Wat kosten screens inclusief montage? Prijzen en tips

Zip screens Roma

Zoek je praktische zonwering voor je woning? Door screens te plaatsen houd je de felle zon tegen en verhoog je de privacy in huis. Benieuwd naar de prijzen inclusief montage? Lees in ons blog welke factoren invloed hebben op de prijs en zie in één oogopslag de kosten.

Meest gekozen screens:

Bekijk hier de populairste screens:

Verano Ritz Screens V550
Ritz Screen V550 | Verano
Plissé ingespannen Luxaflex
Solar Screen | Verano
Luxaflex Beaufort screen
Beaufort Screen | Luxaflex®
Zip screens Roma
ZipScreen.2 | Roma
Verano Ritz Screens V550
Ritz Screen V550 | Verano
Solar screens Verano
Solar Screen | Verano
Luxaflex Beaufort screen
Beaufort Screen | Luxaflex®
Roma Zipscreen.2
ZipScreen.2 | Roma

Prijzen screens inclusief montage

De prijzen van onze screens beginnen al vanaf €269,- met een minimale breedte van 77cm en hoogte van 100cm. De montagekosten beginnen vanaf €99,- met eenmalige opstartkosten van €75,-. Het type screen, de afmetingen, uitvoering en montage hebben invloed op de uiteindelijke prijs. In onderstaand prijzenoverzicht zie je de kosten van onze screens inclusief montage.

Type screen Vanaf prijs Min. afmeting in cm Montagekosten (per screen) Opstartkosten
Ritz Screen V550 | Verano €502 82x100 + €199 + €75
Solar Screen | Verano €730 78x100 + €99 + €75
ZipScreen.2 | Roma €971 80x60 + €199 + €75
Beaufort Screen | Luxaflex® €894 80x80 + €199 + €75
Ritz Screen V599 | Verano €797 79x100 + €199 + €75
Basis Screen | Verano €269 77x100 + €199 + €75

Liever advies van een specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms of maak een adviesafspraak op het moment dat het voor jou uitkomt.

Eddy INHUIS

Zonweringspecialist
Eddy

Welke factoren hebben invloed op de montagekosten?

Je hebt de screens naar wens samengesteld en wil ze graag bij jou thuis laten monteren. Of je nu een screen op de begane grond, op je dakkapel of op de 10e verdieping gemonteerd wil hebben, geen enkel probleem! Onze vakkundige monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en kennis. De prijzen van screens inclusief montage hangen af van het aantal screens dat je wil hebben en jouw situatie. Bekijk hieronder welke factoren invloed hebben op de montagekosten.

Werkzaamheden Montagekosten (per screen) Opstartkosten Verdiepingstoeslag (vanaf 9 meter) Vanaf prijs eventuele klimmaterialen
Montage begane grond + €199 (bij solar screens + €99) + €75 - -
Montage eerste verdieping + €199 (bij solar screens + €99) + €75 - -
Montage tweede verdieping (en dakkapel) + €199 (bij solar screens + €99) + €75 + €250 -
Montage derde verdieping of hoger + €199 (bij solar screens + €99) + €75 - + €800

Screens laten plaatsen of zelf monteren?

Een screen plaatsen is een klus die je liever niet zelf doet, mits je beschikt over de juiste gereedschappen en kennis. Plaats je een screen niet op de juiste manier, dan kun je de gevel of het kozijn van je woning flink beschadigen. Bespaar jezelf energie en tijd en laat je volledig ontzorgen. Met onze meet- en montageservice wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Daarbij heb je niet alleen 5 jaar fabrieksgarantie op het product, maar ook 2 jaar volledige garantie op de montageservice.

Meet- en montageservice Zelf monteren
5 jaar garantie op het product
2 jaar garantie op de montageservice
Professionele inmeetservice
100% zekerheid van perfect passende screens
Oude producten kunnen gedemonteerd en afgevoerd worden

Benieuwd hoe verduisterend een screendoek is? Lees meer over de openheidsfactor van screens in ons blog: hoe verduisterend zijn screens?

Kosten extra opties

Naast de montagekosten kunnen accessoires zoals het type afstandsbediening of sensor de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Kies je voor een standaard wandschakelaar of ga je voor een 1- of 5-kanaals afstandsbediening? Indien je het ultieme woongemak wil, kies dan voor de TaHoma Switch. Met de TaHoma Switch bestuur je al jouw screens en andere zonwering apart of gegroepeerd en stel je eenvoudig tijdsinstellingen of scenario’s in. De TaHoma Switch verhoogt niet alleen je wooncomfort, maar draagt ook bij aan een slimme woning. De app koppel je gemakkelijk met Google Home of Alexa waardoor je de screens zelfs middels spraakbediening kunt besturen.

Somfy afstandsbediening screens
Accessoires Prijs Aanvullende informatie
Wandschakelaar | Smoove Origin IO Somfy + €59 Werkt op batterij en geschikt om één product te bedienen.
1-kanaals afstandsbediening | Situo 1 io Pure II Somfy + €69 Draadloos en geschikt om één product te bedienen.
5-kanaals afstandsbediening | Situo 5 io Pure II Somfy + €79 Draadloos en geschikt om één of tot vijf producten te bedienen.
TaHoma Switch Somfy + €199 Alle producten bedienen via een app. Werkt met wifi (geen kabel nodig).
Eolis Wirefree IO Somfy + €99 Draadloze windsensor.
Sunis Wirefree II IO Somfy + €99 Draadloze zonsensor.

Besparen met solar screens

Een mooi én duurzaam alternatief voor standaard zipscreens zijn solar screens. Solar screens reguleren op een milieubewuste en kostenbesparende manier de lichtinval en privacy in huis. Een solar screen werkt volledig op zonne-energie dankzij het zonnepaneel aan de voorkant van de omkasting en de geïntegreerde solar motor. Het boren van een stroompunt is hiervoor niet benodigd, ideaal als je gestucte muren hebt!

Solar screens Verano

Wil je weten hoe een solar screen werkt en wat de levensduur is van dit type screen? In ons blog draadloze screens op zonne-energie lees je er alles over.

Verschillende soorten montage

Er zijn verschillende manieren om screens te monteren. Afhankelijk van je wens en situatie kies je voor in of op de dag montage. In de dag betekent dat het screen in het kozijn of tussen de muur geplaatst wordt. Dit zorgt ervoor dat het screen vlak langs het raam hangt waardoor je een strakke uitstraling krijgt. Op de dag montage wil zeggen dat het screen op het kozijn of op de muur gemonteerd wordt.

Kom je er niet uit en wil je graag geadviseerd worden? Onze zonweringspecialisten staan voor je klaar met passend advies in de showroom of aan huis!

Zaira den Boef

Zaira den Boef

Ik ben weg van een hotel chique interieur | Favoriete raamdecoratie: houten jaloezieën en wave gordijnen | Dol op tropische vakantiebestemmingen en eten
Zaira den Boef

Zaira den Boef

Ik ben weg van een hotel chique interieur | Favoriete raamdecoratie: houten jaloezieën en wave gordijnen | Dol op tropische vakantiebestemmingen en eten


Gerelateerde artikelen