie dankzij het zonnepaneel aan de voorkant van de omkasting en de geïntegreerde solar motor. Het boren van een stroompunt is hiervoor niet benodigd, ideaal als je gestucte muren hebt!

Wil je weten hoe een solar screen werkt en wat de levensduur is van dit type screen? Lees dan de blog ‘Draadloze screens op zonne-energie‘.

Solar screens Verano

Verschillende soorten montage

Er zijn verschillende manieren om screens te monteren. Afhankelijk van je wens en situatie kies je voor in of op de dag montage. In de dag betekent dat het screen in het kozijn of tussen de muur geplaatst wordt. Dit zorgt ervoor dat het screen vlak langs het raam hangt waardoor je een strakke uitstraling krijgt. Op de dag montage wil zeggen dat het screen op het kozijn of op de muur gemonteerd wordt.

Kom je er niet uit en wil je graag geadviseerd worden? Onze zonweringspecialisten staan voor je klaar met passend advies in de showroom of aan huis!

Zaira den Boef

Zaira den Boef

Ik ben weg van een hotel chique interieur | Favoriete raamdecoratie: houten jaloezieën en wave gordijnen | Dol op tropische vakantiebestemmingen en eten
Zaira den Boef

Zaira den Boef

Ik ben weg van een hotel chique interieur | Favoriete raamdecoratie: houten jaloezieën en wave gordijnen | Dol op tropische vakantiebestemmingen en eten


Gerelateerde artikelen